Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymo skausmai.

Skausma kiekviena jauciam savaip. As esu visiskai nepakanti skausmui ir labai sunkiai istveriau gimdyma doh.gif bet vis gi pagimdziau ir nenumiriau lotuliukas.gif Saunuoles mamytes, kurios yra pakantesnesuser posted image
Atsakyti
Saremiu skausmai patys skausmingiausi buvo, o ypac gale, o dar ta kaklelio apziura saremio metu, siaubas.pacio gimdymo pries tuos skausmus ipatingai skaumingu nepavadinciau
Atsakyti
man buvo ziauru, kai visa diena pries gimdymo pradzia plese gleives, tampe kakleli, kad greiciau darytusi...
Bet kai saremiu sulaukiau 4h kas 1.5 min doh.gif va tada jau sakiau, kad nebenoriu gimdyt, nes baisu buvo isivaizduot kas dar manes laukia...

bet padare epidura thumbup.gif gydytojas apsiurejes nusprende, kad as neatlaikysiu.. Ir cezariui del visa ko ruosesi, nes vaikelis nenorejo leistis i dubeni...
Nuo tada - thumbup.gif ...

O jau kokie malonumai po gimdymo pora dienu... doh.gif patylesiu geriau..
Atsakyti
as buvau nusiteikus blogiausiam, bet kad bus taip blogai, nemaniau... doh.gif bet kaip gerai, kad viskas uzsimirsta po keliu dienu, ir jau norisi galvoti apie antra vaikeli... wub.gif
Atsakyti

skaičiau istorijas jūsų ir nei nepajutau kaip ašaros ant klavetūros papt papt smile.gif
Prisiminiau savo vaikučių gimdymus .Na nebuvo man jie nei baisūs nei skausmingi.
Tik va iki dabar man vienas klausimas neduoda ramybės,antrą vaiką gimdant nejutau jokio skausmo ant manes pyko kad aš skausmą tyčia prakenčiu,nestumiu,o man tikrai neskaudėjo,o jau kaip dabar suprantu,kaip suleido skatinančių tai taip viskas greitai vyko...Aš galvoju ,kad mano gimdymai įdomūs ,labai greiti ir praktiškai beskausmo.Ar kuriai teko gimdyti kaip man.
Atsakyti
Pas mane kadangi labai skausmingos menesines buvo,tai saremiai buvo labai panasus,bet gydytoja dar mane apziuredama pasake,kad esu per jautri skausmui ir be epiduro nepagimdysiu,tai padarius epidura saremiu nejauciau,na,bet leliuko isejimas man buvo labai skausmingas doh.gif
Atsakyti
Gimdžiau be nuskausminamųjų. Skaudėjo, bet žinojau, kad kiekvienas sąrėmis pasibaigs ir man tai padėjo smile.gif
o skausmingiausia buvo kai pirštais kaklelį plėtė. Bet nieko, išgyvenau smile.gif
Atsakyti
Per paskutine eiline apziura kaklelio atsiverimas buvo jau 4 cm, o as net nejauciau, kada jis atsidarinejo. Kai atvaziavau i gimdymo namus jau buvo 6 cm, o man tik vos vos maude. Kadangi skausmo as bijau blush2.gif paprasiau epiduro pries nuleidziant vandenis. Tai to skausmo gimdant kaip ir nejutau. thumbup.gif Gimdymas truko 3,5h.

Man labiausiai skaudejo kelios dienos po gimdymo.
Papildyta:
QUOTE(samrasa3 @ 2008 03 04, 17:33)
Ar kuriai teko gimdyti kaip man.

drinks_cheers.gif Man irgi panasiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verdaina: 15 kovo 2008 - 21:24
Aš tai laukiu šių skausmų- žinau, kad skaudės be proto, bet aš jų laukiu wub.gif wub.gif wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
nusiteik patiem baisiausiem skausmam ir vis galvok, kad bus skaudziau, bent man tai labai padejo, nes buvau nusiteikusi viska istverti, o tie nezmoniski skausmai taip ir neatejo. nors iskitos puses i ateiti reikia siusti tik geras mintis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Severute @ 2008 03 27, 02:40)
nusiteik patiem baisiausiem skausmam ir vis galvok, kad bus skaudziau, bent man tai labai padejo, nes buvau nusiteikusi viska istverti, o tie nezmoniski skausmai taip ir neatejo. nors iskitos puses i ateiti reikia siusti tik geras mintis g.gif

as buvau nusiteikus paciam paciam blogiausiam, bet vis tiek buvo daug blogiau, nei galejau isivaizduot... po gimdymo pradejau tiket, kad yra pakanciu skausmui ir ne. saremiu metu skraidziau kitoj erdvej ir maniau, jog isprotesiu... po gimdymo galvoju: nejaugi tikrai galima isprotet? g.gif bet mama isties pasake, jog tais laikais, kai ji gimde ir nebuvo epiduro, kitos ciut neisprotedavo...
na, nuskambejo gal ziauriai, bet dabar visi skausmai jau praeity ir kelia sypsena biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monikiux: 29 kovo 2008 - 10:27
QUOTE(Rraitux @ 2007 08 26, 01:23)
Manau viskas priklauso nuo situacijos,bet vaziuot nusiteikus gimdyt su nejautra nepatarciau schmoll.gif O gal viskas praeis greitai ir sklandziai 4u.gif

Aš esu iš tų, kurios labai nepakančios skausmui blush2.gif Beveik nesvarsčiau galimybės gimdyti be epidūro, nes bijojau, kad labai skaudės ir nepakelsiu to skausmo, bet...
Viskas praėjo be galo greitai ir sklandžiai- sąrėmius (tiesa, juos taip vadinu tik dabar, tuomet, kai jie buvo, vadinau daugiau maudimu nei skausmu) atkentėjau namie, tikėdama, kad tai tik paruošiamieji (po apžiūros gydytoja taip pasakė- teko klausyt lotuliukas.gif ) Tuomet vis mąsčiau - kokio stiprumo būna tikrieji sąrėmiai, jei paruošiamieji tokie skaudūs? unsure.gif Ir kaip tokį skausmą galima pakelti be nuskausminimo? unsure.gif Kai nuvažiavusi į ligoninę sužinojau, kad jau pilnas atsidarymas ir, kad čia buvo tikrieji sąrėmiai, reikėjo laiko susivokti. Apie epidūrą kalbos nebebuvo, nes jau buvo gerokai per vėlu jį daryti, pagimdžiau greitai ir net tų paskutinių sąrėmių nevadinčiau siaubingais bigsmile.gif
Atsakyti