Įkraunama...
Įkraunama...

Negraži kojų oda

na paskaicius cia man blush2.gif
ir as susiemiau pagrazint savo kojeles.. smile.gif tai dabar darau taip.. po pylingo istepu jas migdolu aliejuku ir einu miegoti.. na ryte jos visai graziai atrodo:) oda svelnesne ir minkstesne:) wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

As perskaiciau tema apie gliukolio rugsties efekta spuogams, randams ir pan. (veido prieziura), pamaniau, kad gal ir kojoms tiktu. Beda, kad vis nesusiruosiu nusipirkti ir aisku sie prieparatai su gliukolio rugstim brangoki.
Atsakyti
Na ir as turiu sita beda. Kojytes depiliuoju depiliatorium, skusti bijau, nes kazkodel isivaizduoju, kad plaukeliams atauginejant kojos pasidarytu labai siurkscios, be to netureciau kantrybes taip daznai skustis doh.gif
O taskuciu ir pas mane ant koju buna doh.gif Siaip tai net depiliatoriaus instrukcijoje raso kad depiliuojama oda reikia reguliariai nudremshti ragazhe. Bet gal mano kempine per svelni? Apie pylinga iki siol net nepagalvojau bigsmile.gif

QUOTE(jadzka @ 2005 05 23, 10:43)
Nu mano kojytės irgi nėra dievo dovana...
DAžniausiai depiliuoju elektrinių rovikliu biggrin.gif IR gan dažnai pilinguoju (paskutiniu metu labiausiai patiko medus su jūros druska)

o kaip jus ta medu su juros druska ruosiat? o druska kokia? o medus naturalus? kiek mazdaug prireikia koju pilingui? g.gif
Atsakyti
as irgi turiu ne kokias kojas, nuo pat vaikystes koju oda kaip kokios zasies. Nezinau nei ka daryt nei kas padetu. O taip noretus grazias kojytes turet.
Atsakyti
pasiulykit kremuka suerzintai,paraudusiai ir spuogeliu nusetai odai verysad.gif cia matyt man nuo depiliacijos unsure.gif
Atsakyti
Pas mane ta pati problema, labai sausa kojų oda. Pradėjau naudoti Essex kremą, labai padėjo. Yra jo pirkti vaistinėse, skirta sausai ir labai sausai odai, į sudėtį įeina vazelinas ir skystas parafinas, odos būklė žymiai pagerėjo smile.gif
Atsakyti
Jei buvo tokia temele, tai labai atsiprasau, bet kadangi neradau, tai uzvedziau doh.gif
Turiu spoguota koju oda, kaip juos panaikinti? blink.gif gal kai ka kankina tokia pat problema...
Atsakyti
Budavo ir man spuogeliu ant koju, ir net vienu momentu tiek daug, kad norejau eiti pas gydytojus. tokie sausi, odos spalvos, siurkstus. Ir visada vasara isnykdavo, vos tik saule pakaitindavo, i sijonuka lysdavau.. Manau buvo del to , kad dzinsus nesiodavau ant nuogu koju, net ir per salcius didziausius. Tik ziema, vel jie lysdavo lauk.. Gal soliariumas kazkiek padetu. Gali ir nuo sintetikos buti .
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2007 12 28, 19:48)
Jei buvo tokia temele, tai labai atsiprasau, bet kadangi neradau, tai uzvedziau doh.gif
Turiu spoguota koju oda, kaip juos panaikinti? blink.gif  gal kai ka kankina tokia pat problema...

Gal ir paradoksliai skambės, bet taip gali būti, jei per dažnai naudoji kūno priežiūros priemones... Dermatologė sakė, kad dažnai dėl per didelės priežiūros merginos skundžiasi dėl per sausos arba spuogotos kūno odos... Man labai kvailai nuskambėjo, bet kai pabandžiau praustis tik kartą per dieną (na, tai strateginių vietų neliečia... lotuliukas.gif , tam yra bliudeliai ir t.t. biggrin.gif ), tai problema sumažėjo...
O gal geriausia būtų pas gydytoją apsilankyti, gi apžiūrėtų ir konkrečiai patartų... g.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2007 12 28, 20:48)
Turiu spoguota koju oda, kaip juos panaikinti? blink.gif  gal kai ka kankina tokia pat problema...

Turi omeny vadinamą "žąsies" odą?
Atsakyti
jei tai "zasies oda" tai ja galima sumazinti tik ko gero gavus saules arba soliariumo spinduliu, mano mama turejo tokia koju oda, tai ko tik nedare, ir su druska tryne(tipo pilngas) ir deginosi, o ji paeme ir isnyko pati su amzium. nors pas mane pacia buvo tikru spuogeiu ant koju ir jie isnykdavo tik nuo saules, matyt oda dezifekavosi, o dabar kazkaip isvis neturiu wink.gif
Atsakyti
Aš turiu irgi šią bėdą, vasarą apmažėja, bet žiemą visa kojų odą nusėta mažais spuogeliais.
Pas gydytojus buvau - nieko nepatarė doh.gif sakė jei vasarą apmažėja - bandyk į soliarumą, gal padės ax.gif
O šiaip mano mamai taip buvo, bet sakė su amžium praėjo. Tik nežinau kiek dar to "su amžium" reikės laukt smile.gif
Atsakyti