Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos pienas

jetau..tai gal neberink tio pieno jei neturi kur deti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2007 08 05, 15:44)
jetau..tai gal neberink tio pieno jei neturi kur deti...  doh.gif

Tai kad gaila išmesti doh.gif mano mažius nevalgo iš krūties, tai aš nusitraukiu ir duodu, tai vis stengiuosi kuo daugiau ištraukti, kad gamintųsi toliau, porcijos tai didėja po truputį, o skatinimo iš vaiko tai nėra verysad.gif
Atsakyti
O tu vis bandyk duoti krūtį kai vaikas alkanas ir gal pavyks persilaužti mirksiukas.gif kiek suprantu gimė neišnešiotas tai dabar kai didesnis gali pratinti blush2.gif nes manoji tai atšildyto MP negėrė taigi visas atsargas išmečiau lauk doh.gif net į košę idėjus spjaudavo lauk blink.gif net ir man ištraukus iš šaldiklio tas pienukas atrodydavo specifinio kvapo, tai mažyliui tuo labiau rolleyes.gif Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuša @ 2007 08 06, 11:33)
O tu vis bandyk duoti krūtį kai vaikas alkanas ir gal pavyks persilaužti  mirksiukas.gif

Bandau, bet sunkiai sekasi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2007 08 06, 12:43)
Bandau, bet sunkiai sekasi unsure.gif

Na su mažuliais reikia daug stiprybės, nes pajutę kad gali gauti lengviau vargti nebenori doh.gif o nuolat nusitraukinėti mamai didelis vargas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuša @ 2007 08 06, 14:46)
Na su mažuliais reikia daug stiprybės, nes pajutę kad gali gauti lengviau vargti nebenori  doh.gif o nuolat nusitraukinėti mamai didelis vargas  ax.gif

Taip, bet ko tik mama nepadarys dėl savo vaiko... wub.gif
Atsakyti
sveiki mano suneliui jau 6savaites,pirmas tris savaites maitinau pati pienuko uztekdavo,nes svoris augo,tustindavomes gerai,paskui atsirado uzdegimas kruties ir per savo nezinojima ir kvailuma pradejau gerti antibiotikus. kol geriau vaikucio nemaitinau daviau misinukus,o piena nutraukdavau kai baigiau juos gerti pradejau vel maitinti,bet pieno jauciu,kad yra daug maziau todel duodu dar ir misinuko:( ka valgyti ar ka daryti,kad tpo pieno butu daugiau,kad nereiktu tu misinuku mum?
beto pries pora savaiciu vakarais mano sunelis pradejo isteriskai verkti taip trunka apie 4h iki naktinio miegojimo ar gali buti,kad jam nuo misinuko pucia pilvuka ar yra tie pilvo digliukai?
aciu uz patarimus:)
Atsakyti
QUOTE(mamyte nauja @ 2011 11 27, 17:02)
ka valgyti ar ka daryti,kad tpo pieno butu daugiau,kad nereiktu tu misinuku mum?
beto pries pora savaiciu vakarais mano sunelis pradejo isteriskai verkti taip trunka apie 4h iki naktinio miegojimo ar gali buti,kad jam nuo misinuko pucia pilvuka ar yra tie pilvo digliukai?
aciu uz patarimus:)

mamyte nauja 4u.gif
pasistenkit kuo dažniau žindyti, ar šiaip laikyti prie krūties, kad aktyvintųsi pieno gamyba. nežinau, ar laikotės kokio nors maitinimo režimo - greičiausiai laikotės, nes su nutraukinėjimais ir mišinukais kitaip neišeina verysad.gif taigi nesilaikykit jokio režimo, ir stenkitės kuo dažniau., kai tik vaikutis neramus ar nori jūsų dėmesio dėti jį prie krūties.
jūsų sūnelis dar mažiukas, pienelio ilgai dar reikės tongue.gif tai nusiteikit, kad viskas bus ok, kad pienelio jums netrūksta, nestresuokit, gerkit kmynų arbatos ir stenkitės nebeduot mišinuko.
vakarais berniukai dažnai būna neramūs - gali būti, kad nuo mišinuko pučia, o gali būti ir diegliukai. mišinukas tikrai nėra geriausia, kad galit pasiūlyti vaikučiui, jei turite pienelio. o diegliukai... jie praeis, ramybės, nesinervinkit, sueis trys mėnesiai ir baigsis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuša @ 2007 08 06, 05:03)
O tu vis bandyk duoti krūtį kai vaikas alkanas ir gal pavyks persilaužti  mirksiukas.gif kiek suprantu gimė neišnešiotas tai dabar kai didesnis gali pratinti  blush2.gif nes manoji tai atšildyto MP negėrė taigi visas atsargas išmečiau lauk  doh.gif  net į košę idėjus spjaudavo lauk  blink.gif net ir man ištraukus iš šaldiklio tas pienukas atrodydavo specifinio kvapo, tai mažyliui tuo labiau  rolleyes.gif Sėkmės  mirksiukas.gif

Suprantu, kad jau per vėlu su patarimais, bet gal kam ateičiai pravers. Tas specifinis skonis ir kvapas būna dėl fermento lipazės, kurio kai kurios mamos turi daugiau nei kitos, ir jis labai greitai po ištraukimo ima skaidyti riebalus. Kai kurie vaikiukai negeria tokio skonio pienuko, jeigu jis tiesiog užšaldomas. Tada rekomenduojama prieš šaldant vos ištraukus pienelį pašildyti iki 82 laipsnių ir greit atvėsinus užšaldyti. Kaitinant prarandamos kai kurios gerosios pieno savybės, bet jeigu toms pienas bus ne vienintelis vaiko maistas, tai nieko tokio.
Atsakyti
Sveikos, as visa laika buvau sventai isitikinus, kad kol pati maitinsiu, tol mano mazosios nepuls jokios ligos. Del to kantriai kiekviena nakti (jau visi metai) keliuosi po 3-4, o kartais net po 6 kartus, pamaitinti mazyles, ir vis raminu save, kad tai tik vaikucio naudai. Bet likau labai nuivylusi verysad.gif Vakar gydytoja diagnozavo angina. Net nezinau kur ja pasigavom. Broliuku ar sesuciu neturim, sveciu neturejom, siom dienom i lauka nejom, is kur tas uzkratas neisivaizduoju.
Zinoma del to maitinti nenustosiu, bet kaip sakoma "numuse upa"...
Atsakyti
QUOTE(medlina @ 2012 02 07, 14:37)
Sveikos, as visa laika buvau sventai isitikinus, kad kol pati maitinsiu, tol mano mazosios nepuls jokios ligos. Del to kantriai kiekviena nakti  (jau visi metai) keliuosi po 3-4, o kartais net po 6 kartus, pamaitinti mazyles, ir vis raminu save, kad tai tik vaikucio naudai.  Bet likau labai nuivylusi  verysad.gif  Vakar gydytoja diagnozavo angina. Net nezinau kur ja pasigavom. Broliuku ar sesuciu neturim, sveciu neturejom, siom dienom i lauka nejom, is kur tas uzkratas neisivaizduoju.
Zinoma del to maitinti nenustosiu, bet kaip sakoma "numuse upa"...

Oij uzjauciu 4u.gif
Bet tik pasidziauk, kad vaikutis visus metus buvo sveikas! Ir laimei, kad neuzpuobe baisesne liga, kaip koks plauciu uzdegimas!
MP yra ir bus geriausias maistas paciam maziausiam zmoguciui, tikrai neprarask upo! 4u.gif SAvo pieneliu palaikysi stipresni jo organizma ir maziukas greiciau sveiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif
As savo 10 men sunu vis dar maitinu ir nutraukti bent iki metu o geriausiu atveju iki 2 nesiruosiu. Mano nuomone, remiantis literatura, maitinti gali visos ir yra tik labai kelios isimtys 4u.gif
Daznai mamos sustresuoja, supanikuoja del nebutu dalyku, o ir medikai daznai pataria klaudingai...Vienas is geriausiu girdetu priezasciu- pas mane (.) mazi, tai is kur tas pienas blink.gif
Maitinimas mp yra labai didelis atsidavimas ir daug mamu paprasciausiai neistveria, juk niekur neiseisi...vaikiukas visada kartu, na bent jau Mano atveju nes buteliuko jis neeme...
As tik pastojus zinojau kad maitinsiu... Neklausiau jokiu "patarimu", o buvo ir tikrai kvailu, ir pasikliovau tik tuo kad jeigu svoris nekrenta tada viskas gerai smile.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti