QUOTE(fainulkina @ 2008 10 05, 22:05)
Nuir pavarei.. Mėnesinių skausmą su gimdymu sulyginai..Nerikia tik persistengti ir meluoti...

Skauda per saremius taip, kad gyventi nebesinori...

Ačiū už takto jausmą ir mandagumą

Suprantu, kad tu už mane geriau žinai, kaip man skaudėjo per mėnesines ir kaip per sąrėmius

Malonu, kad forume esama tokių gerų žinovų, be jokios abejonės, pagimdžiusų daug vaikų
Kiekvienos skausmai skirtingi. Tarkim, man skaudėjo panašiai. Asmeniškai mano mėnesinių skausmai buvo siaubingi, o gimdymo turbūt normalūs, tai ne kažkiek ir skyrėsi. Gyvent norėjosi

Bet esminis skirtumas buvo tame, kad gimdymo skausmas turi prasme, o mėnesinių neturi. Mėnesinių metu skauda šiaip sau, nė už ką. O gimdymo metu iš to skausmo yra prasmė. Tą ir norėjau parašyt. Pala, tą ir parašiau
Papildyta:
QUOTE(fainulkina @ 2008 10 06, 11:59)
Na, žinok, ne visada taip..
Davai smulkiau papasakok

Kaip tik tam skirta tema - moteris bijo gimdymo

Davai papasakok, kaip tau buvo blogai, kaip kitiems buvo blogai, kaip tu skaitei žirnale, kad būna, kaip jai garantuotai bus blogai, čia labai tam tinkama tema

Jinai kaip tik nežino, negirdėjus ir neskaičius, tai va dabar iš tavęs sužinos ir baimę kaip ranka nuims
Papildyta:
Kodėl žmonės taip mėgsta gąsdint nėščiąsias? Gi ir taip anos nervuojasi. Kam reikia pezėt visokias nesąmones, komplikacijas, dar visokius, gal jai taip niekada nebus? pagimdys va, kaip Lusiukas rašo, ir liks išsižiojus, a kur tas skausmas, kada jau čia reiks kentėt?
Mano sesuo, tarkim, gimdė su komplikacijom, vaikas buvo kojytėm į priekį, pats išvarymas truko valandą, ir ką - niekad negirdėjau jokių pareiškimų, kad katruo tai momentu gyvent nesinorėtų
Nu nėra jau taip baisu. Kitaip niekas neturėtų daugiau,negu vieną vaiką