Įkraunama...
Įkraunama...

Sėkmingų nėštumo testukų nuotraukėlės

user posted image

Va stai ir mano testukas nestuke.gif
Esu begalo laiminga wub.gif
Atsakyti
Nu zinokit, man tai keistai atrodo tie jusu testu fotografavimai ax.gif supranta tas, kurios deda vaiku fotkes, sunu, kaciu ar dar ko nors, bet nestumo testus fotkint blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2007 10 19, 19:36)
Nu zinokit, man tai keistai atrodo tie jusu testu fotografavimai  ax.gif  supranta tas, kurios deda vaiku fotkes, sunu, kaciu ar dar ko nors, bet nestumo testus fotkint  blink.gif

as ko ne, atsiminimas kažkoks, ypač jei ilgai lauki ir planuoji, tai daug reiškia pamatyti tas II
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2007 10 19, 19:36)
Nu zinokit, man tai keistai atrodo tie jusu testu fotografavimai  ax.gif  supranta tas, kurios deda vaiku fotkes, sunu, kaciu ar dar ko nors, bet nestumo testus fotkint  blink.gif

o ko tu nesupranti? 4u.gif dalinames nuotraukom, kad paziuretumem, ar "issipildo" tik ryskiausios juosteles, ar sekmingi buna ir vaiduokliukai, tam ir yra sita temele. Kai turesi suni be dokumentu, ir sakysi visiems kad cia spanielis, mes prasysim taves parodyti nuotraukele, kad ivertintumem, kaip jis atrodo.
Cia irgi tas pats. Tiesiog kitos pamaciusios vaiduokliukus nepatiki, o cia atejusios i temele ir palyginusios su saviskiais, gali istikinti, kad tai tikrai TEIGIAMAS.
Atsakyti
na va mielos besilaukiancios mamytes.. rasinejau cia klausinejau jusu del simptomu, laukiau bijojau, dariausi testus viena po kito, skambinejau ginei kol igrysau.. ir siandien po eilinio testo pamaciau tas ilgai lauktas ir strioka man ivariusias II. kadangi negaliu ikelti foto tiesiai cia, tai idesiu nuorodele kaip surasiu kur ikelt. vaiduokliukas neryskus dar labai, bet gine sake gali buti pavelavusios ovuliacijos deka anksciau neisryskintas nestuke.gif smile.gif dabar labai bijau. atsigaudineju po lengvo soko ir dziaugsmo. blush2.gif
Atsakyti
issiunciau Kyciai, ji ikels wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo queen_nida: 20 spalio 2007 - 11:03
queen_nida testukas

user posted image

na ka, sveikinimai, cia akivaizdzios II
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif p.s. o is kelinto menesio pavyko? ir kuria diena po ovulacijos darytas tetsukas? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kycia: 20 spalio 2007 - 11:11
uj nezinau po kiek dienu darytas blush2.gif MM veluoja jau 16 dienu siandien. dar pries 6 dienas testas buvo neigiamas. ginekologe aiskina kad gali buti stipriai veliau po ovuliacijos pastojimas.. beje testukas po pusvalandzio "pasikeite i gera" tapo ryskus :)ech.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 10 19, 22:06)
as ko ne, atsiminimas kažkoks, ypač jei ilgai lauki ir planuoji, tai daug reiškia pamatyti tas II

tai dar isireminkit ta nuotrauka ir ant sienos namie pasikabinkit , atsiminimas gi bigsmile.gif
Atsakyti
gal sentimentalesnes mamytes ir isegs ta nuotrauka i kudikio foto albuma smile.gif cia jau kiekvienos asm. reikalas smile.gif o pasidziaugt su visom nedraudziama ir nieko cia keisto testa fotkint nera.
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2007 10 20, 13:10)
tai dar isireminkit ta nuotrauka ir ant sienos namie pasikabinkit , atsiminimas gi  bigsmile.gif

ka noresim ta darysim lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(queen_nida @ 2007 10 20, 12:44)
uj nezinau po kiek dienu darytas  blush2.gif MM veluoja jau 16 dienu siandien. dar pries 6 dienas testas buvo neigiamas. ginekologe aiskina kad gali buti stipriai veliau po ovuliacijos pastojimas.. beje testukas po pusvalandzio "pasikeite i gera" tapo ryskus :)ech.. wub.gif

kaip gali buti PASTOJIMAS GEROKAI PO O? neimanoma, pastoti galima tik per O, nes ovulacija ir yra kiausinelio isejimas, ir kai susitinka spermiukus, ji apvaisina. Ta pacia diena. Gal gine turejo omeny, kad ovulacija vyko gerokai veliau nei ciklo cidury, ir tokiu budu ciklas ilgesnis nei paprastai tapo, del to atrodo kad veluoja smile.gif
QUOTE(Leticija @ 2007 10 20, 13:10)
tai dar isireminkit ta nuotrauka ir ant sienos namie pasikabinkit , atsiminimas gi  bigsmile.gif

mums kiekviena zinia, kad zirnis auga pilvelyje yra labai svarbi, kiekvienas judesiukas, kiekvienas zagsuliukas. O ypac tas pats pirmasis,- I I

QUEEN_NIDA testukas po pusvalandzio smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti