Įkraunama...
Įkraunama...

Plati lova miegamajame

Per 10 bendro gyvenimo metų teko miegot ir ant kušetės ir ant sofos ,o dabar ir lovoje kurioje be vargo tilptų 4 žmonės,bet vistiek atsibundu jo glėbyje wub.gif užmiegu taip pat.
O į temą biggrin.gif jokio skirtumo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noir1: 14 gruodžio 2007 - 22:19
Ar didele, ar maza - miegam visada salia wub.gif
Dideliu privalumas yra tik man, nes kai MB iseina i darba anksciau uz mane, as kazkaip visada atsiduriu istrizai lovos lotuliukas.gif
Atsakyti
nei tolina, nei artina, tiesiog didelė lova patogiau nei maža. mes irgi miegame susiglaugę, bet kartais išnaudojame ir visą lovos plotą 4u.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad nelabai yra skirtumo, ar plati lova, ar siaura. Tik išsimiegot plačioj geriau ax.gif O prisiglaudus ar susikabinus miegot galima ir tokioj, ir tokioj, jei tik noro yra ax.gif
Mes miegam didelėj lovoj po viena kaldra biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai nematau skirtumo ar didelej lovoj ar mazoj,tik miego kpkybe didelej aisku yra geresne smile.gif
Atsakyti
skirtumas miego kokybėj ir tiek 4u.gif
mes miegam didelėj lovoj po atkirom antklodėm rolleyes.gif
Atsakyti
Kadangi tokio dalyko,kaip miegamasis pas mus nėra verysad.gif miegame ant sofkutės bigsmile.gif dabar žadam keistis baldus,pirksim kampą,bus plati lova,visą gyvenimą apie tai svajoju biggrin.gif O jei rimtai tai jiokio skirtumo,svarbu gerai išsimiegoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2007 12 20, 15:21)
skirtumas miego kokybėj ir tiek 4u.gif
mes miegam didelėj lovoj po atkirom antklodėm rolleyes.gif

vat butent tame esme ir yra. Pasidziaugiant vienas kitu lovos dydis esmines reiksmes neturi, o miegui tik plati lova smile.gif
Atsakyti
O mums su vyru tikrai placioje lovoje smagiau blush2.gif pakristi galim ir skersai ir isilgai...nors teke miegot yra ir ant sofos, ir siauroje miegamojo lovoje - placioje smagiausia...suteikia daugiau laisves ir labai malonu dideleje lovoje surasti vienas kita wub.gif
Atsakyti
Tik didelėj ir plačioj galiu gerai išsmiegot blush2.gif
Atsakyti
Tikrai nera jokio skirtumo, na nebent dideleje lovoje, daugiau vietos pasiraitymui lotuliukas.gif
Atsakyti
miegojom ant siauros gan, o dabar 2 ant 2,20, tai smile.gif dabar patogiau smile.gif Nors užmiegam vis tiek apsikabinę, bet vis tiek patogiau... laisviau smile.gif Kai vienas nori ant kito šono verstis, kitam nebūtina biggrin.gif
Atsakyti