Labas visoms ir visiems
Jungiuosi prie jusu burio, nes ir mane surado sita bjauri liga
Pries 3 menesius pamaciau truputi kraujo su ismatomis, kaip tik po viduriu uzkietejimo (retas dalykas man) Sakau gal praeis, bet po menesio nuejau pas urologa. Tas paziurejo, sako jaunas vyras, kas cia tau bus

Papasakojo, kad cia nuo kietu viduriu ir t.t. Tipo jei labai nori, galim padaryt tyrima. Nu as juo kaip ir patikejau, tad to noro kaip ir neturejau
Israse jis man venas stiprinanciu vaistu, tipo turi praiet. Prabego dar beveik menuo, kraujo padaugejo zymiai

Nuvariau pas ta pati urologa, be jokiu siuntimu. Pasakiau, tas paziurejo su savo yrankiu

Pamaciau kad issigando, skambino vis kazkam ir kazka organizavo. Tada praktiskai uz rankos nutempe pas gastroenterologa. Tas pasake, kad man opinis kolitas turbut, bet kad tuo isitikinti reikalingas tyrimas, kuri gali padaryti tik paguldes i ligonine. Teko gultis
Pagulde penktadieni, sekmadieni geriau Fortrans ir valiau zarnyna

Gerai, kad ta diena pabegau is ligonines ir tai atlikau namie, nes neisivaizduoju kaip tai reiktu daryti ligonines tulikuose
Pirmadieni dare kolonoskopija. Suleido kazkokiu tipo nuo skausmo, po kuriu jauciausi kaip gerai

Baisiai raize pilva nuo to oro kuri pripute, kad lengviau ta zarna ilystu, bet ypatingo skausmo nejauciau. Parejau i palata isikibes seselei i paranke, griuvau i lova ir taip perdziau kiek dar nebuvau gyvenime perdes
Tai vat, tyrimai patvirtino , kad man opinis kolitas
Israse daktaras Asacol tableciu ir zvakuciu. Dabar jau menuo kai geriu po 5 tabletes ir neseniai baigiau vakarines zvakutes. Kraujas dingo, bet dar yra gleiviu siek tiek. Tiesa, jau beveik menesi kosau, bronchitas

mano daktare israse antibiotiku ir liepe tuo metu negerti asacolio. Ko pasekoje vel pasirode kraujas

Vel pradejau gerti asacol, kraujas mazeja.
Kol kas mano istorija tokia. Perkaiciau as cia ir senaji foruma. Ohooo kiek ivairiu istoriju su daktarais
Beje, ligoninej dare man kraujo tyrima, tai hemoglobinas

171
Na ka, sekmes ir kantrybes visiems kovojantiems su sia bjauria liga