Įkraunama...
Įkraunama...

Jei močiutei nerūpi anūkas(ė)?

QUOTE(golden angel:) @ 2007 09 09, 21:41)
prunskiene taip tu beveik pataikei i desimtuka,ji turi problemu,bet tos problemos mums zinomos,nes tie reti atvejai kai vis tik susiskambinam ji nepraleidzia progos tik ir kalbeti apie savo problemas....

Jauciu,kad jusu 'babulytei' tai netinka, jai ryskiai dar norisi pasilakstyti.. man panasiau, kad jai vidutinio amziaus krize lotuliukas.gif
bet buna kartais, kad zmonem geriau issilaizyti viska vieniems.. as irgi seniau sakydavau: visi turim bedu, bet ir su jomis galima gyventi. Bet dabar suprantu, kad kartais zmones gali papulti i tokias situacijas, kad geriau kuri laika pabuti vienam. truputi ne i tema ax.gif

naona, paskaiciau- siaubas. vyrui patogiau jaustis sunumi, nei tevu.. kazkodel man atrodo,kad seneliam vaikas nelabai mieleas, nes tu jiem nelabai miela..
kantrybes tau.
Atsakyti
labas vakarelis visoms,tai va musu mociute vis tik prisizadejo savaitgali atvaziuoti,nezinau kazkaip labai pasikeite mano nuomone apie ja,kazkaip visai saltai pradejau reguoti i jos toki elgesi ir tik po to,kai pasikalbejau su jumis ir isklausiau jusu pasakojimu,supratau,kad ne man ja pekeisti ir net nereikia siparinti del to ir su vyru dazniau apie tai pasisneket pradejom,jis taip pat aprimo priejom tokia isvada(ir nesvarbu,kad jai ar krize,ar siaip gal dar nepripazysta,kad jau mociute ir pan)vis tik suauges zmogus yra turi atsakyt uz savo veiksmus,jei nenori tai per prievarta ir nelysim,gal kada ateis tas laikas kai nores,bet gal jau mergytei jos nereiks ir kaltinti del to gales tik save verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(golden angel:) @ 2007 09 21, 20:58)
labas vakarelis visoms,tai va musu mociute vis tik prisizadejo savaitgali atvaziuoti,nezinau kazkaip labai pasikeite mano nuomone apie ja,kazkaip visai saltai pradejau reguoti i jos toki elgesi ir tik po to,kai pasikalbejau su jumis ir isklausiau jusu pasakojimu,supratau,kad ne man ja pekeisti ir net nereikia siparinti del to ir su vyru dazniau apie tai pasisneket pradejom,jis taip pat aprimo priejom tokia isvada(ir nesvarbu,kad jai ar krize,ar siaip gal dar nepripazysta,kad jau mociute ir pan)vis tik suauges zmogus yra turi atsakyt uz savo veiksmus,jei nenori tai per prievarta ir nelysim,gal kada ateis tas laikas kai nores,bet gal jau mergytei jos nereiks ir kaltinti del to gales tik save verysad.gif

Vat mes irgi priėjom tokios išvados kad vietiek suaugusio žmogaus nebepakeisim, ir nenorim tų bereikalingų piktumų. Ryt žadam važiuoti pas senelių, tai Erikutis laukia nesulaukia rytojaus ir tik šneka apie tai, kaip važiuos pas senelių. Šiaip mano uošviai tikrai yra geri, taip sakant dūšios žmonės, ir juos labai myli sūnelis. Tik kartais, bent retkarčiais galėtų mus aplankyti
Atsakyti
Deja, mamo mamai irgi vienodai rodo anūkas doh.gif Paskambina į porą mėnesių vieną kartą ir viskas, net į svečius neatvažiuoja ir net nepakviečia mūsų atvažiuoti rolleyes.gif Ką jau padarysi per prievartą nepriversiu juk
Atsakyti
nenori nereikia schmoll.gif aš pati tokią babą turėjau...nei man gaila buvo, kad ji nelanko nei ką, mama sakydavo, kad net į ašaras puldavau, kai mes patys pas ją važiuodavom doh.gif

o čia kai pasakojo viena forumietė, kad vos ne tyčiojasi iš vaiko, pasiūsčiau jaučiu toliau ir nebebendraučiau, man vaikas yra svarbiau negu uošviai...jau geriau jokių senelių, nei tokie seneliai, kurie vaikus niekina
Atsakyti
QUOTE(Droo @ 2007 09 23, 21:54)
o čia kai pasakojo viena forumietė, kad vos ne tyčiojasi iš vaiko, pasiūsčiau jaučiu toliau ir nebebendraučiau, man vaikas yra svarbiau negu uošviai...jau geriau jokių senelių, nei tokie seneliai, kurie vaikus niekina

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sytes @ 2007 09 12, 15:33)
o mano pacios nuosava mama irgi nalanko savo anuko. suneliui 4,5 men, bet mano mama mate ji tik 2 kartus - pirma karta ligonineje, kai pagimdziau, antra karta, kai mano sesuo ja atsitempe. kai paskambina, tai sako, kad labai pasiilgo, nori pamatyt ir pan., o apsisukusi sneka, kad mes jos nesikvieciam. tai jai kaip kokiai karalienei gal dar pakvietima issiusti? o kiek kartu ir kviesdavom, pazada atvaziuot, bet neatvaziuoja, tai dabar isvis nusispjovem. tarkim, vyro mamai pakvietimu nereikia - nuo pat pirmu dienu nekviesta atvaziuoja ir labai mum padeda.

mano anyta tokia! mano mamai pasiskunde, kad jos nekvieciam, kad neleidziam padet, nors kai nescia buvau man pasake, kad ji dirbanti ir tikrai negales padet priziureti vaiko, o as juk nieko ir neprasiau doh.gif vyras ja pastoviai kviecia, bet ji tik iki musu atvaziuoja ir praso, kad jis iseitu, tipo lauktuviu perduot. o vyro tevas tai isvis nereaguoja i vaika. schmoll.gif
Atsakyti
Visokių žmonių būna g.gif Na,mums pasisekė su seneliais thumbup.gif Mergaites tiesiog dievina,mano tėvai gyvena netoli,beveik kasdien nuvažiuoju pas juos,mergaitės dažnai lieka nakvoti.Kur neliks,jeigu gyvena ten kaip karalienės,norai tenkinami,senelis ant rankų ištisai nešioja biggrin.gif Vyro tėvai gyvena tolokai,bet jau kai susitinkam-dovanų pripirkę,ir t.t.
Jei turėtume tokius senelius ,kaip golden angel,tikriausiai ir nenorėčiau su jais bendrauti,dėl vaiko skaudu,bet nieko nepakeisi verysad.gif Jeigu močiutė nejaučia meilės anūkei,kad ir dažnai susitiktų, mergaitei toks bendravimas neduos nieko gero verysad.gif Anksčiau ar vėliau močiutė tikriausiai gailėsis,kai senatvėj bus labai vieniša,kai norės,kad ja rūpintųsi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balanda: 23 rugsėjo 2007 - 22:24
QUOTE(Elldija @ 2007 09 13, 15:50)
Golden_angel nereikia močiutei anūkės, nesuk ir tu dėl to galvos.
Na ir mano vaiko anyta nematė jau gal 3 metus, nei skambino, nei klausė, nei su Kalėdom sveikino... Ir nieko mirksiukas.gif  Yra daugybė kitų žmonių kurie labai džiaugiasi bendravimu su mano vaiku gathering.gif

mano vaikui 10 metu. nera gavus nei dovanu, nei demesio. ir nieko gyva sveika. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2007 09 23, 22:49)
mano anyta tokia! mano mamai pasiskunde, kad jos nekvieciam, kad neleidziam padet, nors kai nescia buvau man pasake, kad ji dirbanti ir tikrai negales padet priziureti vaiko, o as juk nieko ir neprasiau  doh.gif  vyras ja pastoviai kviecia, bet ji tik iki musu atvaziuoja ir praso, kad jis iseitu, tipo lauktuviu perduot. o vyro tevas tai isvis nereaguoja i vaika.  schmoll.gif

o mano mama kaip tik nei dirba, nei ka. tiksliau, dirba po pora val i diena, kada pati nori. kai laukliausi, sake, kad pades, tipo, mano anukelis, oi kaip laukiu ir noriu! kai pagimdziau, nei nosies nekisa. retkarciais paskambina. vaikas sia savaite sirguliavo, tai ji paskambino, klausia kaip laikomes, sakau sergam, o ji - oi, tai as nevaziuosi, vaikas liudnas, tai ka as su juo veiksiu? atvaziuosiu, kai pasveiks. aisku, kai pasveiks, atsiras kitu priezasciu.
Atsakyti
O as priejau isvados kad labai gerai nenori ir nereikia,juk gana vienus senelius turi.O ka dar man per prievarta vaika vesti ten kur jo nenori NE tikrai nevesiu gal gyvenime ji nores bet mano vaikas jos nebenores kaip mociutes.
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2007 09 28, 13:27)
O as priejau isvados kad labai gerai nenori ir nereikia,juk gana vienus senelius turi.O ka dar man per prievarta vaika vesti ten kur jo nenori NE tikrai nevesiu gal gyvenime ji nores bet mano vaikas jos nebenores kaip mociutes.

gerai, jei turi kitus senelius, kurie myli anuka. o mano atvju, musu suneli myli tik vyro mama, vyro tevas mires. taciau mama gyvena su vyro brolio seima, kur auga du maziukai, todel laiko mums lieka vis maziau, nes ji ir ten turi padeti, nors musiskio tikrai neskiria ir labai myli. vat mano tevai issiskyre, tevas gyvena kitam mieste, su mano sese isvis nebendrauja, jie kaip svetimi zmones. gera pusmeni tevas dirbo pas mano vyra, tai pamaciau koks jis zmogus is tikruju...namanau, kad jam ateity jo anukas rupes. mano mamai taip pat. ji gyvena pati sau, viena, turi drauga, kuriuo rupinasi labiau negu dukromis ir anukais tuo labiau. o taip norisi, kad sunus turetu senelius...
Atsakyti