Įkraunama...
Įkraunama...

MAGGI idėja pietums

QUOTE(DaivaVe @ 2010 11 19, 18:02)
Man labai patiko misinys makaronams su kumpiu ir grietinele  thumbup.gif  bet itariu,kad kazka panasaus galima ir paciai susimakaluoti  ax.gif  gal kas nors bande? nes manau,kad gautusi ir pigiau ir negrauztu sazine, kad konservantus valgom  doh.gif

drinks_cheers.gif sito as ir noreciau pabandyti ir dar zuvi su maggi ideja visai susigundziau isbandyti bigsmile.gif
o siandien kepiau bulviu apkepa su maggi ,tai nerealiai skanus man gavosi bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 03 14, 22:36)
Nu sito brudo gyvenime nepirksiu..
1. nepatiko skonis
2. pamacius sudeti vos sirdis nesustojo..  doh.gif nesu ten kokia sveiko maisto garbintoja, bet vien kad E621 ir modifikuotas krakmolas yra tai.. uzsiberkit nuodu ziurkem ir bus poveikis tas pats  smile.gif
Jei pati norit 50m nesulaukus mirt nuo vezio, tai jusu reikalas.. bet bent vaiku netrucikit doh.gif su tokiu poziuriu toli nenuvaziuosit.. ir E E nelygu.. pasiskaitykit apie E 621 ir jei poto bus dzin, tai neturiu ka pasakyt  4u.gif

krakmolo kitokio ir nebuna - modifikuotas chemiskai ! tai neturi nieko bendro su genetiskai modifikuotu maistu 4u.gif taip kad ten esantis krakmolas matyt bene vienintele sudedamoji dalis kuri yra plius/minus valgoma mirksiukas.gif

P.S. jokios magi idejos nei sykio nebandem ir nebandysim - del visokiu gliutomatu ar pan, ir siaip tos chemijos pririjam - ner reikalo jos koncentrata pirktis biggrin.gif tuo labiau kad atsiliepimai valgiusiuju nelabai kokie biggrin.gif
Atsakyti
Buvom nusipirkę pabandyti bulvių apkepui su mėsą. Gavosi visai skaniai,bet daugiau nebeperkam smile.gif
Atsakyti
Kiek bandziau, niekada skaniai nesigavo...daugiau nebebandau.
Atsakyti
pasidariau makaronams su grietinėlės padažu..nelabai patinka, geriau pasikuist ilgiau ir pasidaryt pagal normalų receptą smile.gif
Atsakyti
Bandžiau šonkauliukus kepti. Gavosi super. Ir ,svarbiausia, be E621. thumbup.gif
Vistos šlauneles kepiau - irgi neblogai, bet ten jau su mononatrio glutamatu..O jau makaronus kai dariau su faršu - išverčiau viską..Sintetika šimtaprocentinė, net ir kvapas toks..bjaurus..
Taigi, aš tik už Maggi šonkauliukams..
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2011 01 18, 21:03)
Bandžiau šonkauliukus kepti. Gavosi super. Ir ,svarbiausia, be E621. thumbup.gif
Vistos šlauneles kepiau - irgi neblogai, bet ten jau su mononatrio glutamatu..O jau makaronus kai dariau su faršu - išverčiau viską..Sintetika šimtaprocentinė, net ir kvapas toks..bjaurus..
Taigi, aš tik už Maggi šonkauliukams..

Ir Jus rimtai tikite, kad ten nera jokiu E??? blink.gif blink.gif lotuliukas.gif ar as gal ne apie ta MAGGI galvoju...? g.gif galbut jau be E isrado? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewacka: 18 sausio 2011 - 22:41
QUOTE(ewacka @ 2011 01 18, 23:39)
Ir Jus rimtai tikite, kad ten nera jokiu E??? blink.gif  blink.gif  lotuliukas.gif ar as gal ne apie ta MAGGI galvoju...? g.gif galbut jau be E isrado? smile.gif

Yra atskira tema apie visus E.Visa tema jau uzterset savo gasdinimais...Nepatinka nevalgykit,kas vercia,bet kitiems moralizuot neturit jokios teises schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2011 01 18, 22:39)
Ir Jus rimtai tikite, kad ten nera jokiu E??? blink.gif  blink.gif  lotuliukas.gif ar as gal ne apie ta MAGGI galvoju...? g.gif galbut jau be E isrado? smile.gif

Ar įsiskaitėte į mano postą? Be E621 buvo parašyta..Taip parašyta ir etketėje. Galit pasiskaityti parduotuvėje. mirksiukas.gif O ar jų ten tikrai nėra, tai nei jūs, nei aš negaliu žinoti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 19 sausio 2011 - 13:48
QUOTE(due drops @ 2011 01 19, 01:30)
Yra atskira tema apie visus E.Visa tema jau uzterset savo gasdinimais...Nepatinka nevalgykit,kas vercia,bet kitiems moralizuot neturit jokios teises schmoll.gif

As niekam ir nemoralizuoju, tiesiog stebiuosi is suaugusiuju moteru, kurios tokios naivios ir patiklios ir tiki, kad jei neparasyta E tai ir jo ten nera, ir joms nesvarbu, kad tas E pakesitas kitais zodziais ir reiskia ta pati smile.gif
cia tas pats kaip neseniai kazkurioje temoje perskaiciau, kad viena mamyte neseniai suzinojo, kad visos tos orbit ir dirol ir pan. gumos dantims labai kenkia... blink.gif o iki tol nuosirdziai tikejo, kad jos labai naudingos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewacka: 19 sausio 2011 - 14:50
o aš tai norėjau paklaust, gal jūs žinot ar galima kažkur nusipirkti tokių maišelių kaip būna tuose maggi? aš norėčiau kepti tokiuose, bet jokių paruoštų miltelių, tiesiog su savo marinatu paruoštai doh.gif o tik už maišelius mokėt tiek tai neapsimoka.. tie maišeliai tai nerealūs. jokių riebalų nereikia, maistas troškinasi savo riebaluose.
beje, šiandien šonkauliukus dariau tai žinokit super! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(delice @ 2011 04 03, 20:24)
o aš tai norėjau paklaust, gal jūs žinot ar galima kažkur nusipirkti tokių maišelių kaip būna tuose maggi? aš norėčiau kepti tokiuose, bet jokių paruoštų miltelių, tiesiog su savo marinatu paruoštai  doh.gif  o tik už maišelius mokėt tiek tai neapsimoka.. tie maišeliai tai nerealūs. jokių riebalų nereikia, maistas troškinasi savo riebaluose.
beje, šiandien šonkauliukus dariau tai žinokit super!  thumbup.gif

apie "rankovę" manau kalbat Jūs.. pilna visur pirkti smile.gif prie kepimo popieriaus, folijos.. jei teisingai supratau.. 4u.gif
Atsakyti