Įkraunama...
Įkraunama...

praktinį pozityvizmą praktikuojame toliau

sveikos mergytes 4u.gif visa laika, kai uzeidavo pesimistines nuotaikos, guosdavau save, kad viskas BUS gerai. guosdavau save taip diena, dvi, savaite, bet si itaiga pasirode esanti netiksli. padariau eksperimenta ir pakeiciau si teigini i "viskas YRA gerai" ir mano didziausiai nuostabai tai labai greitai suveike. supratau viena dalyka, kad tas paprastutis sakinys " bus gerai" yra netikslus. pasamone nesugeba apibrezti to zodzio "bus". kas cia zino kada tai bus- rytoj, po metu ar kitame gyvenime. vartokite teigini "viskas yra gerai" ir jau po dienos tvirto teigimo, pajusite ta pozityvu rezultata, cia ir dabar, o ne neapibreztame laike...tokie tai butu pastebejimai is mano pozityvios gyvenimo mokyklos 4u.gif
Atsakyti
LABAS galaxy 4u.gif
Džiugu,kad prisijungei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(galaxy @ 2007 11 01, 15:53)
sveikos mergytes 4u.gif  visa laika, kai uzeidavo pesimistines nuotaikos, guosdavau save, kad viskas BUS gerai. guosdavau save taip diena, dvi, savaite, bet si itaiga pasirode esanti netiksli. padariau eksperimenta ir pakeiciau si teigini i "viskas YRA gerai" ir mano didziausiai nuostabai tai labai greitai suveike. supratau viena dalyka, kad tas paprastutis sakinys " bus gerai" yra netikslus. pasamone nesugeba apibrezti to zodzio "bus". kas cia zino kada tai bus- rytoj, po metu ar kitame gyvenime. vartokite teigini "viskas yra gerai" ir jau po dienos tvirto teigimo, pajusite ta pozityvu rezultata, cia ir dabar, o ne neapibreztame laike...tokie tai butu pastebejimai is mano pozityvios gyvenimo mokyklos  4u.gif

Sutinku drinks_cheers.gif Aš seniau irgi viską sau kartodavau būsimuoju laiku ir tik kažkur perskaičiusi kad ateities svajonės visada lieka ateityje suvokiau kad darau tą pačią klaidą kaip ir tu 4u.gif
Dabar stengiuosi galvoti viską dabartiniu laiku. ax.gif Reikėtų ir parašą savo pasikeisti, nes aš jau gyvenu smile.gif Ir jau esu laiminga... Ir jau kažkur visai visai arti manęs yra žmogus, kurio aš taip laukiu wub.gif
Atsakyti
Prila, aciu uz toki silta priemima wub.gif

galiu pasidalinti savo ieskojimais ir atradimais pozityvumo link. perskaiciau begales knygu, bet padedavo joms man trumpam, isgaruodavo tas pirminis ispudis, entuziazmas ir vel likdavau sedeti prie savo "suskilusios geldos"- paniurusios dvasios. po ilgu ieskojimu, kad islaikyti nekintanti poziuri ir nuotaika, supratau, kad gyvenime zmogus turi tureti filosofija, ja tiketi ir vadovautis. as suradau savo filosofija, kuri man padeda neikristi i pesimizmo liuna. dabar tai taip iaugo i krauja, kad automatiskai neigiami dalykai paverciami teigiamais. sugebu net juodziausiame dalyke izvelgti pliusa, kazkokia dvasine nauda sau ir ramiai tai priimti.
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 01, 16:12)
Sutinku  drinks_cheers.gif  Aš seniau irgi viską sau kartodavau būsimuoju laiku ir tik kažkur perskaičiusi kad ateities svajonės visada lieka ateityje suvokiau kad darau tą pačią klaidą kaip ir tu  4u.gif
Dabar stengiuosi galvoti viską dabartiniu laiku.  ax.gif  Reikėtų ir parašą savo pasikeisti, nes aš jau gyvenu smile.gif Ir jau esu laiminga... Ir jau kažkur visai visai arti manęs yra žmogus, kurio aš taip laukiu  wub.gif

atrodo tai tokia smulkmena, bet pakeicia visa esme. sitas teiginys jau ideda stampa i pasamone, sukuria gerove. kai ji kartoju, uzlieja toks jausmas, nu kaip viskas is tikruju gerai. o kai jauciuosi gerai, jau zinau, kad galiu pritraukti savo zmogu, kad galiu pasiekti tai ar tai, kad is tikruju daug ka galiu ir svarbiausia, kad esu nuostabi ir tokiu daugiau nera biggrin.gif sitie jausmai velgi tampa lyg zmogaus "prekinis" antspaudas, kurie pritraukia atitinkamus mums reikalingus zmones, ivykius ir situacijas...sitokiu budu as ispildziau daugeli savo svajoniu ir supratau, kad nera neivykdomu noru (aisku tik norai turi buti proto ribose)...
Atsakyti
QUOTE(galaxy @ 2007 11 01, 16:34)
atrodo tai tokia smulkmena, bet pakeicia visa esme. sitas teiginys jau ideda stampa i pasamone, sukuria gerove. kai ji kartoju, uzlieja toks jausmas, nu kaip viskas is tikruju gerai. o kai jauciuosi gerai, jau zinau, kad galiu pritraukti savo zmogu, kad galiu pasiekti tai ar tai, kad is tikruju daug ka galiu ir svarbiausia, kad esu nuostabi ir tokiu daugiau nera biggrin.gif sitie jausmai velgi tampa lyg zmogaus "prekinis" antspaudas, kurie pritraukia atitinkamus mums reikalingus zmones, ivykius ir situacijas...sitokiu budu as ispildziau daugeli savo svajoniu ir supratau, kad nera neivykdomu noru (aisku tik norai turi buti proto ribose)...

mąstau lygiai taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
Telieka pasidziaugti, kad realizuojate savo svajones, norus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na aš dar tik mokausi ax.gif Todėl labai įdomi ir svarbi Jūsų patirtis blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prila: 01 lapkričio 2007 - 18:54
Labutis 4u.gif

Dekui uz visu jusu patirti 4u.gif Jusu sviesios ir sviezios mintys priverte mane sau pazadedi, kad reguliariai vizualizuosiu tai, ko taip noriu!!! Netgi susikeliau foto is neto apie norima gyvenima ir uzsileidus slide show svaigstu pagal megstama muzika. Labai fainai jausmai apima. Isivaizduoju lyg kazkam rodyciua nuotraukas: cia mano masina, cia musu atostogos ten ir ten, cia musu namas. Man veikia super!!! Ziuresim kaip tai pasireiks realybeje lotuliukas.gif
Atsakyti
abrozyte, Tavo parasas....- mano mintys!!! Viens prie vieno!

Sutinku, kad yra didelis emocinis skirtumas sakant "viskas bus gerai" ir "viskas yra gerai". Juk pazvelgiant gyliai kai nera labai sklandu ar tai kaip norima- YRA viskas gerai. Nereikia tik susikoncentruoti i viena vieninteli punkta, del kurio nelabai gerai. VISUMOJ- viskas YRA lux! O smegenineje daug kas verciasi, kai sakai "bus" ir "yra".

Merginos- ir toliau taip!!!!!!!!!!!!!!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 11 03, 14:15)
abrozyte, Tavo parasas....- mano mintys!!! Viens prie vieno!

Sutinku, kad yra didelis emocinis skirtumas sakant "viskas bus gerai" ir "viskas yra gerai". Juk pazvelgiant gyliai kai nera labai sklandu ar tai kaip norima- YRA viskas gerai. Nereikia tik susikoncentruoti i viena vieninteli punkta, del kurio nelabai gerai. VISUMOJ- viskas YRA lux! O smegenineje daug kas verciasi, kai sakai "bus" ir "yra".

Merginos- ir toliau taip!!!!!!!!!!!!!!!!! 4u.gif

Nesenai pasikeičiau parašą ax.gif Anksčiau buvo: "Gyvenime sustok - noriu įlipti!"
Paskui pamąsčiau - nu čia dabar kas per nesąmonė biggrin.gif Jei tik norėsiu, tai tik ir liks noru lotuliukas.gif
O dabar gyvenu, džiaugiuosi, esu dėkinga už viską ką patyriau ir jaučiuosi laiminga biggrin.gif Net ir būdama vienut vienutėlė! 4u.gif Bet turiu nuojautą kad man skirtas jau visai netoli - nu labai netoli biggrin.gif Laukia turbūt kol aš miegamąjį galutinai įsirengsiu lotuliukas.gif Šiandien pirmą naktį miegosiu jau naujoje lovoje wub.gif Tai juokiuosi - ryškiai pirkau aukštam vyrui, bo pasirinkau didžiausių išmatavimų, o kai sustatė net juokas suėmė, ji tikrai ne man vienai skirta lotuliukas.gif
Tai va beliko miegamojo baldus pasigamint ir tikriausiai apsireikš man skirtasis lotuliukas.gif

Beje, panašiai kaip bus ir yra, reikia vartoti žodžius galbūt ir tikriausiai bigsmile.gif

Jei vietoje galbūt sakysite tikriausiai...
... tai ir pačios nustebsite, kiek daug galite pasiekti!

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 03, 22:31)

Beje, panašiai kaip bus ir yra, reikia vartoti žodžius galbūt ir tikriausiai  bigsmile.gif

Jei vietoje galbūt sakysite tikriausiai...
... tai ir pačios nustebsite, kiek daug galite pasiekti!

drinks_cheers.gif

va, o su tuo "galbut" ir "tikriausiai" as su Tavim nesutinku!!! Tai juk labai nekonkreti fraze!!! Siulau situ zodeliu is viso nevartoti...O tik teigiamus teigimus. Protelis fiksuoja tai, ka girdi, kokios mintys. Per "tikriausiai" ir "galbut" norimas rezultatas nusitolina kuriam laikui. Tikrai tikrai!

Sveikinu su placia lova!!! Tai labai didele pazanga! Jei butu ji viengule,o Tu vis svajotum... tai ir liktu tik svajone ir tik "galbut', "Kazkada", "tikriausiai". Juk nors ir viena placiai guledama puikiausiai isivaizduosi visai priesingas scenas cool.gif ir tuo greiciau pritrauksi ta, kuris dalinsis Tavo lovos platumu tongue.gif Tokia Tavo busena labai man kvepia realiu galutiniu rezultatu!!! mirksiukas.gif Pries uzmiegant placiai sypsokis ir matyk tai, ka nori matyti. Pajausk!!!
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 11 04, 14:51)
va, o su tuo "galbut" ir "tikriausiai" as su Tavim nesutinku!!! Tai juk labai nekonkreti fraze!!! Siulau situ zodeliu is viso nevartoti...O tik teigiamus teigimus. Protelis fiksuoja tai, ka girdi, kokios mintys. Per "tikriausiai" ir "galbut" norimas rezultatas nusitolina kuriam laikui. Tikrai tikrai!

Sveikinu su placia lova!!! Tai labai didele pazanga! Jei butu ji viengule,o Tu vis svajotum... tai ir liktu tik svajone ir tik "galbut', "Kazkada", "tikriausiai". Juk nors ir viena placiai guledama puikiausiai isivaizduosi visai priesingas scenas cool.gif ir tuo greiciau pritrauksi ta, kuris dalinsis Tavo lovos platumu tongue.gif Tokia Tavo busena labai man kvepia realiu galutiniu rezultatu!!! mirksiukas.gif Pries uzmiegant placiai sypsokis ir matyk tai, ka nori matyti. Pajausk!!!

Fantastiškas tavo palinkėjimas! bigsmile.gif Ačiū! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O dėl tos frazės - tai perskaičiau ją vienoje mažytėje knygutėje "Nieko nėra baisaus" smile.gif Perskaičiau ir iš tikro lygiai taip pat kaip tu - pagalvojau, reikia vartoti TIKRAI ir jokių galbūt biggrin.gif Tačiau vėliau pastebėjau, kad kartais gyvenime vis tik negali sakyti tikrai, nes kai kurie dalykai labai priklauso nuo kitų žmonių arba nuo griežtų aplinkybių. Bet nuo šiol pabandysiu dar kartą - nebevartoti šių žodžių išvis biggrin.gif Jokių tikriausiai! Viskas yra įmanoma! yahoo.gif

Linkiu visoms nuostabaus sekmadienio! wub.gif

user posted image
Atsakyti