Per 10 bendro gyvenimo metų teko miegot ir ant kušetės ir ant sofos ,o dabar ir lovoje kurioje be vargo tilptų 4 žmonės,bet vistiek atsibundu jo glėbyje užmiegu taip pat. O į temą jokio skirtumo
Ar didele, ar maza - miegam visada salia Dideliu privalumas yra tik man, nes kai MB iseina i darba anksciau uz mane, as kazkaip visada atsiduriu istrizai lovos
Man atrodo, kad nelabai yra skirtumo, ar plati lova, ar siaura. Tik išsimiegot plačioj geriau O prisiglaudus ar susikabinus miegot galima ir tokioj, ir tokioj, jei tik noro yra Mes miegam didelėj lovoj po viena kaldra
Kadangi tokio dalyko,kaip miegamasis pas mus nėra miegame ant sofkutės dabar žadam keistis baldus,pirksim kampą,bus plati lova,visą gyvenimą apie tai svajoju O jei rimtai tai jiokio skirtumo,svarbu gerai išsimiegoti
O mums su vyru tikrai placioje lovoje smagiau pakristi galim ir skersai ir isilgai...nors teke miegot yra ir ant sofos, ir siauroje miegamojo lovoje - placioje smagiausia...suteikia daugiau laisves ir labai malonu dideleje lovoje surasti vienas kita
miegojom ant siauros gan, o dabar 2 ant 2,20, tai dabar patogiau Nors užmiegam vis tiek apsikabinę, bet vis tiek patogiau... laisviau Kai vienas nori ant kito šono verstis, kitam nebūtina