Ka reiskia " Nelinijinį protą reiks gimdyti iš savo potencialo. "
Galima patikslinimui : 1 - Kokiu budu gimdyti ?
2- Kokioje vietoje ?
3- Kas yra " savo potencialas" ?
QUOTE(ebor @ 2007 11 27, 01:21)
Ka reiskia " Nelinijinį protą reiks gimdyti iš savo potencialo. "
Mąstyti tai moki...
2- Kokioje vietoje ?
Kai jauti nepasitenkinimą, susierzinimą, kai susiduri su nesuprantamu, kai situacijos ir įvykiai klostosi ne taip kaip tu norėtum, kai kiti žmonės tau neįtinka savo poelgiais, supratimu...
Potencialas tai naujos galimybės, savybės,kurias galima išvystyti...
Mąstyti tai moki...
2- Kokioje vietoje ?
Kai jauti nepasitenkinimą, susierzinimą, kai susiduri su nesuprantamu, kai situacijos ir įvykiai klostosi ne taip kaip tu norėtum, kai kiti žmonės tau neįtinka savo poelgiais, supratimu...
Potencialas tai naujos galimybės, savybės,kurias galima išvystyti...
Pilstimas is tuscio i keura : Geras nikas vanduo
Esmes jokios.
Tiek prikalbejai moteriskems sitame forume , o pasirodo ,net pats nesupranti apie ka eina kalba
Linijinis vektorinis mastimas galimas pervesti i plokstumini , kai du vektoriai priklauso tai paciai plokstumai , veliua erdvinis ir t.t.

Tiek prikalbejai moteriskems sitame forume , o pasirodo ,net pats nesupranti apie ka eina kalba

Linijinis vektorinis mastimas galimas pervesti i plokstumini , kai du vektoriai priklauso tai paciai plokstumai , veliua erdvinis ir t.t.
QUOTE(Vanduo @ 2007 11 27, 02:08)
Išmintingas net varnos karksėjime girdi išmintį, o kvailys išmintinguose žodžiuose girdi varnos karksėjimą ( rytų išminties patarlė).
Kiekvienam savo...
Kiekvienam savo...
Nėra nieko maloniau žmogaus ego, kaip parodyti kitam žmogui, kad jis klysta(W.Dyer)
Kadangi vakar mano netobulas ir sergantis protas buvo padėtas į vietą, tai nusprendžiau susipažinti plačiau su sveiko proto mintimis

Ir taip toliau, ir t.t. ir t.t.------------------------->
Jeigu Vanduo save vadina jogu, tada aš save vadinu Anglijos Karaliene.Kas keičiasi?Niekas. Tikras jogas savimi skleidžia tokia nepraktišką vibraciją kaip MEILĖ.Besąlygišką. Net tokiems barsukams, kurie tegirdi varnų karksėjimą.Gal tamsta ir išmintingas, bet tuščias, susireikšminęs žmogus, atsiprašau, jogas.
1.Kad kitas klysta gali tvirtinti tik prievartautojas, kuris yra įsitikinęs, kad jo asmeninė patirtis, supratimas yra vienintelė tiesa!
2.Kiekvienas tą pačią informaciją perleidžia per savo proto filtrą ir gali gauti visiškai skirtingus rezultatus. Vieną ir tą patį, kiekvienas gali suprasti visiškai skirtingai!
3.Linijinis ir nelinijinis protas yra vienu ir tuo pačiu metu nesuderinami prieštaringi! Kai tai suvoki, jokių prieštaravimų nebus.
4.Pavyzdžiui, siekiantis tikslo, priėjęs savo asmeninę ribą pradeda prievartauti vidinius organus - vardan tikslo. Procesas tampa prievarta: reikia, būtina valios pastangomis
5.Bet koks klausimas ir yra atsakymas! Klausimas atspindi klausiančio pasaulėžiūrą, todėl atsakyti į klausimą reiškia įtykti klausiančio pasaulėžiūrai... O jeigu ji kitokia? Reikia suvokti ir tai, kad atsakymas gali būti pavyzdžiui kvėpavimo lygmenyje...Kaip atsakyti? Atsakymą reiks pačiam užsitarnauti!
6.Barsukele labai gerai pastebėjo, kad žmogus gali vadinti save kuo tik nori, esmė lieka ta pati! Tą patį pastebėjo ir Laozi, DAO išminčiai ir t.t.
7.Manymas, kad kitas mano atžvilgiu turi skleisti besąlygišką meilę yra primityvaus, agresyvaus proto trafaretas...
Agresyvus protas viską žino kaip turi būti ir kaip visi turi elgtis!
Įtikite mano supratimui, pripažinkite mano teisingumą ir t.t.
Bet jeigu kitas neįtinka, tai irgi kaip minėjau anksčiau, agresyvus protas niekaip negali suprasti kodėl kitas toks susireikšminęs, tuščias, išpuikęs, nedvasingas, be moralės...
Vėl tas pats neigimas ir tiek...
2.Kiekvienas tą pačią informaciją perleidžia per savo proto filtrą ir gali gauti visiškai skirtingus rezultatus. Vieną ir tą patį, kiekvienas gali suprasti visiškai skirtingai!
3.Linijinis ir nelinijinis protas yra vienu ir tuo pačiu metu nesuderinami prieštaringi! Kai tai suvoki, jokių prieštaravimų nebus.
4.Pavyzdžiui, siekiantis tikslo, priėjęs savo asmeninę ribą pradeda prievartauti vidinius organus - vardan tikslo. Procesas tampa prievarta: reikia, būtina valios pastangomis
5.Bet koks klausimas ir yra atsakymas! Klausimas atspindi klausiančio pasaulėžiūrą, todėl atsakyti į klausimą reiškia įtykti klausiančio pasaulėžiūrai... O jeigu ji kitokia? Reikia suvokti ir tai, kad atsakymas gali būti pavyzdžiui kvėpavimo lygmenyje...Kaip atsakyti? Atsakymą reiks pačiam užsitarnauti!
6.Barsukele labai gerai pastebėjo, kad žmogus gali vadinti save kuo tik nori, esmė lieka ta pati! Tą patį pastebėjo ir Laozi, DAO išminčiai ir t.t.
7.Manymas, kad kitas mano atžvilgiu turi skleisti besąlygišką meilę yra primityvaus, agresyvaus proto trafaretas...
Agresyvus protas viską žino kaip turi būti ir kaip visi turi elgtis!
Įtikite mano supratimui, pripažinkite mano teisingumą ir t.t.
Bet jeigu kitas neįtinka, tai irgi kaip minėjau anksčiau, agresyvus protas niekaip negali suprasti kodėl kitas toks susireikšminęs, tuščias, išpuikęs, nedvasingas, be moralės...

Vėl tas pats neigimas ir tiek...
Visų pirma ir svarbiausia-prašau Barsukėlės nelyginti su Dao išminčiais, vakar mano puikybė gavo antausį, daugiau neužkibsiu ant panašaus kabliuko
Antra, tavo sveikas protas padarė išvadą, kad Barsukėlė prašo MAN skleisti besąlygišką meilę.Mano linijinis protas sako, kad Meilės yra sočiai iš pono Viešpaties, gali semti pilnom saujom neprašydamas, užteks, atliks, o Viešpats džiaugsis, kad kažkam TO reikia. Barsukėlei tikrai viskas įtinka, nes kažkas su sveiku protu užkibo ant sugedusio proto kabliuko
1:1, skelbiu lygiąsias.

Antra, tavo sveikas protas padarė išvadą, kad Barsukėlė prašo MAN skleisti besąlygišką meilę.Mano linijinis protas sako, kad Meilės yra sočiai iš pono Viešpaties, gali semti pilnom saujom neprašydamas, užteks, atliks, o Viešpats džiaugsis, kad kažkam TO reikia. Barsukėlei tikrai viskas įtinka, nes kažkas su sveiku protu užkibo ant sugedusio proto kabliuko

1:1, skelbiu lygiąsias.
Prašymas nelyginti manęs su išminčiais ar su kvailiais yra vėlgi iš linijinio proto...(Prie išminčių ar kavilių priskirtas bijo būti tik išpuikėlis!)
Tik linijiniam protui egzistuoja autoritetai... O Dievą, linijinis protas suvokia kaip visagalį...
Nelinijinis protas visus vertina tolygiai bet skirtingai, jis nevertina hierarchiškai, nes jame pačiame nėra hierarchijos...
O kam meilės sočiai, tas jos nesureikšmina. Visi, kurie sureikšminą meilę, pabrėžia, kad ji svarbi, vertinga, reikšminga ir t.t. Meilė išstatyta vertybių turguje tampa gėda!
Skelbdama lygiąsias priskiri mane prie norinčių įrodyti savo teisingumą, pranašumą prieš kitą ir t.t.
Jeigu tau tai svarbu, su malonumu sutinku lygiosios!
Aš asmeniškai treniruoju protą, o tu ir kiti esate mano proto treniruokliai. Treniruotės tikslas ne įrodyti kitam savo teisingumą, o vystyti savo mąstymą... Mąstymas tai procesas. Būdamas tame procese surandu daug netikėtų atradimų...
Tik linijiniam protui egzistuoja autoritetai... O Dievą, linijinis protas suvokia kaip visagalį...
Nelinijinis protas visus vertina tolygiai bet skirtingai, jis nevertina hierarchiškai, nes jame pačiame nėra hierarchijos...
O kam meilės sočiai, tas jos nesureikšmina. Visi, kurie sureikšminą meilę, pabrėžia, kad ji svarbi, vertinga, reikšminga ir t.t. Meilė išstatyta vertybių turguje tampa gėda!
Skelbdama lygiąsias priskiri mane prie norinčių įrodyti savo teisingumą, pranašumą prieš kitą ir t.t.
Jeigu tau tai svarbu, su malonumu sutinku lygiosios!
Aš asmeniškai treniruoju protą, o tu ir kiti esate mano proto treniruokliai. Treniruotės tikslas ne įrodyti kitam savo teisingumą, o vystyti savo mąstymą... Mąstymas tai procesas. Būdamas tame procese surandu daug netikėtų atradimų...
Na, žmogus nors ne melagis, treniruokliai- tai treniruoklai
Stenėjo per visą temą, pagaliau pagimdė
. Šiame forume madinga sakyti, kad renku medžiagą knygai, o kadangi viena jau yra, tada renku medžiagą antrąjai
. Man dzin, kaip įvardinta- treniruoklis, draugas, kvailys.Aš taip atsikratau prisirišimų, galbūt irgi parašysiu knygą
Meilė niekada netampa gėda.Pasižiūrėk į Satją Sai Babą, kur matai gėdą? Gėda, kai žmogus užsilipdo kaukę ir su ja susitaptina, pasidėk jogo kaukę, kas liks? Atlaisvink proto vadžias, kas liks? Nutrauk mąstymo procesą, kas liks?Sustabdyk protą, kas liks? Kas liks, kai neliks malonių atradimų?

Meilė niekada netampa gėda.Pasižiūrėk į Satją Sai Babą, kur matai gėdą? Gėda, kai žmogus užsilipdo kaukę ir su ja susitaptina, pasidėk jogo kaukę, kas liks? Atlaisvink proto vadžias, kas liks? Nutrauk mąstymo procesą, kas liks?Sustabdyk protą, kas liks? Kas liks, kai neliks malonių atradimų?
Propaguojantys meilę kaip vertybę ir daro gėdą!
Visi, kurie išpučia, sureikšminą meilę, patys ne myli, o tik kalba apie ją...
Mylintis nelaiko meilės vertybe...
Ko nesureikšmini savo kasdienio puodelio, ar dantų šepetėlio, ar tų reikalų, kuriuos atlieki kasdien tualete...
Nes, tai įprasta, tu tame esi kasdien...
Primityvus protas padaro vertybę iš to ko neturi bet, apie ką visi aplinkui kalba kaip apie vertybę...
Kas myli tas tyli, meilė jam neaktualu, jis jau meilėje!
O propaguoti meilę žodžiais ne mylintiems yra pasityčiojimas iš jų!
Kas gi atsisakys meilės pojūčio? Čia panašiai, kad sergančiam vėžiu, sakytume: ko tu nepasveiksti...
Satja Sai Baba yra joks, viskas priklauso kaip tu jį nuspalvinsi.
Pietinėje Indijos dalyje, Indai apie jį nieko nežino...
Iš Satja Sai Babos, Dievą padarė amerikonai ir europiečiai!
Indijoje yra kastos nuo Brachmano iki šudros...
Bet mažai kas žino, kad yra dar ir muladchos!
Muladchos, tai amerikonai, europiečiai mes!
Mes sekame po šudrų.
Muladchos yra laikomi kvailiais, kurie neaišku ko nori...
Bet muladchos yra labai vertinami ir geidžiami, nes jie turi pinigų...
Beje Indijoje jogos patys Indai nepraktikuoja, o tik muladchos...
Viskas yra daroma dėl muladchų nes jie turi pinigų...
Satja Sai Baba yra muladchų dievas!
Jie jį garbina, juo tiki ir tikisi iš jo...
Pavyzdžiui, man Satja Sai Baba yra tik vienas iš daugelio žmonių turintis savo asmeninę patirtį ir tiek... Nieko neturiu prieš jį kaip ir prieš tave.
Visi, kurie išpučia, sureikšminą meilę, patys ne myli, o tik kalba apie ją...
Mylintis nelaiko meilės vertybe...
Ko nesureikšmini savo kasdienio puodelio, ar dantų šepetėlio, ar tų reikalų, kuriuos atlieki kasdien tualete...
Nes, tai įprasta, tu tame esi kasdien...
Primityvus protas padaro vertybę iš to ko neturi bet, apie ką visi aplinkui kalba kaip apie vertybę...
Kas myli tas tyli, meilė jam neaktualu, jis jau meilėje!
O propaguoti meilę žodžiais ne mylintiems yra pasityčiojimas iš jų!
Kas gi atsisakys meilės pojūčio? Čia panašiai, kad sergančiam vėžiu, sakytume: ko tu nepasveiksti...
Satja Sai Baba yra joks, viskas priklauso kaip tu jį nuspalvinsi.
Pietinėje Indijos dalyje, Indai apie jį nieko nežino...
Iš Satja Sai Babos, Dievą padarė amerikonai ir europiečiai!
Indijoje yra kastos nuo Brachmano iki šudros...
Bet mažai kas žino, kad yra dar ir muladchos!
Muladchos, tai amerikonai, europiečiai mes!
Mes sekame po šudrų.
Muladchos yra laikomi kvailiais, kurie neaišku ko nori...
Bet muladchos yra labai vertinami ir geidžiami, nes jie turi pinigų...

Beje Indijoje jogos patys Indai nepraktikuoja, o tik muladchos...
Viskas yra daroma dėl muladchų nes jie turi pinigų...
Satja Sai Baba yra muladchų dievas!
Jie jį garbina, juo tiki ir tikisi iš jo...
Pavyzdžiui, man Satja Sai Baba yra tik vienas iš daugelio žmonių turintis savo asmeninę patirtį ir tiek... Nieko neturiu prieš jį kaip ir prieš tave.

Jeigu mano patirtyje Indai nepraktikuoja jogos, o tavo patirtyje jie praktikuoja, tai reiškai, kad aš nusišneku...
Mano patirtyje, eiliniai Indai aplamai nežino tokio žodžio joga, o europiečiai kartu
su Indais komersantais vaizduojančius jogus, daro biznį iš susifokusavusių ties kažkuo ypatingu...
Muladchos ieško ypatingo, juos tai stimuliuoja, o Indai kartu su gudriais komersantais perpratusiais šitą bajerį lupa pinigus...
Komercija klęsti, o jogos nėra.
Yra Indijoje uždari ašramai į kuriuos europiečiai ir amerikonai neįleidžiami...

Mano patirtyje, eiliniai Indai aplamai nežino tokio žodžio joga, o europiečiai kartu
su Indais komersantais vaizduojančius jogus, daro biznį iš susifokusavusių ties kažkuo ypatingu...

Muladchos ieško ypatingo, juos tai stimuliuoja, o Indai kartu su gudriais komersantais perpratusiais šitą bajerį lupa pinigus...

Komercija klęsti, o jogos nėra.
Yra Indijoje uždari ašramai į kuriuos europiečiai ir amerikonai neįleidžiami...