Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitei skusti plaukus

man tai peržiauru schmoll.gifaš net savo berniukui nesugalvočiau tokio dalyko schmoll.gif
Atsakyti
nesamone tas plauku skutimas, as savo berno tikrai neskusiu, ka besakytu seneliai, kad plaukai kazkaip stebuklingai pastores ar ju padauges
Atsakyti
Aš taip pat neskusčiau, mes taip jų beveik neturim, vadina mergaitę visi berniuku nors ir auskariukus turim...tik ir laukiam kada paaugs ilgesni kad kasytes surištum ax.gif Jei nuskusčiau tai dar ilgiau tektų laukti doh.gif o ne... doh.gif
Atsakyti
schmoll.gif Neskutau ir nemanau, kad verta mirksiukas.gif
Atsakyti
siaubas doh.gif kazkokia atgyvena, prietaras, mitas, pasityciojimas ar kazkas panasaus...
siaip, tikiuosi, kad jau niekas savo vaikuciams plaukuciu nebeskuta smile.gif
Atsakyti
Nesamone visiska doh.gif Tikrai niekada neskutau, o mazyle turi vaje kokius plaukus..... Cia tikrai ne nuo to priklauso..... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2008 10 05, 23:10)
O kam juos skusti??? pakirpti galiukus galima, bet nebutina skusti plikai. o kad kirpti reik per jauna menuli tai tiesa, pati ne karta isitikinau (kazkaip greiciau auga plaukai)

drinks_cheers.gif per jauna tikrai greiciau plaukai auga
as visad pasikerpu butent per jauna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eluuuna @ 2008 10 09, 22:31)
Nesamone visiska doh.gif  Tikrai niekada neskutau, o mazyle turi vaje kokius plaukus..... Cia tikrai ne nuo to priklauso..... schmoll.gif

drinks_cheers.gif ir as niekada neskusciau blink.gif
Atsakyti
Realiai susidūriau su tokiu atveju,kai mergaitės silpnus plaukučius nuskuto.Ir ataugo tankūs garbanoti.Bet aš kažkaip nesiryžčiau tokiai procedūrai,gal čia tik sutapimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Visiska nesamone su tuo plauku kirpimu. schmoll.gif Pas kiekviena savaip auga. Savo sunuj kirpom vasarai beveik plikai,iki rudenio gal dar 2 kartus kirpom. O dukritej nekirpom,vis gailejau plaukuciu,kuriu ir taip buvo labai mazai. Vyras ikalbejo ziemaj apkirpti,po kepure nesimatis. Pagalvojau o gal pades,nes tu plaukuciu tap mazai buvo.Kai kirpo tai neziurejau kad neapsiverkti. doh.gif . ir nieko,tokie patis ploni, ir laaaabai lietai auga,o kirpom kai mienulis augo,kad greiciau augtu plaukai.
Atsakyti
Nesamone tas plauku skutimas schmoll.gif
Atsakyti
Aš sakyčiau nelieskim dukryčiu galvu,kokius dievas dave plaukelius tokius negul turi.Mano manymu vistiek nepades,nes drauge taip padarė savo dukrytei ir jos plaukučiai neataugo geresni. schmoll.gif
Atsakyti