Mano draugo oda labai issauseja ziema, bet siaip pas ji dar spuogelis vienas kitas islenda..tai gal galit koki krema nebrangu rekomenduot?

o as naudoju sviestmedzio alieju kai ypac salta, nors oda ir rieboka pas mane.
Margarita kremas visai gerai, maitinantis, tai ir diena ir nakti galima teploti

Šią žiemą naudoju Avene "Cold cream" - labai riebus, bet

Sveikutes
Nors as cia pirma karta, bet laaabai noriu pagirti veido krema Lumene. Kadangi mano darbas yra uzdaroje patalpoje, kurioje daug kompiuteriu, tai cia ora tooks sausas, o dar isejus dabar ziema laukan kur pucia vejai tai net siurpais nueina kunas kai ja palieciu... kaip popierius. Tad isbandziau daug kremu ir visgi gryzau prie Lumene kremo. vadinasi jis Lumene Blue Extreme comfort cream
o gal kas zino kur galima rasti sios firms prausikliu veidui, toniku?

QUOTE(ligita8352 @ 2008 01 08, 16:30)
siandien uzmaciau ciornij zemciug krema nuo salcio, ant dezutes snaigiu pripiesta. gal kas bandet?
mane irgi labai domina tas ciornij zemciug kremas ,dar maciau yra ir kauke, ten turetu buti visa serija tik nzn kas i ja ieina dar ...o as kaip tik dairausi zemai kremo.mano oda sausa,tai reikia kuo riebesnio ,maciau 3 ingredientas yra glicerinas tai gal ir geras butu

As savo krema pirkau L`occitane parduotuveje - jis siek tiek drekina, maitina - su alyvuogem. man labai patinka.

na nesulaukiau atsakymu del to CiornijZiemciug kremo ,tai neistveriau ir nusipirkau ,kainavo apie 13lt.dar nebandziau , tik buvau pradarius .o jau kvapas koks fainas
na rytoj pabandysiu ant veido ziuresiu kaip bus...... mama tiesa bande ,jai patiko ...

Kadangi man ir žiemą ir vasarą oda labai sausa tai man išsigelbėjimas ir atradimas Kamill kremas žalioje dėžutėje. Labai panaši i Nivea ar Florena kur būna apvaliose žaliose dėžutėse.
Nebrangus bet labai man geras. Dar bandžiau kitokiu, bet vis tenka gryžti prie senojo..
Nebrangus bet labai man geras. Dar bandžiau kitokiu, bet vis tenka gryžti prie senojo..

Sveikutės:)
o galėtumėt patart jaunaj odai? Mano odytė mišri, mėgsta kartais susirebaluotii, nors žiema ypač pastebiu kaip jin net prašosi drėgmės
taigi kremuko kokio nors tikrai norėtųsi. kad nuo vėjo apsaugotų ir šiaip nuo ilgesnio buvimo lauke, nes grįžtu po kelių valandų namo tai net gaila odos...
o galėtumėt patart jaunaj odai? Mano odytė mišri, mėgsta kartais susirebaluotii, nors žiema ypač pastebiu kaip jin net prašosi drėgmės