Įkraunama...
Įkraunama...

opinis kolitas

QUOTE(vaidosiukas @ 2008 03 04, 18:24)
darbe wc yra smile.gif

Ne visuose mirksiukas.gif
Mano darbas beveik visa diena ant 4 ratu smile.gif Gerai jei po miskingus rajonus maluosi ax.gif Ir tai ziema nieko gero blush2.gif O jei po miesta doh.gif
Tfu tfu tfu, kol kas dar dideles bedos su tuo neturiu. Bet pasiskaites jusu pasakojimus susimasciau, o kas jeigu rolleyes.gif
Atsakyti
geriau nemastyk apie tai, nes kai pradedi mastyti tada taip ir gaunasi unsure.gif
Atsakyti
................
prasciausiai reik laiku susirupinti sveikata laiku ir pas daktarus lankytis.
vaistus gerti ir stengtis nesinervuoti. smile.gif ot lengva pasakyt blin, bet kaip padaryt...

ir pagalvot, kad yra zmoniu-kuriems yra daug blogiau...
kurie gal but jau mirties patale...
o cia gyvent galima...suprantu kad ir per stoga kala...
bet gyvas i zeme nelisi....

pagerkit zoleliu raminamu ....tikrai pades, pamatysit...
man jau kai visai buvo blogai-pas psichologa nuejau...padejo....
nieko, gal sulauksim kada pagydo sia liga smile.gif
viskas bus gerai, aukstyn nosis smile.gif
Atsakyti
noreciau merginu paklaust kaip del kontraceptiniu tableciu..ar galiu as jas gerti??mano gydytoja lyg ir nieko apie tai daug pasakyt negalejo,liepe stebet save kai jas pradesiu vartot ir tt...sia savaite jau tureciau pradet..gal kuri nors is jusu vartoja??beabejo,jos man buvo israsytos ne del apsaugos,bet del ginekologines ligos,taip kad as neturiu pasirinkimo ir jas privalau gerti,tai va.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aaggnnee @ 2008 03 05, 18:58)
noreciau merginu paklaust kaip del kontraceptiniu tableciu..ar galiu as jas gerti??mano gydytoja lyg ir nieko apie tai daug pasakyt negalejo,liepe stebet save kai jas pradesiu vartot ir tt...sia savaite jau tureciau pradet..gal kuri nors is jusu vartoja??beabejo,jos man buvo israsytos ne del apsaugos,bet del ginekologines ligos,taip kad as neturiu pasirinkimo ir jas privalau gerti,tai va.. smile.gif

Tikrai gali nes aš klausiau savo gydytojos.tai gavau teigiama atsakyma jei reikia tai ir naudok
Atsakyti
Labutis visiems! smile.gif Oi kaip senai berasiau,buvau apsirgus,gripas uzpuole ir aisku su juo ir liga paumejo,siaip taip issikapsciau...Kontraceptines tabletes ir as geriu, ir jau senai,jokio pasalinio poveikio nepastebejau.Tik butinai pasiskaityk informacini lapeli,nes ant kai kuriu kontraceptiku yra irasyta ir musu liga.
Atsakyti
nu siuo klausimu nelabai ka galiu sakyti....kazkada naudojau....lyg ir nieko blogo nebuvo, o dabar jau koki metai nevartoju kontraceptiniu...todel nzn.....
Atsakyti
o as noriu paklausti ar jums dar tyrima ar yra bakteriju zarnyne? unsure.gif nes man pasake, kad prie OK eina dar kartu ir kazkoia bakterine liga ...man dabar tokius atliko tyrimus kita savaite suzinosiu rezultatus...gal kam nors taip buvo?
Atsakyti
oj aip aciu uz ats visoms..aciu smile.gif dabar nors ramiau galesiu gert tas tabletes..o del to bakterinio tyrimo,tai jo man nieks nedare ir kol kas nesiule daryt,as jei atvirai tai net negirdejau apie toki,zinau tik tiek,kad tas musu susirgimas yra auto imuninis,ir manau kad bakterijos tik priedas prie viso to blogio,viskas kur kas rimciau verysad.gif
Atsakyti
Vaidosiuk, kai zinosi tyrimo atsakyma butinai parasyk. As nieko apie toki tyrima negirdejau, o kur tau ji dare?
Atsakyti
atsakymas bus ketvirtadieni, man ji dare santariskese, na ji dare del to kad man taip i wc netiketai ir daznai, na kaip ir tau zirzi....na nes sake, kad cia jau gali bti dar plius kazkokia akterine liga, tad kai zinosiu ka nors pranesiu.
Atsakyti
labukas,
niu ir as negirdejau apie toki tyrima....
zinau tik kad man dar prie visko grybelis buvo prisidejes kazkoks....tai dar nuo jo geriau kazkokisu vaistus...dabar jau ne....
o ji padare is ismatu meginio......
tikrai but idi\omu suzinot daugiau ka nors apie sita tyrima...
nors man galiu pasakyti geriau...daug geriau....kraujo praktiskai nebera...gal tik kartais tamsus toks pasirodo...
vakar buvau kraujo tyr darytis, pazesim kaip te tas mano kraujas, arlike jo kiek ar reik vel gelezi leistis......
Atsakyti