Įkraunama...
Įkraunama...

Plati lova miegamajame

mes miegame su vyru placioje lovoje ir dar musu kycius miega kartu, tai kycius uzima beveik puse lovos, o mes ant krastuko miegam. lotuliukas.gif
Atsakyti
O mes tai dabar miegame ant senos senos sofos-lovos... Galiu pasakyti, kad ir kokia ta meile butu didele, bet lova irgi turi buti didele rolleyes.gif As labai megstu miegoti susirietusi i kamuoliuka, o tokioje siauryteje lovoje iskrentu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
musu lova tai laaabai didele... taciau nemanau kad tai kazkokia problema.. randam vienas kita tikrai... smile.gif o po to pailsim kaip normalus zmones...nebegaleciau miegoti ant siauros lovos smile.gif man reikia erdves smile.gif
Atsakyti
tai jau tikrai ne lovos dydis meilę lemia cool.gif mes kuo platesnę užsisakinėsim, 180-200 cm pločio. o kol kas - sena sofute tenka tenkintis verysad.gif
Atsakyti
Musu lova kaip auksciau pamineta, plaaatiii bigsmile.gif , tai smagu ir gera smileysex.gif daryti, jau beveik ir didesne but galetu... ax.gif O kai mieguti darom, tai viduryje susiglaudziam... ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(INAZUIKELIS @ 2006 10 05, 16:11)
O kai mieguti darom, tai viduryje susiglaudziam...  ax.gif  wub.gif

Tai jums gerai 4u.gif , mane tai visada prie sienos stumia doh.gif nors lova musu 220X200
Atsakyti
Musu lova irgi gan plati,bet visada bunu "prispausta" prie krasto.Tad lovos dydis nieko nesako,svarbiausia yra siluma tarp partneriu!
Atsakyti
QUOTE(Raspberry @ 2006 10 05, 22:07)
Tai jums gerai  4u.gif , mane tai visada prie sienos stumia  doh.gif  nors lova musu 220X200

Musu lova vidury kambario, tad prie sienos neprispausi... hihihi.gif Bet mes kazkaip iprate susiglausti viduriuke, man patinka, kai jis mane apkabina, priglaudzia prie saves... wub.gif biggrin.gif , o jis megsta, kai ji glostau, uzmiega kaip maziukas... biggrin.gif Mes matyt vienas be kito negalim net uzmigti, reikia jausti salia... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
aš už didelę
nes mažoj nepatogu užsiimti meilės žaidimais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 10 06, 12:29)
aš už didelę
nes mažoj nepatogu užsiimti meilės žaidimais blush2.gif

vacation4.gif tu visiskai teisi!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
Plati lova 100 kartu geriau nei siaura,taciau manau visur gerai,kai mylimas zmogus salia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vikcius @ 2006 10 06, 14:29)
Plati lova 100 kartu geriau nei siaura,taciau manau visur gerai,kai mylimas zmogus salia thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti