Aciu.
O dar pavyzdziui pjaunant, galasdant?Kaip verciami?
Norečiau sužinoti jūsų nuomonę. Išverčiau badomąjį vertimą vienam vertimų biurui. Atsiuntė man redaguotą vertimą atgal ir tik tiek teparašė: lauksiu iš jūsų žinutės.
Kokios dar žinutės jie laukia???
Juk tai aš siunčiau jiems vertimą ir tikiuosi su jais bendradarbiauti!
O gal čia neigiamas atsakymas?
Kokios dar žinutės jie laukia???

O gal čia neigiamas atsakymas?

QUOTE(Fleurette @ 2008 06 20, 22:51)
Turi jie mano kontaktus. Tiesą sakant, manau, čia tokia taktika, daugmaž pabrėžti- čia man jų reikia, o ne jiems manęs.. Ir už vertimo paslaugas, nujaučiu, daug nepasiūlys..

turbut paprasciausia butu su jais vel susisiekti ir pasitikslinti

Sveikutės (ir sveikučiai)
Bedarant užsakyma susidūriau su Primary care trust - pagooglinus radau "pirminės sveikatos apsaugos organizaciją", tačiau tik vienoje vietoje, ar tiktai tai galėtų būti tokia reikšmė? su medicinos vertimais praktiškai niekad nesusidūrusi
gal kas pagelbėtų 
Dėkui iš anksto
Bedarant užsakyma susidūriau su Primary care trust - pagooglinus radau "pirminės sveikatos apsaugos organizaciją", tačiau tik vienoje vietoje, ar tiktai tai galėtų būti tokia reikšmė? su medicinos vertimais praktiškai niekad nesusidūrusi

Dėkui iš anksto

QUOTE(MrsRAT @ 2008 06 23, 17:10)
Sveikutės (ir sveikučiai)
gal kas pagelbėtų 
Dėkui iš anksto

Dėkui iš anksto

aš nesu super anglistė, bet tinka ir tavasis variantas

dar gali būti "ligonių kasa"?

QUOTE(jolie23 @ 2008 06 23, 20:01)
aš nesu super anglistė, bet tinka ir tavasis variantas

Aš pradžioj irgi taip galvojau, bet paskui atmečiau šita varioantą, nes pati Valstybinė ligoniu kasa yra išsivertusi "save" kaip "State patient fund", nors pasakysiu atvirai man tai keistai gana skamba.
Na bet dėkui už pritarima

Beje įdomu, kaip "prisiverčiate" dirbti? Na gi čia panašiai kaip ir su kūrėjais, reikia "įkvėpimo". Aš tai jau nusiteikiu iš ryto,pageidautina kad vyrui būtų darbo diena, ir namie būtų tylu

As tai manau, kad ten kaip musu pirmines sveikatos prieziuros centras, o ne kaip ligoniu kasa...
Dirbu tai ir su ikvepimu, ir be. Jei galiu laukt ikvepimo, kartais palaukiu, bet siaip ziuriu, kiek per diena privalau padaryti, kiek valandu per diena galiu skirti darbui ir... dirbu. As daznai dar apytiksliai paskirstau privaloma kieki valandai ir jei susisuku greiciau, tai likusias minutes pajudu, pvz., indus issiplaunu
Dirbu tai ir su ikvepimu, ir be. Jei galiu laukt ikvepimo, kartais palaukiu, bet siaip ziuriu, kiek per diena privalau padaryti, kiek valandu per diena galiu skirti darbui ir... dirbu. As daznai dar apytiksliai paskirstau privaloma kieki valandai ir jei susisuku greiciau, tai likusias minutes pajudu, pvz., indus issiplaunu

QUOTE(MrsRAT @ 2008 06 23, 21:59)
Aš pradžioj irgi taip galvojau, bet paskui atmečiau šita varioantą, nes pati Valstybinė ligoniu kasa yra išsivertusi "save" kaip "State patient fund", nors pasakysiu atvirai man tai keistai gana skamba.
bandysiu kibti i darbus.
Beje įdomu, kaip "prisiverčiate" dirbti? Na gi čia panašiai kaip ir su kūrėjais, reikia "įkvėpimo". Aš tai jau nusiteikiu iš ryto,pageidautina kad vyrui būtų darbo diena, ir namie būtų tylu
tada pasidarau dvigubą puodelį kavos, ir megaudamasi jį geriu piktai žiūrinedama tekstą - stilium - "nu dabar laikykis, asš jau tuoj" - pasibaigus kavai baigiasi pasiruošimo ritualas ir tada jau kimbu, nori nenori, kad net dulkės rūksta. 

Pagalvojau pagalvojau ir irgi pasilikau prie pirminės sveikatos priežiūros įstaigos...

O dėl nusiteikimo, tai man mano darbas labai patinka, retai kada tenka prisivertinėt... Beje, ir pagrindinis, tad kitų darbų mažai turiu... tai šiuo atžvilgiu ir su nusiteikimu kitaip...

QUOTE(Cikadelė @ 2007 10 19, 10:19)

Negi būsiu pakliuvusi į nemalonią padėtį....vertimą pridaviau, padėkojo ir sutiko apmokėti, ale apmokėjimo nėra, į emailus neatsako...dar palauksiu ir skambinsiu....
Kažkaip neteko dar ant sukčių pataikyti

Jei yra Jums taip nutikę, kaip elgiatės, kokie veiksmai?

Sveikos. Na, man ir yra taip buve, bet ne su vertimu biurais, o viena firma pavede. "NOVOCHEMA". tai vat tiesiog norejau perspet jus. Rasiau jiems laiskus, bet nesuliaukiau ats, todel irgi su pinigias atsisveikinau, nors vertimus jau buvau nusiuntus

QUOTE(meta2007 @ 2008 06 25, 12:58)
Sveikos. Na, man ir yra taip buve, bet ne su vertimu biurais, o viena firma pavede. "NOVOCHEMA". tai vat tiesiog norejau perspet jus. Rasiau jiems laiskus, bet nesuliaukiau ats, todel irgi su pinigias atsisveikinau, nors vertimus jau buvau nusiuntus

Va as dabar ir galvoju.. Vertima jau nusiunciau, rytoj su tos firmos atstovais susitinku pasirasyti kvita. Bet man dar niekas i saskaita pinigu nepervede- sake perves geriau i saskaita, o ne grynaisiais atsiskaitys. Manau skaysiu, kad tegul pirma perveda.
Siaip jeigu man taip nutiktu, parasyciau i skundai.lt, zinoma, pries tai ispeciau firma, kad atsiskaitytu arba bus paviesinta..