Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitei skusti plaukus

QUOTE(ruteliux @ 2008 07 28, 10:46)
manau, kad skusti reikia bet ne aknsciau puses metuku  smile.gif

o kuom jus pagrįstumėt šia mintį? Kuom tai yra naudinga? nes aš manau, kad tai tiesiog prietarai iš močiučių atėję doh.gif
Atsakyti
Savo dukrytei plaukuciu neskutau ir gerai uzaugo, nemanau, kad reikia, plaukai nuo to geresni neuzaugs. Jau kiek skirta plauku svoguneliu tiek ju ir bus, ir nieko cia nepadarysi. Gamtos desniu neverta lauzyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliux @ 2008 07 28, 10:46)
manau, kad skusti reikia bet ne aknsciau puses metuku  smile.gif

kodėl? nors vieną pagrįstą mintį prašau pateikti smile.gif
Atsakyti
Plauku skutimas mazam vaikui yra bobuciu paistalai. Paprasciausiai mazam vaikiukui ne visi plaukuciai isdyksta vienu metu (paziurekite savo vaikui apie ausis, kakta ir kt. Pamatysite, kiek daug trumpu plaukuciu). KAI PLAUKAI NUSKUTAMI, VISI IMA AUGTI VIENU METU VIENODO ILGIO. Tik todel ir atrodo, kad jie atauga storesni. Is vieno svogunelio neisdyks keliais plaukais daugiau schmoll.gif
Atsakyti
Geriau kai paaugs plaukučiai, vis galiukus pakirpinėkit. smile.gif
Nebus tada silpni plaukučiai ir šiaip, net storesni pasidarys.
Man taip pačiai buvo. rolleyes.gif
Atsakyti
Manau, kad vaiko plaukų skutimas yra visiškas briedas.
Atsakyti
QUOTE(Abai @ 2008 08 05, 13:24)
Plauku skutimas mazam vaikui yra bobuciu paistalai. Paprasciausiai mazam vaikiukui ne visi plaukuciai isdyksta vienu metu (paziurekite savo vaikui apie ausis, kakta ir kt. Pamatysite, kiek daug trumpu plaukuciu). KAI PLAUKAI NUSKUTAMI, VISI IMA AUGTI VIENU METU VIENODO ILGIO. Tik todel ir atrodo, kad jie atauga storesni. Is vieno svogunelio neisdyks keliais plaukais daugiau  schmoll.gif

Visiškai sutinku. mano dukrytės irgi labai silpni plaukučiai, bet kai įdėmiau pasižiūriu, tai matosi galybė naujų plaukučių, kurie dabar atrodo kaip taškeliai tik, tai kai jie išaugs turėtų visai neblogai jau želmenijos ant galvytės būti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rozeta: 07 rugpjūčio 2008 - 10:47
Jokiu budu negalima plaukučių skusti, nes yra pažeidžiamas plauko svogūnėlis, kokius davė dievulis plaukučius tokius ir turėsi, čia skūtimas tikrai nepadės.
Atsakyti
as irgi neskusiu savo mazikei plaukuciu ax.gif tegul auga tokie koie skirti ax.gif
ir irgi prisijungiu prie nuomones kad sutimas maziukams tokiems tik bobuciu pasakos blush2.gif
Atsakyti
Neskutau ir as plaukuciu,tik galunes truputi pakirpau.Ir as manau,kad skutimas mociuciu ismyslas.
Atsakyti
As tai net bijociau skusti dukrytei plaukus, nes siuo metu turi nuostabias garbanas ir bijociau, kad jos nebeataugtu wub.gif Nors plaukuciu ir yra labai mazai, bet laaabai daug trumpuciu matau, kurie tik ir laukia kada gales uzaugti mirksiukas.gif Kai plaukuciai jau bus ilgesni, galiukus karts nuo karto pakirpsiu ir susilygins mirksiukas.gif
Atsakyti
Savo vaiko tikrai niekad neskusciau plikai, nei mazo nei ugtelejusio, nuo tuo plaukai tikrai veslesni nebus schmoll.gif
Mane visa laika plikai skuto vaikystei ir nieko gero is to tik blogi prisiminimai doh.gif
vienu zodziu bobuciu ismislai
Atsakyti