Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitei skusti plaukus

Vienas dalykas vaikutį apkirpti, kai plaukučiai palyginami, ir visai kitas skusti plikai doh.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad čia mitas, jog nuskutus plaukus, jie sustorėja, sustiprėja doh.gif . Manau, kad tas pats ar nuskusi plikai, ar tiesuog apkirpsi. Taigi nukerpi tuos plonus galiukus ir atrodo, kad plaukai jau storesni.
Atsakyti
as neskutau savo amzulytei plauku , nors anyta, vyras primigtynai reikalavo skust, atseit plaukai ataugs stipresni ir grazesni. susislygins . nes buvo tokia pankiska sukuose ant galvytes.neskutau tik palygindavau galiukus ir susilygino veliau kai plaukiukai jau gerokai paaugo pakirpau karciukus, kad i akytes nelystu , nes sukuosenas daryti mums sunkiai gaunasi. panelei mano jau 2,5 m o plaukiukai ilgi , grazus ir garbanoti. ir skusti nereikejo. jau kokius plaukus gamta duoda tai ir jokie skutimai nepagerins ju bukles. as taip manau.
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2008 07 08, 09:13)
sunus buvo nuskustas, kai jam buvo kiek virs metu. Iki to laiko buvo gan ploni ir i gala besigarbanojantys plaukai - daznai su mergaite sumaisydavo.
Dabar turi veslius ir storus plaukus, kas kelis menesiu tenka i kirpykla zygiuoti.
Pas dukra plaukai gan silpni ir ploni. Skusti neskutome, kirpti pakerpame, bet plaukai kaip neauga taip neauga.
Viena paguoda, kad panele kasu ir nenori - praso nukirpti taip, kad plaukai ant kaklo nekristu.

Tai visgi tai ne mitas... ax.gif Jei tikrai berniukui ataugo stori plaukuciai... thumbup.gif Mano mergytes labai silpni plaukuciai ir galvojame kaip pasielgti.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryzi @ 2008 07 21, 16:37)
Tai visgi tai ne mitas...  ax.gif Jei tikrai berniukui ataugo stori plaukuciai...  thumbup.gif Mano mergytes labai silpni plaukuciai ir galvojame kaip pasielgti.... g.gif

Tai negi pas visus brolius ir seseris yra vienodi plaukai? Gal vieno is tevu yra stipresni, o kito silpnesni ir vaikai paveldejo is skirtingu tevu plaukus.
Jei man kas nors logiskai paaiskintu, kas tiems plaukams neva nutinka nuskutus, kad jie taip ima is suveša, tai gal ir patikėčiau, kad čia ne mitas?
mano pusserei buvo nuskutę plaukus, gerua metus visi palaikydavo ją berniuku doh.gif nes atrodė tikrai baisiai. Dabar ji jau paauglė, o plaukai silpni ir ploni.
Atsakyti
QUOTE(bulia @ 2007 08 20, 11:53)
Sveiki
mano dukrytei metukai . Plaukuciu pas ja tikrai nera daug , bet ... kazkiek yra smile.gif Drauge prisikabino jau nuo 6men , kad nuskusciau plikai , tipo poto ataugs zymiai daugiau ir stipresni plaukuciai  g.gif  . Bet as manau , kad ner ko kabinetis prie tu plaukuciu , tegu buna taip kaip yra  rolleyes.gif 
Ka jus manot ? Ar skusti , ar ... ka daryt  g.gif

vyk draugę šalin, prietarai tai, bobučių prietarai doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Ir aš už tai, kad neskusti. Mes savo dukrytei buvom nuskutę, plaukai tikrai nepatankėjo, o dukrytė labai blogai jautėsi plika, pergyveno, vis į veidrodį žiūrėjo. Daugiau niekada taip nedaryčiau ir niekam nepatarčiau. doh.gif
Atsakyti
Galiu pasakyt is savo patirties, kad neskutau nei vienos is savo dukteru, abi nuo pat gimimo vaiksto su tais paciais plaukuciais, vyresnelei net kirpti pradejau galiukus gal tik nuo kokiu 5 m. Bet skirtumas yra vistiek pirmoji turi storus ir ilgus plaukus, o mazoji plonus bet garbanotus, taigi as manau, kad viska lemia genai, paveldejimas is vienos ar kitos puses, o ne nuskutimas. Beje mane tevai buvo nuskute kai buvau 1,5 m. tai mociute iki dabar pasakoja kad buvo stresas, kad slepiausi nuo visu, o dabar kaip turiu plonus plaukus taip turiu nei nuskutimas nepadejo:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonita28: 23 liepos 2008 - 08:56
Bobučių pasakos tie skutimai smile.gif o kodėl nei viena mamytė, turinti silpnus plaukus, pati nenori nusiskusti? Juk ataugs laaaabai stiprūs ir gražūs??aa??
nesąmonė. Neskutau, nors , kai kas primygtinai siūlė, ir niekad taip nedaryčiau.
Atsakyti
QUOTE(e.guodele @ 2008 07 22, 20:14)
Ir aš už tai, kad neskusti. Mes savo dukrytei buvom nuskutę, plaukai tikrai nepatankėjo, o dukrytė labai blogai jautėsi plika, pergyveno, vis į veidrodį žiūrėjo. Daugiau niekada taip nedaryčiau ir niekam nepatarčiau. doh.gif

Tikrai labai aciu uz patarima... 4u.gif Savo princeses tada tikrai neskusiu... schmoll.gif
Atsakyti
As savo mazutei neskutau plauku, nes esu isitkinusi, kad tai tik mociuciu sugalvoti prietarai smile.gif vienas is faktoriu, itakojanciu plauku grozi ir vesluma yra genai ax.gif po skutimo plaukuciai tik atauga lygesni mirksiukas.gif
Atsakyti
manau, kad skusti reikia bet ne aknsciau puses metuku smile.gif
Atsakyti