QUOTE(zirzi @ 2008 02 26, 12:51)
Man kaip ir vaidosiukui - didziausia problema staigus noras tustintis. Tik nueik i parduotuve ir viskas - akys, net ant kaktos lipa. Net nezinau, gal cia jau ir psichologiskai kazkiek veikia, nes pries kiekviena ejima i parduotuve galvoju 'kad tik neuzsimanyciau i tulika'. Apsipirkt visada vaziuoju tik savo masina ir tik i didziuosius prekybos centrus, kur galeciau greitai susirasti tualeta. Jeigu reiketu vazineti viesuoju transportu tai butu liudna.
QUOTE(vaidosiukas @ 2008 02 26, 13:58)
zirzi kalbi taip kaip ir as

perskaicius tavo zodzius atrodo, kad as parasiau

man jau fobija yra, tai kai apie tai pasakiau gydytojai, tai man israse raminamuju....nes sako taip nenormalu...geriu jau kokia 10 dienu... na ir gal jau truputi geriau, bet tfu tfu tfu...
merginos, tai gal pas jus dar + ir dirglios zarnos sindromas? nes pasireiskia jis butent taip. o gal tai irgi kolito simptomas? na tas staigus reagavimas i bet koki stresa, kad ir nedideli, o paskui is to atsiranda nenaturalios baimes

vienu zodziu, jei nezinociau, kad jums opinis kolitas, duociau 100 procentu, kad tai DZS. nes pasireiskia tas sindromas butent taip. stresas blogina situacija, o be streso irgi niekaip neimanoma. zodziu, uzburtas ratas iseina. va, jau mes 4 tema pripliurpem
http://www.supermama...howtopic=252268
ir taip, cia yra grynai psichologiskai. kita vertus, koks zmogus gali be jokio streso buti? nu nebent jau negyvas. o juk kitiems taip bjauriai neatsiliepia taip

be to, turint ta sindroma daznai pereina i arsene forma, kai netoleruoja daug maisto produktu, buna dar blogiau. o kaip veikia tas 'mechanizmas', kaip stresas su fiziniu noru susijes, ir kodel ne visiems taip yra as ten parasiau 13 psl.
tikiuosi, nepykstat, kad isiterpiau

sveikatytes visoms