Įkraunama...
Įkraunama...

Plati lova miegamajame

Normalaus šeimyninio gyvenimo neįsivaizduoju be:
1. Vienos antklodės, bet plačios
2. Siauros lovos, kad viens nuo kito nepabėgtų...
nieko nėra nuostabesnio kaip ryte vienam kito glėby pramerkti akeles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skaiciukas @ 2007 12 03, 08:17)
Normalaus šeimyninio gyvenimo neįsivaizduoju be:
1. Vienos antklodės, bet plačios
2. Siauros lovos, kad viens nuo kito nepabėgtų...
nieko nėra nuostabesnio kaip ryte vienam kito glėby pramerkti akeles  4u.gif

kaaaaarsta ir neissimiegi biggrin.gif ax.gif
Papildyta:
Plati lova thumbup.gif Zaidimu aikstele ir siaip miegot gali kaip nori, bent jau as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2007 12 03, 10:05)
kaaaaarsta ir neissimiegi  biggrin.gif  ax.gif
Papildyta:
Plati lova  thumbup.gif Zaidimu aikstele ir siaip miegot gali kaip nori, bent jau as  biggrin.gif

didelėj lovoj pabėgt gali lotuliukas.gif o siauroj nebus kur dėtis, ar taip ar taip mano glėby thumbup.gif: cool.gif
Atsakyti
as irgi tik uz placia lova drinks_cheers.gif ir patys tokioj miegam thumbup.gif tada gali kaip nori miegoti karsta toliau vienas nuo kito, salta susiglaudus ir pan...o meiles zaidimams man atrodo lovos dydis aplamai itakos neturi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SUPERŽMONA: 04 gruodžio 2007 - 09:50
Na, pas mus lova 2x2. ax.gif Man labai svarbu gerai išsimiegoti, o kadangi aš labai jautriai miegu (pabundu nuo menkiausio prisilietimo), tai mano sąlyga buvo, kad lova privalo būti plati. O kadangi mano vyriškis ne iš žemųjų, tai ir lova pagal ilgį atitinkamai turi būti didelė (nes standartinė lovos atramą buvo išspyręs su koją per miegus blush2.gif )

Kaldros atskiros irgi... ax.gif Jis miega su dviejom, o man ir vienos užtenka biggrin.gif

Į glėbį galima ir prabudus atslinkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SUPERŽMONA @ 2007 12 04, 09:49)
as irgi tik uz placia lova drinks_cheers.gif ir patys tokioj miegam thumbup.gif tada gali kaip nori miegoti karsta toliau vienas nuo kito,  salta susiglaudus ir pan...o  meiles zaidimams man atrodo lovos dydis aplamai itakos neturi blush2.gif

kad meilės žaidimai neturėtų apsiriboti vien tik lova, tai tikrai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Plati lova biggrin.gif ir dar didesne kaldra smile.gif kad abu galetu issupti, nes prie savo radijotoriaus ultium 2 - nakti negaliu liestis schmoll.gif ... pabundu kaip is po saunos doh.gif
Atsakyti
na ką pagal Jūsų miegojimo įpročius galima daryti išvadą, jog demografinė situacija Lietuvoje pagerės dar negreit lotuliukas.gif
Atsakyti
jokio skirtumo bet uztai patogus miegas plati lova drinks_cheers.gif
Atsakyti
Plati lova ir dar didesne kaldra thumbup.gif thumbup.gif Bet vis tiek uzmiegam viens kito glebi wub.gif Tik va maniskis visada perkaites,o man visada salta,tai jis nusipardes miega,o as i savo kaldros gala isisukusi ax.gif Ryte vel i glebi susibegam wub.gif
Atsakyti
man tai neturi skirtumo plati ar siaura lova.. svarbu su savo mylimuoju.. visad gerai su juo issimiegu... tik vat kad kartais karsta su juo... smile.gif bet kadagi man salta dazniausiai tai pasidalinam temperatura ir abiejiem puiku.. biggrin.gif
Atsakyti
kartais lova atrodo per didele, nes tikrai per daug vietos laisvos lieka.. tai mes isprendem sita reikala pagalvemis. is visu pusiu apsikamsai ir labai jauku miegoti smile.gif o kai reikia sexsodromo tai pagalves i sona ir pirmyn wink.gif
Papildyta:
QUOTE(skaiciukas @ 2007 12 03, 08:17)
nieko nėra nuostabesnio kaip ryte vienam kito glėby pramerkti akeles  4u.gif

ir kveptelt is po nakties.."labas rytas brangioji.. gal buciuka???"

tai is tokio glebio isgriuciau tiesiai ant saltu saltu grindu... biggrin.gif
Atsakyti