Įkraunama...
Įkraunama...

Iraniečiai vyrai

QUOTE(Borderline @ 2007 10 09, 21:25)
1. Apie lietuviu vyrus patylesiu. Jie reikalauja, kad butum grazi, liekna, uzdirbtum pinigus ir augintum vaikus. Jie tiesiog per daug reikalauja is moteru.
2. nors mano vaikas yra Vokietijos pilietis
3. lietuviskai jis moka ir mokes!

1.Taip, čia tu kaip pirštu į akį pataikei. Bet atmink, kad tos pačios vokietės po karo žemę ir žolę valgė, kad pastatytų tokią Vokietiją, kokia yar dabar. Aš kalbu apie vakarų, nes rytuose - panašiai kaip pas mus. bent jau prieš 10 metų taip buvo. Mūsuose dar gyvas tarybinės moters modelis. Tai nėra gerai, bet nėra ir blogai, nes moteris turėjo būti stipri. Rusiškuose filmuose pastebėkit - moteris dažnai trinkteli vyrui į kaktą, tai vadinasi stipri turi būt, išsitreniravusi. O ne visokiuose ten fisting'o seansuose, bet fiziniam darbe. Dėl to rusų laikais ir gimdydavo kaip kiškiai, o ne ach, och. Moterys buvo - ugnis, o ne lepšės.
2. bet tikrais vokiečiu geriausiu atveju taps tik 3-4-5 karta. Jis jau nepilnavertis lietuvis (gyvena ne Lietuvoje), bet ir ne vokietis. Vokiečiai yra kur kas didesni nacionalistai, kiekvienam vokietyje gyvena po mažutį Hitlerį (ach, kad musyse gyventų nors po dalelę Smetonos ir Plechavičiaus dvasios).
3. gal, nesiginčiju, bet ..... na tikras lietuvis turi gyvent Lietuvoje. Nes vien kalbėt neužtenka, reikia Tėvynę jaust po kojom. Aš idealiai kalbu rusiškai, betgi aš ne ruskis?
Atsakyti
RM, koks dar Hitleris...Visa Vokietija persimaisius su lenkais, graikais, italais ir dar daug kuo. Grynakrauju vokieciu mazeja. Gal kokie senukai dar ir burba paslapciom, bet jei tu cia apie Hitleri prasiziosi, policija iskvies.

Gal vokietis ir nepuls draugauti su kokiu indusu/juodaodziu, bet jis elgsis mandagiai, toleruos ji ir visada pades, kas bebutu. O ir tu ausländeriu ivairiu buna, ziurint kokioj terpej esi, ka dirbi, kuo domiesi...

Toli mums dar iki vokieciu tolerancijos!
Atsakyti
QUOTE(Borderline @ 2007 10 11, 09:51)
1. jei tu cia apie Hitleri prasiziosi, policija iskvies
2. vokietis ir nepuls draugauti su kokiu indusu/juodaodziu, bet jis elgsis mandagiai

1. Na čia taip, Hitlerio jiems geriau nepriminti. Beje, kaip ir nepatartina monėti "turkų" vardo. Kadangi Vokietijoj dalyvavau renginiuose, kur buvo laikomasi protokolo, tai iš anksto perspėjo nekalbėti apie Vokietijos istoriją ir auslander'ius.
2. Jie imigrantus pakenčia. Yra mandagūs.
Šiaip sutik, kad vokiečiai yra pakankamai šalti ir smulkmeniški, taupūs ir darbštūs. gaila, kad šita didinga nacija išsigimsta. Ką pozityvaus padarė prie Hitlerio (nors 90 proc. buvo totalus blogis, bet 10 proc. beprecidentinis gėris), tą sugriovė pokario metais. Prie Hitlerio buvo kryptinga ir logiška vidaus politika: dėmesys šeimai, gimstamumo skatinimas (net ir kraštutinėmis priemonėmis), pagarba fiziniam darbui - būtent žemiausiam - darbininkų ir valstiečių - sluoksniui. Pagarba savo tautai, jos išaukštinimas iki kraštutinumų doh.gif Viena tauta, vienas tikslas, vienas vadas, pagarba - dirbančiam - argi tai ne nuostabu.
Užsienio politika buvo nežmoniška doh.gif
Su žydais irgi reikėjo švelniau elgtis, kam juos šaudyti? nereikėjo šaudyt...
Vienžo Lietuvai reikia gero vado, kurs savo tautą pakeltų bendriems tikslams.
Atsakyti
QUOTE(Rokiškio_Monstras @ 2007 10 11, 13:33)
Na čia taip, Hitlerio jiems geriau nepriminti. Beje, kaip ir nepatartina monėti "turkų" vardo. Kadangi Vokietijoj dalyvavau renginiuose, kur buvo laikomasi protokolo, tai iš anksto perspėjo nekalbėti apie Vokietijos istoriją ir auslander'ius.
Jie imigrantus pakenčia. Yra mandagūs.
Šiaip sutik, kad vokiečiai yra pakankamai šalti ir smulkmeniški, taupūs ir darbštūs. gaila, kad šita didinga nacija išsigimsta. Ką pozityvaus padarė prie Hitlerio (nors 90 proc. buvo totalus blogis, bet 10 proc. beprecidentinis gėris), tą sugriovė pokario metais. Prie Hitlerio buvo kryptinga ir logiška vidaus politika: dėmesys šeimai, gimstamumo skatinimas (net ir kraštutinėmis priemonėmis), pagarba fiziniam darbui - būtent žemiausiam - darbininkų ir valstiečių - sluoksniui. Pagarba savo tautai, jos išaukštinimas iki kraštutinumų  doh.gif Viena tauta, vienas tikslas, vienas vadas, pagarba - dirbančiam - argi tai ne nuostabu.
Užsienio politika buvo nežmoniška  doh.gif
Su žydais irgi reikėjo švelniau elgtis, kam juos šaudyti? nereikėjo šaudyt...
Vienžo Lietuvai reikia gero vado, kurs savo tautą pakeltų bendriems tikslams.

Tai va kokie, pasirodo, tie iranieciai.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 10 05, 14:19)
Netradicinio tikėjimo. Mes sekta pavadintume rolleyes.gif Nebeprisimenu pavadinimo, nes mane tai ne itin domina.

Pasirodo visai nebloga sekta, ir aš pasekėja mielai būčiau g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 10 13, 15:18)

nelabai kas, bahaistai irane negerbiama, persekiojama mazuma. tuo tarpu zoroastrai (ikisilamiskoji Persijos religija), krikscionys ir net zydai turi didesnes teises ir pagarba kaip religines mazumos.
Atsakyti
QUOTE(HellsBells @ 2007 10 13, 22:56)
nelabai kas, bahaistai irane negerbiama, persekiojama mazuma. tuo tarpu zoroastrai (ikisilamiskoji Persijos religija), krikscionys ir net zydai turi didesnes teises ir pagarba kaip religines mazumos.

Teisiųjų niekas nemėgsta cool.gif
Atsakyti
nors doktaras Watson paskelbė visiems gerai žinomą tiesą, kad negru smegenai ne tokie geri kaip baltuju, o ju raumenai geriau isvystyti negu baltuju, bet vistiek saves nelaikau rasistu. tiesiog bent jau man tautinis identiteto išsaugojimas yra vertybe. man iranietis, irakietis, ispanas, indonezietis gali būti kaimynas, bendradarbis - visiskai nejauciu jiems jokios neapykantos, taciau mano manymu seima - ne kaimyniste. o vat internete neperseniausiai suradau labai geru daineliu paklausykite gal pas jumi atsibus lietuviskas kraujas
http://www.youtube.c...h?v=ukFAVgx1RIw
Ir dar labai geri interneto resursai yra
http://www.youtube.c...h?v=Yjs7y4rh-Wo
http://www.youtube.c...h?v=IiDLyKIaI9I
Atsakyti
[COLOR=red][FONT=Arial][B]
QUOTE(Azizam @ 2007 09 23, 22:47)
Sveikos  smile.gif
Puikiai suprantu, kad labai kvaila vertinti zmogu pagal jo tautybe, bet esu visiskai pametus galva del vyro iraniecio. jis del manes, atrdo, irgi. bet viskas taip gerai, kad net baisu darosi. tai prisigalvoju kvailysciu visokiu. zodziu, reikia man patarimo ar blaivaus proto balso  ax.gif

niekas cia tau negali patarti,ar pirsti savo nuomone...
as,gyvenu su iranieciu 7 metus ir ka galiu pasakyti,nepalyginsi su mano ex lietuviu vyru,kuris tik ir sugebejo plampt alu prie tv ir laikrascius skaityt doh.gif Sitas mano vyras,mane vertina kaip moteri,nera laisvadienio, kurio ryta natnestu man kavos y lova ir vaikui pusryciu nepadarytu thumbup.gif Viska darom kartu,jis ir indus plauna ir kambarius tvarko ir savo darba dirba,kartais pagalvoju kaip su manim tokia ragana blush2.gif dar gyvena iki siol..Myliu JI uz viska labiau pasauli...uz tai kad jauciuosi moterim 4u.gif
o cia i kitu kvailas nuomones vien is laidu tv ir knygu nekreipk demesio,tai gali komentuoti tik "tamsus" zmones,kurie neismano nieko,o kazkur kazka girdejo,duok Dieve joms tokios laimes su lietuviu... rolleyes.gif
Atsakyti
Nė viena iš mūsų nežinojom ir nežinom,koks bus tas vedybinis gyvenimas,kai ištekam..Kartais žmogus atsiskleidžia tik po kelių metų.Nesu nusistačius nei prieš vieną tautą,tiesiog pas tave didesnė rizika nenusisekusiam gyvenimui,nes kultūrų ir tikėjimo skirtumai daro savo.Net Rytų ir Vakarų vokiečiai turi skirtingus mentalitetus...Bet jei nori pabandyti-niekas tau to neuždraus 4u.gif
Atsakyti
as istekejus uz musulmono, pakistaniecio ir man gerai, nesiskundziu. cia jau ant kokio papulsi. maniskis rupinasi ir myli labai. turim suneli, stengiasi ir del jo. buvo ir tevai atvyke ir jie normalus zmones. nevisis iesko tos pilietybes, nevisis musa. cia zinau ne viena pavyzdi, kur krikscione su musulmonu ir labai laiminga. rolleyes.gif
Atsakyti
turiu drauga irakieti... na koks ten draugas, greiciau kolega su kuriuo dirbam 12 valandu i diena. papasakojo jis man daug... apie juos, kultura , seimas. daug diskutavom , gincijomes, vos i ausi neuzvoziau , bet susitaikius jis man pasake : niekada neprasidek su musulmonu. sunku tau bus.

suprantu kad jei esi pametus galva , tai niekas taves nesustabdys. O tie "velniai" oi kokio grozio buna!!!! O meilumas koks!!!! doh.gif doh.gif viena vakara tas "draugelis" veze mane namo , nes baisiai lijo. Ziurejau i tas juodas akis ir galvojau " OI kaip sugriesyciau!!! " biggrin.gif biggrin.gif

Ziurekis. Paskui pasisakyk ka nusprendei.
Atsakyti