Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitei skusti plaukus

mano dukrytei dabar 1,3 ..mes plaukucius nuskutom kai ji buvo 6 men.dabar antrieji jau atauge plaukuciu daug 4u.gif butinai reikia plaukucius nuskusti tada daug daugiau atauga ir buna daug grazesni. smile.gif beja mes dar plaukucius po plovimo praskalaujam ajeru uzpilu...
Papildyta:
oj beto reikia sukusti per jauna menuli berots... 4u.gif mums taip vaiku daktare liepe
Atsakyti
Na tikra nesąmonė tas plaukų skutimas doh.gif Tikrai nuo to plaukų nepadaugėja schmoll.gif Niekada neskutau ir nesiruošiu to daryti 4u.gif Mano mažosios tokios gražios garbanėlės flirt.gif ,gaila būtų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kristavygas @ 2008 09 29, 20:36)
mano dukrytei dabar 1,3 ..mes plaukucius nuskutom kai ji buvo 6 men.dabar antrieji jau atauge plaukuciu daug  4u.gif butinai reikia plaukucius nuskusti tada daug daugiau atauga ir buna daug grazesni. smile.gif beja mes dar plaukucius po plovimo praskalaujam ajeru uzpilu...
Papildyta:
oj beto reikia sukusti per jauna menuli berots... 4u.gif mums taip vaiku daktare liepe

blink.gif blink.gif iš kur dar tokią daktarę parovėt. Būtų tie plaukūčiai ir taip stori buvę, jei jau tokius paveldėjo, o jei būt plonus paveldėjus tai skusk kiek nori, nepastorės
Atsakyti
Aš tai siūlyčiau pačioms mamytėms nusiskusti plaukus....ypač jeigu jie nuvarginti dažno dažymo....ir atrodo kaip pakuliniai...pamatysite kokie gražūs ir vešlūs užaugs plaukai.............o beto ir patirsite savo kailiu ka vaikutis jaučia......kaip jiems skutami plaukai....gal tada ir mintys pasikeis... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Jokiais būdais- man vaikystėje nuskuto- ataugo daug silpnesni- o ir ilgai iš viso neaugo- jau galvojo- kad su visam plika pasidariau. O ir kai nuskutę parodė veidrodyje mane... trumpiau- ištiko isterija. ir po teisybei nors man 28metukai aš vis dar su kiekvienu cm savo plaukų atsisveikinu labai sunkiai... Vaikystės trauma musėt lotuliukas.gif
Papildyta:
Ai ir dar: dabar mano Skruzdėlytės plaukučiai garbanojasi. Mano ir MB plaukai tiesūs... Taigis tik pirmieji plaukučiai reiškiasi garbanoti. mažosios puseserės niekad nekirpti plaukai- kasos storiausios- ir tik patys galiukai garbanoti- būtent tie- pirmieji plaukučiai. Grožis neišpasakytas. Tikiuosi kad ir manosios bus panašiai mirksiukas.gif
Verta dėl garbanotų galų palaukti.
Atsakyti
Barbarizmas kažkoks fool.gif 21 amžiuje gyvenam, o "zabubonais" tikim lotuliukas.gif Genai nulemia, kiek ir kokie plaukai bus vaiko...
Atsakyti
Oj, galvojau gal ne ten tema sukurta apie skutima blush2.gif Na kazkaip man ta ideja nelabai atrodo gera g.gif Nors aisku, kam kaip patinka.
Atsakyti
Oi ne, tikrai nereikia skusti, netgi kažkur skaičiau, kad gali būti dar blogiau, lygtai gali plaukų svogūnėlius pažeisti. O savo dukrytei,iki 3 metų, kol plaukučiai dar buvo ploni ir vėlėsi, paprasčiausiai vesdavau į kirpyklą ir kirpdavau trumpai. Nuo trijų metukų pradėjo augti gražūs plaukučiai, o dabar yra storiausia ir ilgiausia kasa.
Atsakyti
QUOTE(Paryžietė @ 2008 09 30, 11:39)
Aš tai siūlyčiau pačioms mamytėms nusiskusti plaukus....ypač jeigu jie nuvarginti dažno dažymo....ir atrodo kaip pakuliniai...pamatysite kokie gražūs ir vešlūs užaugs plaukai.............o beto ir patirsite savo kailiu ka vaikutis jaučia......kaip jiems skutami plaukai....gal tada ir mintys pasikeis... blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Pritariu ir as 4u.gif Nesuprantu apie ka mamos galvoja skusdamos panelytems plaukucius doh.gif Kad ir kokie yra,bet YRA mirksiukas.gif
Atsakyti
Ne, savo mergytei neskutau niekada plaukų ir netikiu tokiom nesąmonėm. Beja, man ir sesei mama skuto plaukus, o pusseserei jos mama neskuto-pas visas vienodo gerumo plaukai-stori, vešlūs, niekuo nesiskiria kuriai skusti, kuriai ne.
Atsakyti
As manau,tai didziausia nesamone 4u.gif
Atsakyti
O kam juos skusti??? pakirpti galiukus galima, bet nebutina skusti plikai. o kad kirpti reik per jauna menuli tai tiesa, pati ne karta isitikinau (kazkaip greiciau auga plaukai)
Atsakyti