QUOTE(ManteRi @ 2008 03 27, 14:21)
Nematau ko cia dziaugtis, kad anyta anuku nelanko ir jums ramybe?

O kad jusu vaikai mociutes neturi - apie tai nepagalvojat?
As siaip teturejau viena mociute ir seneli (mamos tevus), nes mano tevo motina - bjauresnes bobos turbut sioj zemej nera. Visa gyvenima nekente mano mamos ir jos vaiku (t.y. manes ir mano brolio su sese). Ignoravo, zemino, o kai jau paaugom skambindavo kasdien ir bliaudavo i rageli, kodel anukeliai jos nemyli. Iki siol jai tokia neapykanta jauciu, nors rysius visus seniai esu nutraukus.
O siaip liudna, nes buciau buvus laiminga turedama dvi mociutes...
Iš vienos dalies tau pritariu, o iš kitos norisi paprieštarauti

Man atrodo pas mus bus tokia pati situacija, kaip tavoji. Išvienos dalies gaila tikrai vaikui yra džiaugsmas,kai jį myli seneliai. Bet negaliu savęs nugalėti aš neapkenčiu to žmogaus, o sau antipatija iš jos pusės jau jaučiau nuo neatmenamų laikų, bet tai man netrukdė nuo jos sūnaus susilaukti vaikelio. Juk ne su ja o su mylimu žmogumi nutariau gyventi. Aš savo vaiko močiutės net nenoriu įvardinti, nes man ji kelia neigiamus jausmus dėl be galo daug priežaščių.
Jūs galite sakyti, o kodėl tai gali trugdyti močiutės ir anūkėlio santykiams. Dar ir kaip gali, nes vaikas ankščiau ar vėliau pajus tarp mūsų esančią antipatija, o ji begalo didelė.
Ji pykdavo kodėl aš jai niekad nepaskambinu, kaip ji gyvena man ji tiesiog nerūpi ir neegzistuoja, o vaiką vešti ir brukti aš ir nenoriu. Jie turi vieną anūkėlę ir ja tesidžiaugia, sakau vieną, nes nekartą, tai buvo pabrėžiama. Norėčiau pasidalinti su jumis vienu išgyvenimu, kuris padėjo tašką tarp manęs ir mano vyro motinos. Jau tada žinojau, kad ji nebebus mano sūnaus močiute, kad ir kaip besistengtu.
Man beesant jau devintam nėštumo mėnesyje apsilankėm pas vyro tėvus. Išėjo kalba apie vaikučius ir anūkėlius. Jie turi mažą šuniuką, nebeatmenu kaip ten išsirutuliojo kalba, bet mano anytą belaikydama rankose savo šuniuką ir jį bebučiuodama pareiškė, kad neturi ir neturės daugiau anūkėlių, sako čia mano anūkėlė ant šuns

ir tai pasakė man bežiūrint į akis

Aš taip ir likau sėdėti, o viduje taip kraujas užvirė. Gal dabar skaitot ir šypsotės, bet man dar neteko girdėti šlykštesnių žodžių ištartų žmogaus, kuris už keletos dienų tūrėjo susilaukti anūkėlio

Tas jausmas mane lydi jau du metus. Per tą laiką ji tikrai stengėsi būt gera močiute, bet iš mano pusės ji man daugiau nei svetima patapo:mmm
Labai retai pas ją lankomės nors sūnus ją tebeprisimena, dabar tiesiog gyvenu lyg ji neegzistuotu, bet kai sūnus paaugs ir norės ją matyti aš neprieštariausiu

nes ne mum rinktis tėvus ir senelius. Bet dabar kol jis mažas, ir dar nieko nesupranta stengsiuosi kuo toliau jį laikyti nuo to žmogaus. Galbūt jum pasirodys, tai per lyg savanaudiška, bet po kol kas yra kaip yra, o po to viens dievas žino