QUOTE(Cikadelė @ 2007 10 19, 10:19)
Negi būsiu pakliuvusi į nemalonią padėtį....vertimą pridaviau, padėkojo ir sutiko apmokėti, ale apmokėjimo nėra, į emailus neatsako...dar palauksiu ir skambinsiu....
Kažkaip neteko dar ant sukčių pataikyti

maniau, kad vertimų biurai suinteresuoti turėtį pastovų patikimą vertėją, bet gal dar pasitaiko, kurie paima vertimą ir deda į krūmus....na žiūrėsim, ką į dugną dėsim..
Jei yra Jums taip nutikę, kaip elgiatės, kokie veiksmai?
sveikos, ir aš pati kartais verčiu tai vienur tai kitur, tik reikalas tas, kad dažnai vertimo biurai atrodo nepatikimai, kažkokia paranoja kartais apima jei reikia su kokiu nauju prasidėti - vis abejoju kažin kaip bus su atlygiu - bijau kada netyčia pakliūti pas sukčius
Cikadele, o koks tai vertimų biuras? Esu klaipedietė, nenorėčiau pakliūti ant jų kabliuko jei kartais skelbtųsi, kad ieško vertėjų
QUOTE(saulala @ 2007 10 20, 17:06)
Be jokio sąžinės graužimo galiu garsiai paskelbti:
"Fokaja". O skolingi jie man jau gal trejus metus. Bet aš tą skolą jau seniai nurašiau...
Dievuliau

vėl jie

teko susidurti ir visa patirtis -
tik neigiama
darbuotojus išnaudoja iš paskutiniųjų, o su užmokesčiu sunkūs reikalai

turėjo tikrai profesionalių su nemaža patirtimi vertėjų, bet netgi jiems galų gale nebegalėdavo sumokėti. Nežinau, gal ir juos prarado, jau seniai nebedirbu ten ir
ačiū Dievui. Galėčiau ir apie veidmainiškumą, aroganciją, išsidirbinėjiimą daug prirašyti, bet geriau, mergaitės, stabdykit mane - galiu netyčia įsivažiuoti