Įkraunama...
Įkraunama...

Plati lova miegamajame

QUOTE(VAIDILUTE~ @ 2006 08 14, 16:25)
MES SU VYRELIU MIEGAM LABAI PLACIOJE LOVOJE, TACIAU VISTIEK DAZNAI MIEGU PRISPAUSTA PRIE SIENOS, schmoll.gif  AS TRAUKIUOSI NUO JO , O JIS ARCIAU MANES. wub.gif

Pas mus tas pats drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ne_gera @ 2006 08 14, 14:53)
Aš tik už plačias lovas  thumbup.gif  Susiglaudus miegoti galima ir plačioje lovoje  mirksiukas.gif O jei jau susipyksti tai lovos plotis čia ne prie ko  doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
As tik uz placias lovas. tai yra thumbup.gif kazkaip ir vietos uztenka ir puikiai issimiegam.
Atsakyti
QUOTE(Jaklina @ 2006 08 14, 18:47)
As tik uz placias lovas. tai yra  thumbup.gif  kazkaip ir vietos uztenka ir puikiai issimiegam.

Aš taip pat už plačias, patogias lovas . Nors mes vis tiek miegam apsikabinę ir kojitė mano visada uždėta ant tetuko . 4u.gif tongue.gif
Atsakyti
Plati lova? Galimybe gerai issimiegoti! thumbup.gif
Bent jau man miegant reikia erdves.. Dazniausiai uzmiegam apsikabine, bet paskui pabegam i savo lovos krasta.. na greiciau as "begu" o jis "vejasi".. sitaip praeita savaite net sugebejau issivirst is musu placiosios lovos.. doh.gif juoko uzteko visai likusiais dienai.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaklina @ 2006 08 14, 18:47)
As tik uz placias lovas. tai yra  thumbup.gif  kazkaip ir vietos uztenka ir puikiai issimiegam.

Visiškai sutinku. Be to, niekados nežinai, kada tas plotis gali praversti yu.gif
Atsakyti
Aš irgi pasisakau už plačią lovą ir UŽ PLAČIĄ ANTKLODĘ tongue.gif Musiškė 2,20 x2,40 pasaka.... išsimiegam thumbup.gif
Atsakyti
tokia lova mūsų svajonė, kurią tikimės įgyvbendinti savo būste smile.gif
platu ir tik platu, ir vientisa smile.gif
Atsakyti
Tikiuos, kad šios savaitės pabaigoje jau galėsim ir mes su vyreliu išbandyt plačios lovos privalumus, nes iki šiol miegodavom ant sofutės, o dabar su nekantrumu laukiam naujo pirkinio wub.gif
Atsakyti
plati lova gerai....mes su vyrų miegame prilipę viens prie kito, kaip ir siauroje...voliotis joje smagu....ir lialių pasiguldžius vietos lieka.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Plati plati... ax.gif Nors viename kambary gyvenam ir lova puse kambario užima - irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 08 14, 19:16)
Plati lova? Galimybe gerai issimiegoti! thumbup.gif
Bent jau man miegant reikia erdves.. Dazniausiai uzmiegam apsikabine, bet paskui pabegam i savo lovos krasta.. na greiciau as "begu" o jis "vejasi".. sitaip praeita savaite net sugebejau issivirst is musu placiosios lovos.. doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif pas mus irgi tas pats biggrin.gif būnu atsibundu, kad vos ant lovos krašto išsitenku, tada aš jį stumiu, arba persiriku į kitą lovos kraštą bigsmile.gif
Atsakyti