Įkraunama...
Įkraunama...

Plati lova miegamajame

QUOTE(Bajm @ 2006 10 06, 12:29)
aš už didelę
nes mažoj nepatogu užsiimti meilės žaidimais blush2.gif

man lova pirmiausia turi atlikti pagrindine savo funkcija, pirkdama pirmiausia galvoju ar joje bus patogu miegoti,nes man miegas gyvenime yra labai svarbus. o meiles zaidimais galima uzsiimineti bet kur nebutinai lovoje
Atsakyti
As uz placia lova 4u.gif vietos daug, gerai issimiegi, mano vyras dar vartosi labai nakti tai is mazos turbuti iskristume abu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ech... laukiu nesulaukiu, kada pagaliau ateis eile miegamojo remontui !!!! Tada uzsisakysiu dyyyyyyydele lova per visa kambari biggrin.gif Jau taip nusibodo ta mazyte sofa-lova verysad.gif
Atsakyti
Pas mumis lova 200x220, vietos sočiai, net mums visiems puspenkto, kai vaikai nesumano kojom išbandyt mūsų nosių stiprumo hihihi.gif
Atsakyti
artina plati lovyte thumbup.gif gerai issimiegam, patogiai pasimylim ax.gif ryte paprastai atsikeliam puikios nuotaikos. pries pora dienu teko ant sofos miegot doh.gif prasikeikem blink.gif
Atsakyti
manau jokio skirtumo 4u.gif
mes miegojom ant viengulio ciuzinio, dabar jau 6 metai ant dvigulio, bet kaip miegam susiglaude, taip ir miegam blush2.gif . tik didesnio ciuzinio privalumas tas, kad patogiau vaika maitinti nakti biggrin.gif
Atsakyti
Plati lova - patogu smile.gif O atsakant i temos klausima - ji nei artina, nei skiria... Atsalusiu santykiu nesusildys ir siauriausia lova, o norintiems buti kartu - jokia lova-aerodromas nesukliudys wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sporty @ 2006 10 10, 11:19)
Plati lova - patogu smile.gif O atsakant i temos klausima - ji nei artina, nei skiria... Atsalusiu santykiu nesusildys ir siauriausia lova, o norintiems buti kartu - jokia lova-aerodromas nesukliudys wink.gif

Stipriai pritariu thumbup.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pritariu, kad plati lova santykiu negali gadinti g.gif Pirmai pradziai nusipirkome placia antklode 200x220. Labai smagu ir patogu, nereikia vienam nuo kito kampucio vogti, sekantis zingsnis bus plati lovyte bigsmile.gif
Atsakyti
Aš tik už didelę šeimyninę lova smile.gif jaunystėje atsimiegoju ant sofkučių , ir dar kaip smagu kai ryte vaikai sukelia į lovą ir visi kartu telpame ir nereikia tada stumdytis. O miegame susiglaudę ir kai tatukas mane apsikabina , nes kitaip pradedu maltis po visą lovą ir jam tenka mane raminti, nes besimaldama stumiu jį laukan. tongue.gif
Atsakyti
Palti lova thumbup.gif
Atsakyti
man patinka plati lova, nes mėgstu kai lovoje būna daug vietos, galiu vartytis miegodama kiek noriu. biggrin.gif o dėl pykčių tai mes jų ilgai nelaikome smile.gif
Atsakyti