Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitei skusti plaukus

QUOTE(liseklis @ 2008 08 12, 12:23)
Savo vaiko tikrai niekad neskusciau plikai, nei mazo nei ugtelejusio, nuo tuo plaukai tikrai veslesni nebus schmoll.gif
Mane visa laika plikai skuto vaikystei ir nieko gero is to tik blogi prisiminimai doh.gif
vienu zodziu bobuciu ismislai

Visa laika skuto? Tai cia iki keliu metu? Juk jei jau sugebi visatai parisiminti, tai, tikriausiai, ne kas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2007 08 20, 18:47)
Jokiu būdu nepatariu skusti mergaitei plaukučių, draugė nuskuto tai paskui ataugo išsidraikę į visas puses dabar nesusitvarko, be to mergaitė labai prastai jautėsi, nes kažkas gatvėj ją berniuku pavadino, musiškiui kai buvo metukai irgi galvojom kad gal reikia nuskust nes plaukučiai reti, bet kirpėja griežtai uždraudė, kad nepažeistume plaukų, nu kaip ten tiksliai kas pažeidžiama dabar neatsimenu, bet geriau prieš ką nors darydama pasitark su keliom kirpėjom, bus lengviau  4u.gif

skusti negalima, nes pazeidziamas plauko svogunelis, saknis. Kudikeliu plaukuciai silpni, nera giliai iauge kaip musu. Galima pakirpti galiukus, tada plaukas biskuti atsigauna, nukerpamas tas pirmasis, plonytis. Tu plaukuciu ne visi vaikuciai turi kudlas, tad per anksti pergyventi, kokie bus istikruju pamatysite po keliu metu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rklp @ 2008 08 12, 22:38)
skusti negalima, nes pazeidziamas plauko svogunelis, saknis. Kudikeliu plaukuciai silpni, nera giliai iauge kaip musu. Galima pakirpti galiukus, tada plaukas biskuti atsigauna, nukerpamas tas pirmasis, plonytis. Tu plaukuciu ne visi vaikuciai turi kudlas, tad per anksti pergyventi, kokie bus istikruju pamatysite po keliu metu mirksiukas.gif

Taiva, mes galiukus vis pakerpam - ir atauga grazesni...Nera ten kasos storiausios, bet vis normalesni plaukiukai... flirt.gif
Atsakyti
mano manymu skusti tikrai nereikia, nes man kad ir skutė plaukai nėra nuostabus.
Atsakyti
Tikra nesamone. doh.gif Plauku strukturos nepakeisi,genai daro savo. schmoll.gif
Atsakyti
Jokiu būdu neskusim schmoll.gif Taip ilgai laukiau, kol užaugs plaukučiai ir dabar nuskusti - na jau ne biggrin.gif Nors mano mama bandė įtikint, kad reikia, kad ataugs geresni (mane buvo nuskutę unsure.gif ), bet nesutikau schmoll.gif
Atsakyti
As irgi manau, kad tai tik prietarai ax.gif Nors man vaikysteje irgi buvo nuskute gruzai galva doh.gif ne mama schmoll.gif o kazkokia nevykusi kirpeja doh.gif O po to ataugo labai stori ir ilgi plaukai, bet nemanau, kad nukirpimas tai itakojo schmoll.gif
Atsakyti
niekada ir neuzka neskuciu plauku mergytems, nors musu plaukuciai silpnuciai
Atsakyti
Turbut anksciau buvo kazkokia "durna mada" visiems nuskusti plaukus, ir man buvo nuskute. Bet as savo mazajai tikrai neskusiu schmoll.gif Nors mociutes ir pataria, bet as tikrai negaleciau tu garbaneliu isnaikint, mane sazine uzgrauztu blush2.gif Juk taip pati svajodavau but garbane, o situo dabar galiu dziaugtis paziurejus i savo princesyte ax.gif
Atsakyti
Del plauku skutimo cia yra mitu mitas! Nieks dar nepatvirtino, kad tie plaukuciai atauga stipresni schmoll.gif Ka jau paveldejo vaikas, ta ir tures bet kokiu atveju.
Grieztai as cia, bet tikiu tuom tongue.gif
Atsakyti
as tai nuskutau, bet ne dėlto, kad ataugtų stipresni, bet todel, kad jie buvo pradėję augti tragiškai vienur ilgesti kitus trumpesni atrode, kaip nupešiota, o kai nuskutau, bet neplikai 1 ar 2 numeriu nebepamenu tai dabar ataugo gražiai lygiai smile.gif
Atsakyti
Aš irgi nepritariu plaukų skutimui.Nors ir mums anyta pataria taip daryti,bet kažkur skaičiau,kad jie tikrai neatauga storesni,o tik dėl vienodo jų ilgio atrodo vešlesni mirksiukas.gif Žodžiu,gaunasi optinė apgaulė biggrin.gif
Atsakyti