Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mūsų gyvenimą

QUOTE(Dovyyyle @ 2007 09 06, 14:18)
Iš tikrųjų tai atsiprašau, kažkokias nesąmones šiandien šneku, nežinau kas man užėjo...  doh.gif  doh.gif  doh.gif

As manau, kad tai visiskai normalu, man irgi buna tokie uzejimai, bet manau svarbiausia, kad tokie uzejimai paskui netaptu nuolatiniai, kad taip nebutu galvojama pastoviai mirksiukas.gif
Atsakyti
aš manau,kad kad ir kaip sakoma,kad visi jie panašūs ir masto taip pat,tačiau tada kaip ištekama ir kaip pamilsta? g.gif Juk ne vien tik bėgama,o jie vejasi g.gif

Vilte.gerai užsiprogramavai ax.gif Sako,kad tai labai veikia ax.gif
tik dabar ištisai tai kartok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klauns @ 2007 09 06, 14:15)
turbut blogiausia tai,kad mergaites labai gilinasi i santykius su vyrais, ivairias peripetijas,kas,kodel ir kaip....vyrukai turbut gyvena daug paprasciau....yra gerai,nera,reiskias bus kita....atsipalaiduokit mergaites....

drinks_cheers.gif tiesiog čia vyriška ir moteriška logika iššiskiria biggrin.gif dar pastebėjau, kad kai stengiuosi į viską žiūrėti kaip vyras, t.y. mąstyti be didelių skrupulų, racionaliai, mažiau emocijų ir t.t., tai net ir dėmesio daugiau susilaukiu, pati tokia stabilesnė jaučiuosi, gal tai traukia vaikinus, bet čia turbūt reikia ir moteriškumo dozę pridėti, nes jei jiems nebus vietos paties dideliems vyrams pasijausti nieko irgi nebus. Vienas man sakė, kad vyrui gana svarbu jaustis moteriai reikalingam, svarbu ją globoti, todėl su tuo savarankiškumu stengiuosi nepersistengti, net jei kai ką ir pati galiu, paprašau "autoritetingos pagalbos" iš savo nužiūrėto objekto ax.gif biggrin.gif ir dar gale priduriu, kad ką aš be jo daryčiau blush2.gif matau po to, kad šypsosi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gėlyte: 06 rugsėjo 2007 - 13:55
QUOTE(Gėlyte @ 2007 09 06, 14:53)
drinks_cheers.gif tiesiog čia vyriška ir moteriška logika iššiskiria  biggrin.gif dar pastebėjau, kad kai stengiuosi į viską žiūrėti kaip vyras, t.y. mąstyti be didelių skrupulų, racionaliai, mažiau emocijų ir t.t., tai net ir dėmesio daugiau susilaukiu, pati tokia stabilesnė jaučiuosi, gal tai traukia vaikinus, bet čia turbūt reikia ir moteriškumo dozę pridėti, nes jei jiems nebus vietos paties dideliems vyrams pasijausti nieko irgi nebus. Vienas man sakė, kad vyrui gana svarbu jaustis moteriai reikalingam, svarbu ją globoti, todėl su tuo savarankiškumu stengiuosi nepersistengti, net jei kai ką ir pati galiu, paprašau "autoritetingos pagalbos" iš savo nužiūrėto objekto  ax.gif  biggrin.gif ir dar gale priduriu, kad ką aš be jo daryčiau  blush2.gif matau po to, kad šypsosi...

pagalbos BŪTINA prašyti smile.gif Tada jie pasijunta LABAI svarbūs smile.gif Ir pagirti reikia, kai padeda,kai kažką gerai padaro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dxija @ 2007 09 06, 15:13)
pagalbos BŪTINA prašyti smile.gif Tada jie pasijunta LABAI svarbūs smile.gif Ir pagirti reikia, kai padeda,kai kažką gerai padaro smile.gif

Na va, kaip mes viską žinom rolleyes.gif
Bet rezultatas aiškus, jei sėdim SM g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 09 06, 15:16)
Na va, kaip mes viską žinom  rolleyes.gif
Bet rezultatas aiškus, jei sėdim SM  g.gif  doh.gif

g.gif Idėja-gal reikia kraustytis į vyrų kokį puslapį??? g.gif
Gal daugiau naudos bus?? biggrin.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
KAIP PASIKEIST VARDĄ?????????? PATARKITE PRAŠAU[FONT=Geneva]

Kvailai pasirinkau blush2.gif
Atsakyti
Dxija, įtariu vardą tau gali pakeisti tik sistemos moderatoriai... Pati turbūt nepasikeisi... Pabandyk ten parašyti.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dxija @ 2007 09 06, 15:22)
g.gif Idėja-gal reikia kraustytis į vyrų kokį puslapį???  g.gif
Gal daugiau naudos bus?? biggrin.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

Pacioje forumo pradzioje yra skyrius "Dazniausiai uzduodami klausimai" ir ten yra atskiras skyrelis apie vardu pakeitima, man atrodo ten visa tvarka yra surasyta (pati neskaiciau). rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dxija @ 2007 09 06, 15:22)
g.gif Idėja-gal reikia kraustytis į vyrų kokį puslapį???  g.gif
Gal daugiau naudos bus?? biggrin.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

Kiek žinau, tai reikia moderatorių prašyti, gal parašyk kuriai nors až, padės mirksiukas.gif aš irgi noriu keistis, tai paskui papasakosi, kaip sekėsi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gėlyte: 06 rugsėjo 2007 - 14:40
QUOTE(Gėlyte @ 2007 09 06, 15:39)
Kiek žinau, tai reikia moderatorių prašyti, gal parašyk kuriai nors až, padės  mirksiukas.gif aš irgi noriu keistis, tai paskui papasakosi, kaip sekėsi  smile.gif

Gal tada geriau išsitrint ir naujai registruotis būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dxija @ 2007 09 06, 15:41)

Dxija stai ka radau apie vardo pakeitima:

Pasitaiko situacijų, kai forumo dalyviui prireikia pasikeisti vardą. Informuojame, kad vardai keičiami tik dėl rimtų priežasčių, ir tik kartą per 6 mėnesius. Todėl prašome dalyvių labai rimtai apgalvoti savo pasirinkimą.

Jei norite pakeisti vardą kitu, rašykite čia. (turima amenyje ta skyreli apie vardu pakeitima)

Jei kažkieno vardas nebuvo pakeistas, vadinasi jis jau yra užimtas. Prašome tai patikrinti narių sąraše: Narių sąrašas

1. Pakeitus vardą, jis automatiškai pasiekeičia visose žinutėse, žinučių skaičius nesikeičia, išsisaugo visos jūsų parašytos žinutės.

2. Pakeitus vardą, slaptažodis, dalyvio statusas, asmeniniai duomenys bei avataras lieka tie patys.

3. Sistema neskiria didžiųjų ir mažųjų raidžių. Auges=AUGES=auges=AuGeS ir t.t.

4. Mėlynai yra išskirti moderatorių vardai, raudonai - administratorių. Narių vardai negali būti spalvoti.

5. Vardai keičiami kartą per savaitę (kartais rečiau). Apie sekančią keitimo datą informaciją rasite paskutinėje mano žinutėje šioje temoje.

Administratorė Auges
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Xingute: 06 rugsėjo 2007 - 14:45
QUOTE(Dxija @ 2007 09 06, 15:41)

Na, kol dar ne taip daug žinučių esi parašius, gal ir idėja, bet aš tai geriau keisčiaus vardą per moderatores smile.gif juk jau ir iki 100 nedaug likę mirksiukas.gif
Atsakyti