Įkraunama...
Įkraunama...

Jei močiutei nerūpi anūkas(ė)?

LABUTES,

kol buvo gyvi mano tevai, tai labai rupinosi anukais, mylejo, priziurejo...dabar turiu tik anyta. Laaaaaaaaabaaaaaai gera anyta, nes matau ja kelis kart per metus biggrin.gif Anukais ji nesidomi. Beje, savo vaikais irgi nelabai g.gif As priejau isvada, kad si moteris neturi motinisko instinkto arba jis jai kazkaip uzsiblokavo g.gif Nesimatome, tai ir pykciu tarp musu nera.
3 metus turejome labai faina vyresnio amziaus aukle. Ji pas mus atsirado, kai atvaziavau su mazyle is gimdymo namu. Gaila, kad ilgiau ji negalejo pas mus pasilikti. Vaikai ja vadina baba. Tai vyras juokauja, kad kadangi "neturime" mociutes, tai ja nusipirkome smile.gif Anytai as neskambinu, bet "babai" skambinu ir nuvaziuoju su vaikais jos aplankyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(golden angel:) @ 2007 09 09, 13:08)
labas mamytės smile.gif norėčiau su jumis pasikalbėti apie tai kaip elgtis kai močiutė(vyro mama)nelanko,nesidomi,savo anuku(e).Paklausti Jūsų nuomonės ir patarimų.Situacija tokia,kad iki vaikučio gimimo,mano anyta buvo (kaip čia išsireškus geriau),labai aktyvi,susidomėjusi ir rūpestinga mūsų atžvilgiu.Lankydavo,skambindavo na bendraudavom mes.(man asmeniškai tai ji kaip žmogus labai savotiška,per daug kalba apie save,visada susikoncentravus ties savo problemom ir t.t. ir pan.)bet ne tame esmė ką aš apie ją manau,su ja visada elgiausi ir kalbėjau mandagiai iš pagarbos vyrui,ir jai, nes šiaip ji nėra blogas žmogus.Kad būtumėt mačiusios kaip ji laukė gimstant vaikučio (anūkės),meldės už mano sveikatą,važiavo į šventas vietas uždegti žvakutės,kad tik gimdymas praeitų sklandžiai(nes mano kraujo grupė minusinė),bučiavo pilvą ir t.t. Ir kažkas pasikeitė kai gimė mergytė,buvo atvažiavus kelis kartus aplankyti,paskambindavo pradzioj pasiteirauti kaip mažutė,o dabar iš vis tyla,jau puse metu nesirodo,nors gyvena tam pačiam mieste,turi mašina.Kartais paskambinus pasako,kad labai pasiilgo,pabučiuokit nuo manęs ir viskas.Niekada nėra pasisiųlius pažiurėti,kad mes pailsėtumėm,niekada ir neprašėm,nes ji visada užsiėmus,neturi laiko,bet juk tai juokinga(prieš tai viskas buvo taip pat ir laiko buvo).Klausiau vyro,gal ka paskė ar padarė,gal pyksta,bet ji teigia kad viskas gerai,neturi ji laiko.Kažko aš čia nesuprantu.Gal ir jums buvo kažkas panašaus?Nes matau,kad vyrui skaudu,kad jo mama taip elgiasi.ačiū visoms

cia ne anyta o dievo dovana, kad tai musiske taip retai noretu su mumis bendrauti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nepergyvenk 4u.gif pasisnekekit su anyta ir pasakykit viska kas ant sidies guli mirksiukas.gif Paziuresit kaip ji pasiaiskins.pridurkit kad visi esame uzimti,o uzvaziuoti 20-cai minuciu laiko tikrai imanoma net ir labiausiai uzsiemusiam. g.gif O zmoniu visokiu yra.Mano ex visiskai neskambina vaikams.Jau metai laiko kaip nemate ir nekalbejo doh.gif
Atsakyti
Laba, uošvių neturiu, bet motina visokeriopai atlieka uošvienės vaidmenį doh.gif kai pastojau, gyvenom pas ją, nes savo butą remontavomės, tai ji ir vyrą koneveikdavo, ir man kliūdavo - mol, kuo nervingesnis nėštumas, tuo vaikas ramesnis bus doh.gif o mergaitė gimė tokio jautrumo, kad net su šlepetėm kietesniu padu po kambrį vaikščiot negalėjau - dukra tuoj šokdavo iš miegų ir verkdavo..... tai pagalvoju, kad geriau jau būčiau gyvenus tarp tų dulkių nei su motina....
Atsakyti
QUOTE(katuksss @ 2007 09 28, 17:35)
cia ne anyta o dievo dovana, kad tai musiske taip retai noretu su mumis bendrauti  doh.gif  lotuliukas.gif

Mano vyro motina net nezino kad mes dar viena vaika turim o pirma vaika jau kokius 6 metus net nemate. Pas dukra atvaziuoja (vienam mieste gyvenam ) o sunaus vaikai jai neegzistuoja
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2007 09 29, 23:36)
Mano vyro motina net nezino kad mes dar viena vaika turim o pirma vaika jau kokius 6 metus net nemate. Pas dukra atvaziuoja (vienam mieste gyvenam ) o sunaus vaikai jai neegzistuoja

Man tokios situacijos baisios doh.gif Pačiai anytai nesvarbu, bet skaudžiausia kad nukenčia vaikai. O paskui kai vaikai paauga, tai per visokias "Atleisk" laidas ieškosi ir kankines vaidina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2007 09 29, 23:36)

žiauru...ir dar motina skaitosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2007 09 30, 09:44)
Man tokios situacijos baisios  doh.gif Pačiai anytai nesvarbu, bet skaudžiausia kad nukenčia vaikai. O paskui kai vaikai paauga, tai per visokias "Atleisk" laidas ieškosi ir kankines vaidina  doh.gif

QUOTE(Droo @ 2007 09 30, 21:19)
žiauru...ir dar motina skaitosi doh.gif

Na viresnelis kartais skundziasi kad visi turi mociutes o jis ne ,bet tai atsitinka tik vasara kai kiemo draugai i kaimus isvaziuoja o tai net neklausia apie vyro motina. Galima pagalvoti kad jos net nera.
Atsakyti
Aš tai nematau bėdos,kad anyta nelanko. Ir ačiū dievui. Maniškė irgi atvaro kokius tris kartus per metus anūką aplankyt. Atlieką pareigą ir vėl dingsta. Galėtų ir tos pareigos nejaust. Atvaro ir sėdi pusė dienos, o aš neturiu su ja apie ką kalbėt. Net ir mano vyras (jos sūnus) neturiu su ja bendros kalbos.
Atsakyti
As tai labai dziaugiuosi kad mano anytai anukas nerupi oi kaip ramu ir skaistus gyvenimas kai nematai anytos veidelio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,galetu ir niekad jai anuko neprireikti nes jau baigiu atsigauti ir gyventi liuks gyvenimo be tos raganos....
Atsakyti
jei mociutei nerupi anukas tai ir nereikia juk ir mociuciu galima uzauginti vaika irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Evlin @ 2008 01 10, 12:15)
jei mociutei nerupi anukas tai ir nereikia juk ir mociuciu galima uzauginti vaika irnesakyk.gif

Cia as su tavim sutinku drinks_cheers.gif ,ne manoji irgi nei skambina nei teiraujasi kaip anukas jei nereikia man tuo labiau,bet seip kai pagalvoju ir mano vaikas tures vaiku jie man bus anukai ir nesidziaugti juos nelankyti tai turi buti bejausmis zmogus doh.gif
Atsakyti