Įkraunama...
Įkraunama...

Sėkmingų nėštumo testukų nuotraukėlės

QUOTE(ievute_ch @ 2007 10 03, 14:35)
tai vat kad niekaip man nepavyko jos cia ikelt  g.gif  na dar turiu daug laiko mokytis  tongue.gif

jei neklystu turi buti parasiusi 100 zinuciu kad galetumei ikelti foto mirksiukas.gif
Atsakyti
tai matyt tame ir problema biggrin.gif na vienu zodziu sian jau buvau pas savo ginekologe ir buvo be galo smagu klausytis visu nestuke.gif instrukciju 4u.gif
nors vaikelis ir neplanuotas bet be proto laukiamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievute_ch @ 2007 10 03, 15:53)
tai matyt tame ir problema  biggrin.gif  na vienu zodziu sian jau buvau pas savo ginekologe ir buvo be galo smagu klausytis visu  nestuke.gif instrukciju  4u.gif 
nors vaikelis ir neplanuotas bet be proto laukiamas  4u.gif

Smagu kad viskas gerai nestuke.gif

na o as siandien dariau testuka, bet nieko neparode
Nei vieno nei dvieju bruksniuku doh.gif
Kaskas keisto, dar taip nesu maciusi unsure.gif
Atsakyti
O as viena testa pasidariau ir buvo teigiamas. nestuke.gif Daugiau nesidariau juo patikejom nes buvo labai laukiamas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ievute_ch @ 2007 10 03, 15:53)
tai matyt tame ir problema  biggrin.gif  na vienu zodziu sian jau buvau pas savo ginekologe ir buvo be galo smagu klausytis visu  nestuke.gif instrukciju  4u.gif 
nors vaikelis ir neplanuotas bet be proto laukiamas  4u.gif

niu viskas labai gerai ir grazu, bet cia tokia tema su tokiupavadinimu- nuotraukeles smile.gif jei turi nuotraukele, bet negali dar kelti, siusk man i meila (parasiaui AZ) ir as ikelsiu. Galioja visoms 4u.gif
Atsakyti
IEVUTE_CH testukas

(eina sau, dar nesu tokiu RYSKIU maciusi, gal cia jau tau kokie 2 menesiai???) 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
nea biggrin.gif mano maziukui dar tik penkta savaite biggrin.gif o kai toki pati dariausi pries 1,5 sav tai antroji juostele buvo vos matoma, tad pamianiau, kad tai nieko nereiskia, bet pasirodo as jau buvau nestuke.gif
Atsakyti
Tai štai- aš iškrentu iš "žaidimo" apart cistų nieko nerado, aš nesilaukiu verysad.gif , o dėl testuko gydytoja pasakė: "būna tiek neigiami klaidingi, tiek teigiami" per anksti pasidžiaugiau. Daugiau nebepirksiu pigių nėštumo testukų. schmoll.gif . O juk buvo dauk ryškiau nei kad praeitą kartą. verysad.gif kai nėštumas pasitvirtino.
Papildyta:
Ups... na ir išsiblaškiusi aš... Štai pateikiu savo "apgaviką" ph34r.gif
user posted image
Atsakyti
Idedu savo sekmingus testukus pradedant vaiduokliu-seseliu smile.gif, kuri pamaciau netiketai 9 DPO. Aisku tada pasiskaiciau SM forumuose kad eurovaistines visada kazka rodo, tai dar nelabai dziaugiausi, tiesiog radau info, kad testa reikia pakartoti uz keliu dienu.
11 DPO dariau eurovaistines juostele, tai II isryskejo gana greitai...
O uztikrinimui 12 DPO padariau dar du testukus ir abu rode po II!!!
Taip pat pacia diena po pietu neiskenciau ir pasidariau rapipreg (juk taip malonu 2 juostytes matyti) ir jis taip pat rode kad as nestuke.gif

Idedu nuoroda, tikiuosi veiks, slaptazodis testai123.
http://public.fotki....Lyyrika/testai/
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2007 10 03, 18:15)
Tai štai- aš iškrentu iš "žaidimo" apart cistų nieko nerado, aš nesilaukiu  verysad.gif , o dėl testuko gydytoja pasakė: "būna tiek neigiami klaidingi, tiek teigiami" per anksti pasidžiaugiau. Daugiau nebepirksiu pigių nėštumo testukų. schmoll.gif . O juk buvo dauk ryškiau nei kad praeitą kartą.  verysad.gif  kai nėštumas pasitvirtino.
Papildyta:
Ups... na ir išsiblaškiusi aš... Štai pateikiu savo "apgaviką"  ph34r.gif
user posted image

Bet čia tikrai matoma juostelė, gal persileidimas buvo? Kraujo tyrimuko nesidarei? tada būtų aišku g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2007 10 03, 18:15)
Tai štai- aš iškrentu iš "žaidimo" apart cistų nieko nerado, aš nesilaukiu  verysad.gif , o dėl testuko gydytoja pasakė: "būna tiek neigiami klaidingi, tiek teigiami" per anksti pasidžiaugiau. Daugiau nebepirksiu pigių nėštumo testukų. schmoll.gif . O juk buvo dauk ryškiau nei kad praeitą kartą.  verysad.gif  kai nėštumas pasitvirtino.
Papildyta:
Ups... na ir išsiblaškiusi aš... Štai pateikiu savo "apgaviką"  ph34r.gif
user posted image

Labai gaila console.gif

As ir turiu du testukus su vaiduokliukais,bet jei pasitvirtins nestuke.gif butinai idesiu
Atsakyti
QUOTE(sirdelle @ 2007 10 06, 20:00)

As ir turiu du testukus su vaiduokliukais,bet jei pasitvirtins nestuke.gif butinai idesiu

sirdele, ar pasitvirtino? rolleyes.gif
Atsakyti