Sutinku, daktarais aklai pasitiketi negalima, reikia paciai savo liga dometis. Siandien mire mano drauge - kasos vezys. diagnozavo pries 4 men, padare operacija, bet nepastebejo, kad ir plauciu uzdegimas buvo, zodziu yra kaip yra. Tik ryt sarvos, tai siandien nieko veikti negaliu. Ir pamegink zmogus nesinervuoti... Jau sveikata buvo pagerejusi, o siandien vel yra kraujo. Taigi mano kolitas man visai pasinervuoti neleidzia.

kriste91....uzuojauta del drauges....
liudziu kartu su tavim...
na stai...o man snd vel kraujas...ir kodel...nzn
gal kad nuo temp vaistus geriau...nzn....
skauda gerkle labai...kaitinu kojas, geriu arbatas...
lyg ir nesinervavu...bet stai...vel kraujas....

na stai...o man snd vel kraujas...ir kodel...nzn
gal kad nuo temp vaistus geriau...nzn....
skauda gerkle labai...kaitinu kojas, geriu arbatas...
lyg ir nesinervavu...bet stai...vel kraujas....
kriste91, uzuojauta
Ziuriu visom cia su ta sveikatele ne kas
Rututule, o su kokiu zolininku tu konsultuojiesi?

Ziuriu visom cia su ta sveikatele ne kas

Rututule, o su kokiu zolininku tu konsultuojiesi?
labas visiems,
kriste91, uzuojauciu tave...
ziuriu ta sveikatele kaip ant svarstykliu tai daugiau geriau tai maziau, dabar tokie orai...
ar is jusu kas priklausote krono ir op.kolito draugijai???
http://www_draugija_....php/about.html
ten gana neblogos info ir organizuojamas susitikimas.
dabar mano vyras susiradi tokia tai lygairekomenduojama dieta ir ja bando, tai laukiu rezultatu.
laikykites brangiosios, visoms sveikateles ir stiprybes...
kriste91, uzuojauciu tave...
ziuriu ta sveikatele kaip ant svarstykliu tai daugiau geriau tai maziau, dabar tokie orai...
dabar mano vyras susiradi tokia tai lygairekomenduojama dieta ir ja bando, tai laukiu rezultatu.
labai baisu kai mirsta tau artimas draugas...perskaicius susimasciau,kad tikrai per mazai save myliu..o gaila,reiktu labiau pasistenkt visiems mums,o ypac nesinervint,kas deja,deja sunkokai iseina..ypac kai po ilgo laiko tarpo kraujas pasirodo,ar dar kas suskausta..o dabar dar ir menesines nereguliarios, o pas ginek neprisiruosiu nueit niekaip,praeita menesi net tris kartus buvo tos dienos,lyg ir netokios kaip visada,lyg ir tepliojimai kazkokie..nu nzn..kazkas negerai,bet nezinau ar cia susije su mano krono ar ne..nu zodziu baisu daros po biskiuka..vos tik kas is kart apie vezi mintys sukas,nieko sau padaryt negaliu..nors stengiuos..gaila kad sergam..o dar labaiu gaila kai jauni zmones mirsta,o va ten kokie pijokai geria iki 90 metu ir nieko,sedi sau pasalej su vyno buteliu preis saulute istisus metus,ir jokios ten ligos ju nepuola..na nebent haliucinacijos
bet ir gerai jiems,tegul taip ir buna...neteisybe sioj zemelej,alia ku jau cia be padarysi,tenka gyvent ir dziaugtis kiekviena valanda..

QUOTE(motorela @ 2008 01 24, 18:26)
As tai neprikalusau siai draugijai... Ziurinejau as ta ju puslapi, bet ....
labukas,
vis norisi rasyt-sveikutes, bet po to pati save pagaunu...kad tai nelabai tiesa....
nu va, cia tokie orai pas mus, kad baisu, kad juos kur velnias visus, ir kaip cia gali but sveikas....baisu...o visos tos pasalines ligos mums ir ne i nauda...
va, visa savaite, su temp tai yra tai nera, tai skauda gerkle, tai ne, tai bega nosis, tai galva skauda...
blin labai bijau sinusito kad nepasikartotu
nu bet gal kaip nors issivartysiu...labai nesinoretu vel susirgti...nes kt sestadieni isvaziuoti reikia pas sese i Svedija....o pas ja sake-metras sniego, po to kai vakar pasnigo
ir ten oras sausesnis, tai gal nesusirgsiu ir ten...ot as protinga, ne i siltus krastus o i siaure vaziuoju
ziaurus reikalas 
o kad teisybes nera sioje zemeje-tai tikrai....
vis norisi rasyt-sveikutes, bet po to pati save pagaunu...kad tai nelabai tiesa....
nu va, cia tokie orai pas mus, kad baisu, kad juos kur velnias visus, ir kaip cia gali but sveikas....baisu...o visos tos pasalines ligos mums ir ne i nauda...

blin labai bijau sinusito kad nepasikartotu
nu bet gal kaip nors issivartysiu...labai nesinoretu vel susirgti...nes kt sestadieni isvaziuoti reikia pas sese i Svedija....o pas ja sake-metras sniego, po to kai vakar pasnigo

o kad teisybes nera sioje zemeje-tai tikrai....
Labai aciu uz uzuojautas. As dar sunkiai suvokiu, kad ji mire....
O sveikata mano puse velnio, kraujo ne visada buna, bet remisija nepavadinsi. Dar koseju siaubingai. Kaune jau lygtai gripo epidemija paskelbta. Jau antra savaite koseju, gydausi arbatom, kojas kaitinu ir ACC geriu. Tikiuosi praeis...
Visoms geros sveikatos, o tau Laila geros keliones, grįzus butinai parasyk!
O sveikata mano puse velnio, kraujo ne visada buna, bet remisija nepavadinsi. Dar koseju siaubingai. Kaune jau lygtai gripo epidemija paskelbta. Jau antra savaite koseju, gydausi arbatom, kojas kaitinu ir ACC geriu. Tikiuosi praeis...
Visoms geros sveikatos, o tau Laila geros keliones, grįzus butinai parasyk!
Aciu, as ir is ten jus galesiu skaityti, ir parasyti

Užuojauta. Aš irgi- buvo laikas- labai apie vėžį pagalvodavau, tuo labiau, kad esame rizikos grupėje dėl savo ligos. Bet dabar galvoju - ai bus kas bus. Sako, jei lemta mirti nuo vėžio - niekada nemirsi nuo širdies infarkto
Aš važinėju pas Malovičką į Kauną. Pas jį dukrą savo gydau nuo reumatoidinio - turėjom remisiją virš 10 metų, dabar gal dėl brendimo, gal dėl to kad per daug mergina atsipalaidavo, buvo baisus paūmėjimas. Susiėmėm ir dabar jau po dviejų mėn. tyrimai kaip sveikos - c reaktyvusis 0, ENG -21, o buvo 60. Tai va. Gydymo pagrindas, kaip bebūtų keista - griežta dieta plius vonios, žolės ir kompresai. Jei kuri susidomėsit galėsiu duot telefoną. O kriste, tai kojų kaitinimu nepiktnaudžiauk, nes gali iššaukt kraujavimą, o ACC -baisus peilis kepenims! Patarčiau gert arbatas, sirupus, avižų grūdų nuovirą. Mūsų kepenys ir taip vargšės nuo vaistų, kam dar papildomai apkraut. O kojas geriau terpentinu, ar jodu nakčiai patept. Sėkmės gydantis! Ir saugokimės gripo! Bent jau man tai Ocsilikoccinas - profilaktiškai nuo gripo labiausiai pasiteisino.

na as tai žolininkemis susidomejau, kur Vilniuje yra žolininkė kuri patartų vaistažolėmis ir tepaliukais gydytis? As jau einu į trečia vietą dėl kolito konsultuotis vis dar galvoju kad čia kokia kita liga bet matau kad nieko kito - kolitas, na niekaip negaliu susitaikyti kad be vaistu negaliu. oi man baisu.
Žolininkas žolininkui nelygu. Tai faktas. Šiaip jau aš gana nepatikli ir visokiais ten mosikuotojais rankom ir burtininkais netikiu. Bet liaudies medicina tikiu, tik aišku taip gydantis reikia įdėti labai daug pastangų. Tai irgi faktas. Pati išbandžiau. Malovičką pažįstu 11metų ir dar nemačiau kad nepagelbėtų kam nors, aišku tik nuo paties žmogaus priklauso kiek jis įstengs laikytis nurodymų. Jei pavyksta viską daryti taip kaip jis liepia, tai gydytojams belieka tik gūžčioti pečiais ir kartoti "stebuklas"