Įkraunama...
Įkraunama...

praktinį pozityvizmą praktikuojame toliau

Sveiki 4u.gif

Buvau aplankyti mamos gyvenancios kitame Lietuvos kraste. Namo mane suvaikais parvežė pusbrolis. Ir kai jis jau grįžinėjo atgal pastebėjau, kad jo mašinoje palikau vieną tašę ( kurioje buvo daiktai be kuriu neistveriu nei dienos) g.gif Ir galvoju dabar kaip cia pozityviai mastyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Prila @ 2007 11 04, 18:44)
Sveiki  4u.gif

Buvau aplankyti mamos gyvenancios kitame Lietuvos kraste. Namo mane suvaikais parvežė pusbrolis. Ir kai jis jau grįžinėjo atgal pastebėjau, kad jo mašinoje palikau vieną tašę  ( kurioje buvo daiktai be kuriu neistveriu nei dienos) g.gif  Ir galvoju dabar kaip cia pozityviai mastyti  doh.gif

Tiesiog keisk poziuri!!!! Nelabai isivaizduoju kas ten tokio turejo buti tam krepsi be ko niekaip negali issiverst? Cia tu tiems daiktams suteiki tokia reiksme!!! Keisk poziuri ir viskas bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 11 06, 19:59)
Tiesiog keisk poziuri!!!! Nelabai isivaizduoju kas ten tokio turejo buti tam krepsi be ko niekaip negali issiverst? Cia tu tiems daiktams suteiki tokia reiksme!!! Keisk poziuri ir viskas bus ok mirksiukas.gif

4u.gif Požiūrio į juos nepakeičiau ( fenas, kosmetika - nesusišukavusi ir nepasidažiusi nekeliu kojos iš namų mirksiukas.gif ) - tiesiog nulėkiau i parduotuvę ir susipirkau naujus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prila @ 2007 11 07, 09:23)
4u.gif  Požiūrio į juos nepakeičiau ( fenas, kosmetika - nesusišukavusi ir nepasidažiusi nekeliu kojos iš namų   mirksiukas.gif  ) - tiesiog nulėkiau i parduotuvę ir susipirkau naujus  biggrin.gif

geras!! mano stilius! lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busVakare: 07 lapkričio 2007 - 11:41
Gal ką nors sudomins 4u.gif

http://www_e-puzzle_ru/disk-secret.htm
Atsakyti
QUOTE(Prila @ 2007 11 07, 10:23)
4u.gif  Požiūrio į juos nepakeičiau ( fenas, kosmetika - nesusišukavusi ir nepasidažiusi nekeliu kojos iš namų  mirksiukas.gif  ) - tiesiog nulėkiau i parduotuvę ir susipirkau naujus  biggrin.gif

As ta ir norejau pasakyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(heide @ 2007 11 07, 18:10)

Aciu labai! Man praverte! Pasikartojau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveika, pepe!!

Tik dabar Tave pamaciau...Bet nugara maudzia, eisiu prigult, o paplepet visai ir noreciau blush2.gif
Atsakyti
Šiandien sužinojau, kad yra tokie Gyvenimo meno kursai, kur mokoma pozityvaus mąstymo. Jie organizuojami ne tik suaugusiems, bet ir vaikams. Labai susigundžiau dukrą leisti pasimokyti to meno smile.gif Gal yra bandžiusių? Lauksiu atsiliepimų.
Štai nuoroda:
http://www.gyvenimomenas.lt/
Ką apie tai manote?
Atsakyti
Cia visai kas kita, Lelija33. Mano vienas senas biciulis, su kuriuo rysiai nutruke jau gyvena gal 5-6 m. pagal sia metodika. Guru- Šri Šri Ravi Šankaras. Su pozityvumu cia nelabai kas susije. Pagrindas: mediatcija per kvepavima. Atsirado problema- medituoji, kvepuoji.. Problemos nera ar bent jau jos nematai (cia mano akimis). Bet pacios "esmes" jie neuzciuopia. Man susidare ispudis, kad sunkumus jie bando "apeiti", "iskvepuoti", "nekreipti demesio" ir t.t. Zinoma, kiekvienam savas kelias ir as pries juos nieko neturiu. Bet tai tikrai nieko bendro su pozityvumu.
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 11 10, 16:50)
Man susidare ispudis, kad sunkumus jie bando "apeiti", "iskvepuoti", "nekreipti demesio" ir t.t. Zinoma, kiekvienam savas kelias ir as pries juos nieko neturiu. Bet tai tikrai nieko bendro su pozityvumu.

Kartais svarbiausia ir yra išmokti neskleist negatyvių emocijų, tada lengviau problemą išspręst, o kartais tas galvos slėpimas smėly tik pakenkia, Tu teisi... Man įdomu, ar tai nėra kokia nors sektos tipo organizacija, kiek atsiliepimų mane pasiekė, lyg ir ne. Ketinu pabandyt, pasitikiu savo dukra, daug kalbam apie dvasinius dalykus, tikiu, kad ji sugebėtų atsirinkt. Prašysiu labai smulkaus pasakojimo po kiekvieno užsiėmimo, jei vis dėlto lankys.
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 11 10, 19:36)
Kartais svarbiausia ir yra išmokti neskleist negatyvių emocijų, tada lengviau problemą išspręst, o kartais tas galvos slėpimas smėly tik pakenkia, Tu teisi... Man įdomu, ar tai nėra kokia nors sektos tipo organizacija, kiek atsiliepimų mane pasiekė, lyg ir ne. Ketinu pabandyt, pasitikiu savo dukra, daug kalbam apie dvasinius dalykus, tikiu, kad ji sugebėtų atsirinkt. Prašysiu labai smulkaus pasakojimo po kiekvieno užsiėmimo, jei vis dėlto lankys.

As pas viena is sios organizacijos nariu dariausi masazus. Sekta nepavadinciau. Bet kiekvienas susiburimas kazkokiu bendraminciu su savo guru ir gyvenanciu tik pagal to guru desnius, yra kaip ir savotiska sekta, ar ne? Jei rysys su dukra yra stiprus ir seimoje vyrauja dvasiniai pokalbiai, dukra nuovokiai pasirinks tai, kas jai TINKA. Pagal ju internetini psl. galima izvelgti pacia gyvenimo meno-organizacijos filosofija. Zmoniu jie neverbuoja, procentu nuo algos moketi nereikia.. Medituoja, kvepuoja, geria arbatas, nestresuoja, bando pasiekti harmonija.. Gresmes nematau. As gal si judejima ir taip vadinama gyvenimo mena palyginciau su joga (yra zmoniu, kurie ir jogos nepriima ir laiko ja nukrypimu. Bet kiekvienam savo) As linkiu, kad dukra pasiimtu savo patirti ir tik graziasias gyvenimo puses!!! (o mama gali stebeti pokycius per padidinimo stikla ir visada isikisti, jei yra ryskiu nukrypimu cool.gif )
Atsakyti