Įkraunama...
Įkraunama...

Plati lova miegamajame

Anksciau kai buvau viena, turejau "king size" lova. Pasaka, o ne lova! Patogu, issimiegoti galima super.
Kai patapom dviese.... issikraustem i sofa-lova islankstoma.... Jau kantrybe mano senka..... Labai nepatogu, antkolde vienas is kito "vagiam" vienas kita stumiam smile.gif Na buna isimtys, kad jau MB kai apsikabina tai jau nei krust.
O epilogas- lovos dydis, mano nuomone, neturi jokios reiksmes santykiams.
Atsakyti
As vistik manau kad plotis lovos turi reiksmes santykiams g.gif
Kazkada su ex turejom placia lova ir didele,didele kaldra,tai kaip jau kazkas sake atkisi uzpakali ir kam taikytis blush2.gif
O dabar su BR turim pusantrinr lovele,ir poilsisi geras ir nori nenori nakti vienas kita jauti,ziurek jau ir susikabine 4u.gif
Atsakyti
Mes nors ir miegame dideleje 2,00X1,80 lovoje, taciau vistiek vienas kito nepametame, visada bent kojos pirsteliais susiglaude bunam ie puikiai pailsim ax.gif
Atsakyti
kai maza lova buvo gerai,dabar didele vistiek miega mano puseje,na man silciau,nes man visada salta mirksiukas.gif o kai susipyke bunam,tai as miegu su sunum,o MB miega sunaus lovoje g.gif bet taip retai buna aisku lotuliukas.gif
Atsakyti
Nemanau, kad lovos plotis gali turėti įtakos partnerių santykiams, greičiau tik miego kokybei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli gražu @ 2007 05 22, 23:46)
Nemanau, kad lovos plotis gali turėti įtakos partnerių santykiams, greičiau tik miego kokybei  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
anksciau dviese ant sofos-lovos miegojom, o dabar trise, su kudikiu, didelej, miegamajame smile.gif ir niekur vienas kita nepametam smile.gif
Atsakyti
man tai kazkaip gavosi kad iki vaikucio ginimo miegojome ant siauros sofutes,taciau visada apsikabine, o dabar miegame placioje lovoje ir nusisuke venas nuo kito, tik gal toks sutapimas, nes po mazio gimimo pradejome dazniau pyktis, tai va taip pas mus... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli gražu @ 2007 05 22, 23:46)
Nemanau, kad lovos plotis gali turėti įtakos partnerių santykiams, greičiau tik miego kokybei  biggrin.gif

Pritariu blush2.gif
mes didelei lovoj miegam ir dar po atskirom kaldrom, atsukę viens kitam nugaras ax.gif labai gerai išsimiegam ir dieną geros nuotaikos bunam wub.gif
teko svečiuose siauroje miegoti.. blink.gif ryte atsikėlėm taip ir nepailsėję... doh.gif
Atsakyti
Aš manau kad poros santykiams lovos dydis tikrai neturi reikšmės schmoll.gif Tiesa, mes jau 10 metų miegam 1,40 pločio lovoje ir dažnai dar kuris nors vaikas įsiropščia. Jei būtų lova mažesnė, tai bijau kad nelabai išsimiegotume, o didesnė nelabai reikalinga g.gif
Atsakyti
Plati lova-patogi lova biggrin.gif santykiams tikrai reikšmės neturi, kam ko reikia, tas tą randa biggrin.gif
Atsakyti
manau lova santykiu kokybei reiksmes neturi. kokias dvi savaites teko siaurute lova dalintis tai poilsio atzvilgiu nieko gero. dabar turime didele placia lova didziule antklode labai jaukiai joje jauciames ir gerai pailsime. norime gulime susiglaude, norime kas sau.
Atsakyti
QUOTE(klein @ 2007 04 12, 11:50)
Mes nors ir miegame dideleje 2,00X1,80 lovoje, taciau vistiek vienas kito nepametame, visada bent kojos pirsteliais susiglaude bunam ie puikiai pailsim  ax.gif

aga drinks_cheers.gif mes irgi taip mirksiukas.gif
Atsakyti