Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai žiemai

QUOTE(Veris @ 2007 10 17, 13:09)
as siandien skaiciau, kad riebia ir misria oda ziema reikia priziureti normaliai odai skirtomis priemonemis. normalia kaip sausa,  o sausa oda priemonem ypac sausai odai.

nu tai tas kremas ir yra normaliai/sausai odai smile.gif
Atsakyti
o as ziemai noriu nusipirkti vynuogiu kauliuku ir sviestmedzio aliejus.
Atsakyti
Labai fainas kremas yra Academie firmos apsaugantis nuo šalčio thumbup.gif . Tokio kremuko ypač reikia jautriai, kapiliaruotai ir rausti linkusiai veido odai.
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2007 10 30, 17:26)
Labai fainas kremas yra Academie firmos apsaugantis nuo šalčio thumbup.gif . Tokio kremuko ypač reikia jautriai, kapiliaruotai ir rausti linkusiai veido odai.

o kur yra pirkti ir kiek kainuoja? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
As ziauriai ilgai neradau sau tinkamo kremo.Ir ko tik neisbandziau doh.gif Mano oda taip pat ne is lengvai priziurimu-ir sausa ir vietom paberta.Visai nesenai atradau tikra issigelbejima- hipp vaikiska krema veidui.sausos vietos sudrekintos ir neriebus, lengvai isigeria ir saltesniam orui tinka.Oda tapo svelni svelni smile.gif Labai dziaugiuos biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi mano oda ganetinai problematiska ir rausta nuo visokiu dazikliu prikistu i kremus tai perku skirtus vaikam smile.gif Radau Eurovaistineje kudikiam krema nuo salto oro "altermed baby" tai kiek pabandziau tiko ir patiko smile.gif ir kvepia skaniai tik kaskaip sunkokai geriasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2007 10 30, 16:26)

gal galima apie jį plačiau - kur galima rasti ir pan.? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2007 10 30, 17:26)

Tikrai labai faini kremukai, as jau 7metai naudoju sia kosmetika thumbup.gif
Jei ka domins rasykit i az, rekomenduosiu savo kosmetologe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(soir @ 2007 11 01, 21:30)
gal galima apie jį plačiau - kur galima rasti ir pan.? blush2.gif

Academie kremuką galima įsigyti pas kosmetologes, jo kaina yra 99lt., plačiau galėtų papasakoti kosmetologė, prekiaujanti ir dirbanti su šia kosmetika.
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2007 09 02, 21:55)
Man superinis dalykas ziemai ir daug metu jau si krema perku tai rusiskos firmos Mirraliux apsauginis kremas nuo salcio KUTELICA (galit paziuret svetainej www.mirra.lt). Kaina tai virs 30 lt., bet jei jis kaunuotu 50 lt., vis tiek ji pirkciau. Oda nei lupinejasi, nei pleiskanoja, nei apsala, nuo jo veidas neblizga, nesiriebaluoja, na vienu zodziu  thumbup.gif As ji pradedu naudoti kai tik atsala oras, vejas grubesnis buna tai iskart ir teplioju  ax.gif

reiks ir man pabandyti, nes as naudoju dove krema, jis man tinka atrodo, kad tinka, nes man kremas itk saltam metui laikui ir reikalingas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Mergicka_ @ 2007 11 01, 21:19)
Kadangi mano oda ganetinai problematiska ir rausta nuo visokiu dazikliu prikistu i kremus tai perku skirtus vaikam  smile.gif Radau Eurovaistineje kudikiam krema nuo salto oro "altermed baby"  tai kiek pabandziau tiko ir patiko smile.gif ir kvepia skaniai tik kaskaip sunkokai geriasi smile.gif

siaip tai vaiku kremai ir yra vaiku kremai, nes vaiku oda dar iki galo neissivysciusi. jie netinka suagusiems.
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2007 11 02, 16:19)
Academie kremuką galima įsigyti pas kosmetologes, jo kaina yra 99lt., plačiau galėtų papasakoti kosmetologė, prekiaujanti ir dirbanti su šia kosmetika.

O gal tikslų pavadinimą būtų galima sužinoti? bigsmile.gif
Atsakyti