Įkraunama...
Įkraunama...

Iraniečiai vyrai

QUOTE(haifa @ 2007 10 08, 19:24)
dabar tai tik gailesti keli...........visi juokiasi is tavo pasisakymu ir tiek

Nu tai gerai jei juokiasi - gyvent linksmiau.
O dėl juodulių tai čia pasiguosk pati save, kad ne Lietuvoje esi. Tikrai išgirstum ko negirdėjusi.
Pakartoju paskutinį kartą: prieš kitas tautas nieko neturiu, jas gerbiu ir pripažįstu visas jų teises. O su kuo kurt šeimą - kiekvieno asmeninis reikalas. Norit turkų, arabų, vietnamiečių, negritosų, visokių siauraakių - jūsų reikalas.

QUOTE(AVEDA)
LT partizanai net

labai jau keistos tų partizanų - tėvelių buvo tautinės nuostatos, gal daugiau ne prieš stribus, o prieš samagoną ir dešras kariavo?
Žinau vieną partizanų aprašytoją, kurio dukterys išlėkę už balos, nepasakyčiau, kad tėvelis tuo labai didžiuojasi, nors ir ne už negritosų ištekėję.
Atsakyti
QUOTE(haifa @ 2007 10 07, 18:33)
tikriausiai pastebejai, kad televizijas kvieciasi ir lietuviai,kai susimusa su savo vyrais ar zmonomis, kai kas nors apvagia, ar uzmusa ..

Tema tai ne apie lietuvius,o apie babajus.Ar aš ką nors praleidau?
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2007 10 08, 20:58)
Tema tai ne apie lietuvius,o apie babajus.Ar aš ką nors praleidau?

Rasistė?
Atsakyti
QUOTE(Korsikiete @ 2007 10 08, 19:48)
susimąstau, dėl ko kovojau sausio 13 - tikrai ne dėl tokių žmonių....

*ikai tu, o ne kovojai. Sausio 13-ą kovojo už nepriklausomybę, bet ne už nepriklausomybę nuo tautinių idealų, vienas iš kurių yra tautiška šeima.
Man čia prikaišioja, kad neva dabar "pasas žalias" - važiuoji kur nori. Kam važiuot, kai darbo užtenka pačioj Lietuvoj? o turistu ir anksčiau buvo įmanoma išvažiuot, žinoma, po kapitalistines šalis ne ne ne, bet kas norėjo pakeliaut - užteko ir to kas buvo.

Papildyta:
QUOTE(Lane @ 2007 10 08, 19:59)
Rasistė?

šitoje temoje daugiausia reiškiasi tos, kurios sukūrę mišrias šeimas. netgi kaip pastebėjau, kai kurios, kurios ištekėję už europiečių, korektiškai patyli, nesivelia į ginčus, o daugiausia draskosi nutekėję už musulmonų ir t.t. Bet esmė ne apie tai. Šiandien Lryte paskaičiau straipsnio komentarus apie rasinę segregaciją. Manau, kad gyvenime niekuomet neužsipulčiau žmogaus dėl jo rasės, tautybės ir tikėjimo, kol tai neliečia mano asmens, mano šeimos. Tačiau daug komentarų liudija, kad būtent tos spalvotosios mažumos pajutę jėgą elgiasi kaip kiaulės darže....

na bet tiek to, gyvenkit kaip norit
Atsakyti
Anokia jie mažuma rolleyes.gif

Man tik labai įdomu, kaip aplinkinių kultūra susirūpinę asmenys patys įdomius žodžius vartoja cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lane: 08 spalio 2007 - 20:10
Aš kovojau už laisvę ir demokratiją... Nors mano pačios šeima yra tautiška, o mokau pačio tautiškiausio dalyko, tačiau tikrai nemanau, kad tai man suteikia teisę įžeidinėti kitos rasės ar tautos atstovus... Kiekvienoje šeimoje yra savi judai, ir kiekvienoje tautoje yra savos motinos Teresės... Kai išgirstu tokius pasisakymus, kaip RM, man pasidaro gėda už savo tautą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Korsikiete: 08 spalio 2007 - 20:13
Ko čia parintis dėl niekų irnesakyk.gif Tuoj amerikonai dės an Irano ir Sirijos ir bus amen visiems, nebeliks nei Lietuvos, nei Kinijos, nieko nebeliks. Kokia prasmė saugoti tai, kas bus sunaikinta pasaulio galiūnų.

Turiu tokią nuojautą, kad sava mirtimi mes čia nė vienas nemirsim, tapsim trečiojo pasaulinio aukomis. Koks tad skirtumas, kas šalia tavęs bus, negroidas, europoidas, mongoloidas ar koks žemaičių būras irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2007 10 08, 21:19)
Ko čia parintis dėl niekų irnesakyk.gif Tuoj amerikonai dės an Irano ir Sirijos ir bus amen visiems, nebeliks nei Lietuvos, nei Kinijos, nieko nebeliks. Kokia prasmė saugoti tai, kas bus sunaikinta pasaulio galiūnų.

Turiu tokią nuojautą, kad sava mirtimi mes čia nė vienas nemirsim, tapsim trečiojo pasaulinio aukomis. Koks tad skirtumas, kas šalia tavęs bus, negroidas, europoidas, mongoloidas ar koks žemaičių būras irnesakyk.gif

Tik nesuprantu, ko mane juokas ima: ar iš bejėgiškumo, ar iš piktumo?..
Atsakyti
QUOTE(Korsikiete @ 2007 10 08, 20:25)
Tik nesuprantu, ko mane juokas ima: ar iš bejėgiškumo, ar iš piktumo?..

Greičiausiai iš bejėgiškumo. Per menka esi tu, per menka aš ir voverius per menkas, kad galėtume visa tai pakeisti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokiškio_Monstras @ 2007 10 08, 21:07)
šitoje temoje daugiausia reiškiasi tos, kurios sukūrę mišrias šeimas. netgi kaip pastebėjau, kai kurios, kurios ištekėję už europiečių, korektiškai patyli, nesivelia į ginčus, o daugiausia draskosi nutekėję už musulmonų ir t.t. Bet esmė ne apie tai. Šiandien Lryte paskaičiau straipsnio komentarus apie rasinę segregaciją. Manau, kad gyvenime niekuomet neužsipulčiau žmogaus dėl jo rasės, tautybės ir tikėjimo, kol tai neliečia mano asmens, mano šeimos. Tačiau daug komentarų liudija, kad būtent tos spalvotosios mažumos pajutę jėgą elgiasi kaip kiaulės darže....

na bet tiek to, gyvenkit kaip norit

nesuprantu,kas tau vaidenasi..kaip tik tu draskaisi kaip kiaule darze..paziurek i savo postus,kokia neapykanta ir izeidinejimai..tie,kurie pasisako uz tolerancija labai kulturingai viska issako,ko nepasakysi apie tokius kaip tu..ir tokie pasisakymai isprovokuoja konfliktus..ir as beje LT gyvenu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo haifa: 08 spalio 2007 - 21:07
mano nuomone, jau reikia kviesti policija
Atsakyti
Noreciau kad lietuvoje isliktu tokios pat grazios lietuvaite, kad nebutu taip kaip kokioje amerikoje misrunai, o paskui vaziuoja i lietuva ieskoti grynaveisliu lietuvaiciu.
Atsakyti