Įkraunama...
Įkraunama...

Sėkmingų nėštumo testukų nuotraukėlės

matyt tai ir turejo omeny kad O velavo.. smile.gif nes seip MM niekada neveluodavo budavo LYGIAI ta pacia diena lygiai kas 4 sav. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2007 10 20, 13:10)
tai dar isireminkit ta nuotrauka ir ant sienos namie pasikabinkit , atsiminimas gi  bigsmile.gif

kai jau pamatysiu tas II gal ir įsirėminsiu wink.gif
nereikia čia sarkazmo...

Pasisekė, kad jau turi vaiką, ir nesuki galvos, ir nepergyveni ir nelauki tiek, kiek laukia tos, betikinčios išvysti teigiamą rezultatą.
Atsakyti
Ar gali būt, kad tos II juostelės (net ir labai ryškios) dar nereiškia nėštumo, kad tai tik cistos egzistavimą rodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 10 20, 17:14)
kai jau pamatysiu tas II gal ir įsirėminsiu wink.gif
nereikia čia sarkazmo...

Pasisekė, kad jau turi vaiką, ir nesuki galvos, ir nepergyveni ir nelauki tiek, kiek laukia tos, betikinčios išvysti teigiamą rezultatą.

ne, tai as jokiu budu nesisaipau is tu moteru, kurios laukia nesulaukia vaikucio, bet man keistas tas testu fotkinimas. man atrodo,kad cia biski per daug susireiksminat. nestumas yra naturali moters busena. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2007 10 20, 20:59)
ne, tai as jokiu budu nesisaipau is tu moteru, kurios laukia nesulaukia vaikucio, bet man keistas tas testu fotkinimas. man atrodo,kad cia biski per daug susireiksminat. nestumas yra naturali moters busena.  smile.gif

Linkiu, kad visada taip ir atrodytu, kad pati niekad nesusidurtumet su problemomis. Tik gal geriau taip galvoti sau tyliai ir neerzinti likimo ir daugiau patyrusiu moteru tokiais pareiskimais.
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2007 10 20, 21:15)
Linkiu, kad visada taip ir atrodytu, kad pati niekad nesusidurtumet su problemomis. Tik gal geriau taip galvoti sau tyliai ir neerzinti likimo ir daugiau patyrusiu moteru tokiais pareiskimais.

kodel atrodo,kad niekad nebuvau susidurusi su nevaisingumo problema? deja, buvau...bet niekad nefotkinciau savo nestumo testo, o juo labiau nedeciau i foruma. bet cia jau kiekvieno asmeninis reikals, taip sakant.
Atsakyti
kai kurie niekada nedetu savo vaiku foto, nes jiems ziurint i akis yra issiurbiama ju energija... tad as pvz jau geriau idesiu niekuo nenusikaltusius testukus, negu kad zmoniu fotkes....
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2007 10 20, 20:59)
ne, tai as jokiu budu nesisaipau is tu moteru, kurios laukia nesulaukia vaikucio, bet man keistas tas testu fotkinimas. man atrodo,kad cia biski per daug susireiksminat. nestumas yra naturali moters busena.  smile.gif

Čia kaip ir visur, vieniems atrodo keista, kitiems normalu....
Kai nutinka kas nors gero, norisi pasidalinti, tiesa? nu tai čia tas pats.
Man pvz kartais keista atrodo kai deda nagų foto, batų ar rūbų ką nusipirko...

Bet kiekvienas gi renkasi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2007 10 20, 12:10)
tai dar isireminkit ta nuotrauka ir ant sienos namie pasikabinkit , atsiminimas gi  bigsmile.gif

Taip ir ruošiaus padaryt bigsmile.gif

QUOTE(grange @ 2007 10 20, 16:14)

drinks_cheers.gif

QUOTE(Leticija @ 2007 10 20, 19:59)

Gal ir natūrali, tik kad kitoms labai ilgai reikia laukt arba daug iškęst tenka dėl tos būsenos ax.gif Savo vaikuką, deja, praradau, bet tas testukas ir jo nuotraukos man labai svarbūs.
Kiekvienam savo, jei patinka dėt testukų nuotraukas čia, tai kodėl ne? Juk niekam netrukdo.
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2007 10 19, 19:36)
Nu zinokit, man tai keistai atrodo tie jusu testu fotografavimai  ax.gif  supranta tas, kurios deda vaiku fotkes, sunu, kaciu ar dar ko nors, bet nestumo testus fotkint  blink.gif

jetau nu kodel taip????????? doh.gif visur skaitai sipsaisi,ir stai ilenda juoda kate apspjaudo ir dinksta ph34r.gif
na ar gi gaila?nu dziaugiasi moterytes dalinasi patirtim kas cia blogo nu nepatinka tai nelysk neziurek ar butina ta savo trigrasi visur kist visos sm temos anksciau ar veliau iskreipiamos gal jau gana???? doh.gif
beja mamytes sveikinu su ilgai ar neilgai lauktais ar su netiketais II wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lera @ 2007 10 22, 00:23)
jetau nu kodel taip????????? doh.gif  visur skaitai sipsaisi,ir stai ilenda juoda kate apspjaudo ir dinksta ph34r.gif
na ar gi gaila?nu dziaugiasi moterytes dalinasi patirtim kas cia blogo nu nepatinka tai nelysk neziurek ar butina ta savo trigrasi visur kist visos sm temos anksciau ar veliau iskreipiamos gal jau gana???? doh.gif
beja mamytes sveikinu su ilgai ar neilgai lauktais  ar su netiketais II wub.gif

Ne, ne, man visai negaila, fotkinkit ir dziaukites,jei jum patinka. As tik issakiau savo nuomone,kad man tai atrodo keista. O kodel jus nepriimat kitokios nuomones?
Atsakyti
Labas rytas merginos
aš tai žinokit nieko nebesuprantu kas vyksta su manim , vakar kai dariau testą tai matesi vaiduokliukas, šiandien vėl pasidariau bet vaiduokliukas pasimatė gal tik po 20 minučių ir jau labai nery6kus. ant testų rašo, kad jau po 10~15 minučių testo vertinti nebereikėtų. kaip manote?
Atsakyti