QUOTE(Borderline @ 2007 10 09, 21:25)
1. Apie lietuviu vyrus patylesiu. Jie reikalauja, kad butum grazi, liekna, uzdirbtum pinigus ir augintum vaikus. Jie tiesiog per daug reikalauja is moteru.
2. nors mano vaikas yra Vokietijos pilietis
3. lietuviskai jis moka ir mokes!
2. nors mano vaikas yra Vokietijos pilietis
3. lietuviskai jis moka ir mokes!
1.Taip, čia tu kaip pirštu į akį pataikei. Bet atmink, kad tos pačios vokietės po karo žemę ir žolę valgė, kad pastatytų tokią Vokietiją, kokia yar dabar. Aš kalbu apie vakarų, nes rytuose - panašiai kaip pas mus. bent jau prieš 10 metų taip buvo. Mūsuose dar gyvas tarybinės moters modelis. Tai nėra gerai, bet nėra ir blogai, nes moteris turėjo būti stipri. Rusiškuose filmuose pastebėkit - moteris dažnai trinkteli vyrui į kaktą, tai vadinasi stipri turi būt, išsitreniravusi. O ne visokiuose ten fisting'o seansuose, bet fiziniam darbe. Dėl to rusų laikais ir gimdydavo kaip kiškiai, o ne ach, och. Moterys buvo - ugnis, o ne lepšės.
2. bet tikrais vokiečiu geriausiu atveju taps tik 3-4-5 karta. Jis jau nepilnavertis lietuvis (gyvena ne Lietuvoje), bet ir ne vokietis. Vokiečiai yra kur kas didesni nacionalistai, kiekvienam vokietyje gyvena po mažutį Hitlerį (ach, kad musyse gyventų nors po dalelę Smetonos ir Plechavičiaus dvasios).
3. gal, nesiginčiju, bet ..... na tikras lietuvis turi gyvent Lietuvoje. Nes vien kalbėt neužtenka, reikia Tėvynę jaust po kojom. Aš idealiai kalbu rusiškai, betgi aš ne ruskis?