čia kalbama apie maždaug tuos pačius dalykus, tai naujos temos nukursiu.
taigi, man ant kojos, nuo kulkšnies iki blauzdos vidurio išberta tokiais "taškukiais", primena "žąsies oda", labai sausa oda, net atsišerpetojus, bandžiau tepti kremu, nelabai padeda... gal kuri susidūrus ir išsigydžius?
man padeda drėkinamieji kremai

Panasios temos nelabai radau, taigi atidarau nauja... Ant slaunu jau seniai yra atsirade tokie kaip spuogeliai ar tai kas
Ir dar tokie ryskus, pilnos kojos ju
Niekaip as ju neisnaikinu. Kokia priemone naudot?

QUOTE(cindy @ 2008 12 14, 14:51)
Panasios temos nelabai radau, taigi atidarau nauja... Ant slaunu jau seniai yra atsirade tokie kaip spuogeliai ar tai kas

pirmas patarimas - nueik pas odos ligų gydytoją ar bent jau kosmetologą gera , o tada jau žiūrėk, ką patars ir ką daryti.

zinok ir panasia gal ir tokia pat turejau, pamatyciau pasakyciau tiksliai, daug metu, tai man gydytoja sake, kad plauko folikulo uzdegimas, tai tepiau su eucerin tepalu su slapalu ir kai atvazevau i londona i soleriuma kartais pavaiksciodau, vitaminu pagerdavau ir kazkaip praejo zinok ce londone man, bet tiksliai nuo ko praejo negaliu pasakyt, bet dabar turiu lygia odele koju.
bet aisku geriau tau nueit i ligonine.
Dekui uz patarimus
Na, zinoma, i gydytojus kuo maziausiai noriu kreiptis, bet jau teks, jei noriu graziu kojyciu

mano močiutė kažkada sakydavo kad čia nuo nesiprausimo tokie dalykai atsiranda
na gal dalis tiesios tame ir yra , o šiaip gali bus ir nuo netinkamos medžiagos arba nuo trinimuosi
mano vyrui tai ankščiau budavo

Na, kad nuo nesiprausimo, tai nenoreciau sutikti

Manau, kad tavo - taip vadinama ,,žąsies" oda. Ir aš turėjau tokią problemą. Padėdavo tik soliariumai, kol nepradėjau naudoti šveitiklių kūnui. Aišku, efektas pasimatė ne iš karto, tik po kelių mėnesių. Dabar galiu džiaugtis lygia, be spuogelių oda

Dar pastebėjau, kad spuogeliai išryškėja naudojant elektrinį epiliatorių. Matyt jautresnė oda netoleruoja tokio drąstiško plaukų šalinimo metodo

pilingas yra superinis pagalbininkas
tik nelaukit rezultato po pirmo karto, verta pilinga padaryti savo iprociu, ir tikrai pamatysit pokycius i gera! dar labai geri yra kremai is The Body Shop..tiek, kad brangoki..bet svelnumas odos neispasakytas buna!

Pas mane ir koju oda ir apskritai visa oda sausa, bet as tepu nivejos kremu, jis veidui skirtas, bet as tepu visur, stulbinamas dalykas. niveja soft baltoj dezutej.