Kaip lova skirt gali. Jei skiria, tai ne lova tikrai. O be to, kas pasakė, kad sulipus reikia miegot? Turi gi patogu būt...
Mūsų lova plati
, bet miegam sulipe, kaip ant viengulės

Mūsų lova taip pat plati, bet užmiegam susikabinę ir miegam šalia, nes po viena koldrą
Ir ne manau, jog plati lova skiria...

Ir ne manau, jog plati lova skiria...
QUOTE(atviraj @ 2008 05 03, 18:31)

mes isigijome placia lova,kad dziaugiausi, bus daugiau erdves,nes prisilipinus vienas prie kito, neissimiegu

O kaip reikia, tai as prie pat krasciuko vos nekrentu is lovos, o vyras mane apsikabines, prisiglaudes

Placios lovos paskirtis nenaudojama

Lova pirmiausiai skirta poilsiui tad ir dydis turėtų būti toks , kad nereikėtų miegoti dviem aukštais ,o vienam sukantis ant šono pribustų ir kitas
Na ,o kas liečia plotį tai mums 160 pakanka ir miegui ir...

Aš dievinu miegoti prisiglaudusi prie savo brangiausiojo. Na, turiu bent delniuku jausti jo rankos šilumą ar bent pirštų galiukais prisiliesti prie jo sėdmenukų
Tai lyg ir turėčiau pasisakyti už siaurą lovą, bet... NE! Plati yra gėris!!!
Šiaip, faktas, visos jos neišnaudojame, kai miegame, bet juk lovoje ne vien ilsimasi ;-)
Praeitą naktį pas draugus nakvojome, į pirtelę buvome nuvykę, tai ryte pabudę juokėmės, kad geri mes svečiai - jei gausus būrys, tai drąsiai greta mūsų į lovą galima dar ką nors guldyti - iš dviejų antklodžių tik viena naudojomės, tik vienoje lovos pusėje visą naktelę pramiegojome :-)
Tiesa, faktas, kad tai, jog miegame mažesnėje lovos dalyje yra labiau mano kaltė, nes aš jaučiu nuolatinį poreikį prisiglausti. Viena, šaltai aš ir tėvų namuose lovoje išsimiegosiu, kai brangiausiasis bus išvykęs
O jei jau su mylimuoju lovoje, tai tik susiglaudus.
Išvada iš viso šito
didelė lova gėris, o jau kai užsimanysi susirasti vienas kitą, tai bus nekliūtis ;-)
Tiesa, dėl taikymosi... itin nejauku būna toje didelėje lovoje, kai guli nusisukę vienas nuo kito susipykę, arba į lubas abu vėpso... Bet savotiškai irgi gerai, nes jei jau pradedi šnekėti ir analizuoti problemą, tai po to... kai susitaikoma... lovos didumas nepamaišo

Tiesa, faktas, kad tai, jog miegame mažesnėje lovos dalyje yra labiau mano kaltė, nes aš jaučiu nuolatinį poreikį prisiglausti. Viena, šaltai aš ir tėvų namuose lovoje išsimiegosiu, kai brangiausiasis bus išvykęs

Išvada iš viso šito

Tiesa, dėl taikymosi... itin nejauku būna toje didelėje lovoje, kai guli nusisukę vienas nuo kito susipykę, arba į lubas abu vėpso... Bet savotiškai irgi gerai, nes jei jau pradedi šnekėti ir analizuoti problemą, tai po to... kai susitaikoma... lovos didumas nepamaišo

mes taip pat turime vadinamaja 'king size' lova, kadangi miegame laaaabai arti vienas kito visa nakti, tai tos lovos isnaudojam gal trecdali
nors skirtumo lovos dydis musu miegojimo stiliui visiskai jokio neturi, ar miegotumem savo 'king size' ar pas mano tevus ant sofutes, vistiek miegam sulipe ir butinai po vienu uzklotu
mums taip patogiausia

nors skirtumo lovos dydis musu miegojimo stiliui visiskai jokio neturi, ar miegotumem savo 'king size' ar pas mano tevus ant sofutes, vistiek miegam sulipe ir butinai po vienu uzklotu