Anksciau kai buvau viena, turejau "king size" lova. Pasaka, o ne lova! Patogu, issimiegoti galima super. Kai patapom dviese.... issikraustem i sofa-lova islankstoma.... Jau kantrybe mano senka..... Labai nepatogu, antkolde vienas is kito "vagiam" vienas kita stumiam Na buna isimtys, kad jau MB kai apsikabina tai jau nei krust. O epilogas- lovos dydis, mano nuomone, neturi jokios reiksmes santykiams.
As vistik manau kad plotis lovos turi reiksmes santykiams Kazkada su ex turejom placia lova ir didele,didele kaldra,tai kaip jau kazkas sake atkisi uzpakali ir kam taikytis O dabar su BR turim pusantrinr lovele,ir poilsisi geras ir nori nenori nakti vienas kita jauti,ziurek jau ir susikabine
Mes nors ir miegame dideleje 2,00X1,80 lovoje, taciau vistiek vienas kito nepametame, visada bent kojos pirsteliais susiglaude bunam ie puikiai pailsim
kai maza lova buvo gerai,dabar didele vistiek miega mano puseje,na man silciau,nes man visada salta o kai susipyke bunam,tai as miegu su sunum,o MB miega sunaus lovoje bet taip retai buna aisku
Kiekvienas žmogus yra kažkurio kito žmogaus likimas.
man tai kazkaip gavosi kad iki vaikucio ginimo miegojome ant siauros sofutes,taciau visada apsikabine, o dabar miegame placioje lovoje ir nusisuke venas nuo kito, tik gal toks sutapimas, nes po mazio gimimo pradejome dazniau pyktis, tai va taip pas mus...
Pritariu
mes didelei lovoj miegam ir dar po atskirom kaldrom, atsukę viens kitam nugaras labai gerai išsimiegam ir dieną geros nuotaikos bunam
teko svečiuose siauroje miegoti.. ryte atsikėlėm taip ir nepailsėję...
Aš manau kad poros santykiams lovos dydis tikrai neturi reikšmės Tiesa, mes jau 10 metų miegam 1,40 pločio lovoje ir dažnai dar kuris nors vaikas įsiropščia. Jei būtų lova mažesnė, tai bijau kad nelabai išsimiegotume, o didesnė nelabai reikalinga
manau lova santykiu kokybei reiksmes neturi. kokias dvi savaites teko siaurute lova dalintis tai poilsio atzvilgiu nieko gero. dabar turime didele placia lova didziule antklode labai jaukiai joje jauciames ir gerai pailsime. norime gulime susiglaude, norime kas sau.
Mes nors ir miegame dideleje 2,00X1,80 lovoje, taciau vistiek vienas kito nepametame, visada bent kojos pirsteliais susiglaude bunam ie puikiai pailsim