Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos pienas

QUOTE(Ladybird*** @ 2007 03 21, 12:13)
Todėl labai pergyvenu, kad pradeda jo trūkti verysad.gif  Bet aš nepasiduosiu, maitinsiu kas valandą kas pusę, jei reikės. Taip lengvai rankų nenuleisiu schmoll.gif

Ladybird, tai fiziologiška, kad dabar ( apie 3 mėn) pradeda truputį trūkti pienuko, paskui taip bus apie 6 mėnesiuką. Teisinga Tavo nuostata , maitink kuo dažniau, ir pieno gaminsis daugiau 4u.gif
Atsakyti
na, kad MP pats geriausias ir sveikiausias maistas kūdikiui, tai sutinku. bet dėl vaistų, tai drįsčiau suabejoti. pirmagimį maitinau MP tik 1 mėn., o pirmąkart susirgo tik 9 mėn. tuo tarpu mažiuką maitinu jau 5 mėn, o 4 mėn labai sunkiai sirgo bronchitu, net ligoninėj gulėjom. vaikučiai gimę tuo pačiu metų laiku, auginu ir rengiu taip pat. pati, sakyčiau, tikrai gerai ir sveikai maitinuosi, taigi pienas turėtų būti kokybiškas (svorio po kg priauginėja kas mėnesį). bet kai jau užpuola kokios zarazos, tai ir pienas gali nbeepadėti. čia gal kaip kam. draugė abu vaikus maitino beveik iki 2m., o vienas sirgo pastoviai, kitas ne. taigi sunku vienareikšmiškai tegti kad tai vaistas, bent jau iš mano patirties.
Atsakyti
As savo pienuku gydziau slogyte ir traiskanytes savo mazuleliui. Manau, kad kol yra pienelio tuo ilgiau juo ir reikia lepinti mazulelius thumbup.gif
Atsakyti
As irgi tik slogyte rolleyes.gif
Atsakyti
buciux O vakar nepadėjo nei dažnas maitinimas ir teko paragaut mišinėlio pirmą kartą verysad.gif Bet šiandien lyg ir atsigavom ir vėl pavalgiusi mažylė "išmeta" man šypsenėlę daugmaž "-ačiū mamyte, aš jau soti" wub.gif
Atsakyti
Ladybird, tokiam ekstra atvejui būtų gerai, kad turėtum nors truputį užšaldyto savo pienelio. Iš savo patirties galiu papasakoti, buvau nusiteikus maitinti tik savo pienu, bet kartą kažkas užėjo ir kvit, vaikas nervuojasi, rėkia, pienas nebėga, o šaldytuve turėjau gal kokį 20 ml užšaldyto, nes nemokėjau nusitraukti. Tai tokios ant juoko atsargos ir buvo. Mažulė suvalgė, trumpam apsiramino, aš irgi nusiraminau, ir vėliau pamaitinau pati be jokių stresų. sėkmės Judviem 4u.gif
Atsakyti
Dėkui 4u.gif mum jau viskas thumbup.gif
Vakar nusipirkau Avento indelių užsišaldymui ax.gif
Atsakyti
papasakokit prašom kaip teisingai reikia užšaldyti pieną ax.gif Ir kaip paskui paduoti vaikui ar galima šildyti jį?
Atsakyti
[quote=ingalp,2007 03 21, 20:08]
na, kad MP pats geriausias ir sveikiausias maistas kūdikiui, tai sutinku. bet dėl vaistų, tai drįsčiau suabejoti. pirmagimį maitinau MP tik 1 mėn., o pirmąkart susirgo tik 9 mėn. tuo tarpu mažiuką maitinu jau 5 mėn, o 4 mėn labai sunkiai sirgo bronchitu, net ligoninėj gulėjom.

Bet pirmagimis buvo vienas,o antragimiui virusa greiciausiai pirmagimis ar kas is seimos nariu atnese.Taip visada buna,kai seimoje ne vienas vaikas.As per visu virusu laikotarpi visiems i nosi lasinau savo piena,ypac vyresniuosius kontroliavau: grize is mokyklos neidavo prie maziuku,kol neissiplaudavo vandeniu nosies ir nesusilasindavo mano pieno arba nepatepliodavo nosies gleivines Welledos kremuku Schnupfen-crem arba per puse praskiestu propolio aliejumi(yra vaistinese).Savo pieno as pritraukdavau i tuos plastmasinius lasintuvus nuo akiu lasu ir ikisdavau vyresniesiems i kisene,kad ir mokykloje ar po pamoku pasilasintu .Ir pati sau piena lasinau,kad nesirgciau.Kol turejau pieno,nesirgom virusais.Dabar nebeturiu sio naturalaus vaisto,gal penkta gimdyti,vel nesirgsim... biggrin.gif
Atsakyti
Sutinku su Ladybird*** kad tai ir puikus maistas user posted image ir puikus vaistas thumbup.gif
Mano mergytė visai neserga (tfu tfu tfu) Nors kartais netyčia ir nepasaugom user posted image
Atsakyti
Laba diena:)

Mamos pieneliu:
1)vaikelis valgo
2)vaikeliui mogdomieji
3)valau akytes
4)valau nosiuka
5)valgo darzoviene

penki viename smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif

Per parą surenku apie 100 - 150 ml perteklinio MP, dedu į šaldiklį, bet jau nebelabai telpa blush2.gif bijau, kad pasibaigs jo "galiojimo terminas" ir reiks išmesti doh.gif girdėjau kad galima pilti MP kūdikiui į vonelę, kad odelė švelnesnė būtų, išbandėm - super thumbup.gif

Kaip dar galima panaudoti pienuką? rolleyes.gif
Atsakyti