Įkraunama...
Įkraunama...

Plati lova miegamajame

QUOTE(Hmmm... @ 2008 01 28, 15:59)
miegojom ant siauros gan, o dabar 2 ant 2,20, tai smile.gif dabar patogiau smile.gif Nors užmiegam vis tiek apsikabinę, bet vis tiek patogiau... laisviau smile.gif Kai vienas nori ant kito šono verstis, kitam nebūtina biggrin.gif

didis.gif
plačią lovą. mirksiukas.gif Visais "tarnavimo" atžvilgiaus daugiau patogumo ir kokybės. bigsmile.gif
Atsakyti
na,manau,jeigu poros santykiai tvirti,lovos dydis jiems ytakos tikrai neturi.bet as visgi esu uz mazesniu gabaritu lovyte 4u.gif
Atsakyti
Mes miegam ant labai didelės lovos. Visada tokios norėjau. Jaučiuosi karalaitė tada, nes visada pas tėvus turėdavau tik maža lovą lotuliukas.gif Bet MB sako kad labai aš toli, ir ruošiames keisti lovą tai pirksim mažesnę. Bet daug mažesnę tai ne schmoll.gif . Pradžioje, kai tik kartais kartu tekdavo miegoti, miegodavom ant 1,5 x 2 ir po viena antklode tai jau atsigulėjom... Jis vargšas šaldavo visa laiką, nes aš mėgstu susisupti į antklodę ir jam nieko nelikdavo lotuliukas.gif Ir šiaip tekdavo kovoti dėl vietos doh.gif
Miegas man yra vienas svarbiausių dalykų ir miegant man turi būti labai patogu.
Atsakyti
QUOTE(Kashariuke @ 2008 01 29, 11:36)
Mes miegam ant labai didelės lovos. Visada tokios norėjau. Jaučiuosi karalaitė tada, nes visada pas tėvus turėdavau tik maža lovą  lotuliukas.gif Bet MB sako kad labai aš toli, ir ruošiames keisti lovą tai pirksim mažesnę. Bet daug mažesnę tai ne  schmoll.gif . Pradžioje, kai tik kartais kartu tekdavo miegoti, miegodavom ant 1,5 x 2 ir po viena antklode tai jau atsigulėjom... Jis vargšas šaldavo visa laiką, nes aš mėgstu susisupti į antklodę ir jam nieko nelikdavo  lotuliukas.gif Ir šiaip tekdavo kovoti dėl vietos  doh.gif 
Miegas man yra vienas svarbiausių dalykų ir miegant man turi būti labai patogu.

thumbup.gif
Jeigu miegoti,tai karališkai,plačiai. mirksiukas.gif
Atsakyti
placioje lovoje tikrai patogiau issimiegoti thumbup.gif o santykiams lovos plotis neturi jokios ytakos
Atsakyti
mes su savuoju esam isbande visokiu dydziu lovas. pacioj pradzioj miegojom ant siauros lovytes,kai vienas sukdavosi ant kito sono, tai ir kitas turedavo suktis lotuliukas.gif po to isigijom didele lova,miegojom po atskirom antklodem,tai per nakti taip ir "nesusitikdavom". dabar turim tokia nei per placia, nei per siaura ir kazkodel miegam po viena antklode. taip daug linksmiau, nesvarbu,kad kartais tenka alkunem pasimosuot, kad atgautum savo antklodes puse lotuliukas.gif
o kad ir kokia lova turejom, tai nusu santykiai nei pablogejo, nei pagerejo,zodziu itakos jokios nebuvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai maniskis nusisuka as apsikabinu ji, o kai as nusisuku jis apsikabina mane, todel jokio skirtumo kokia lovyte, nors as uz didele ax.gif
Atsakyti
Pas mus plati ir nė už ką nekeisčiau 4u.gif
Atsakyti
uz placia ir didele
maniskis miega issiketaliojes ir vartosi pastoviai, taip kad siauroj lovoj - sh
Atsakyti
As uz placia lova thumbup.gif
Atsakyti
as taip pat
Atsakyti
už plačią lovą 4u.gif
Atsakyti