Įkraunama...
Įkraunama...

opinis kolitas

sveiki
linkejimai is siaures smile.gif siaubingai cia salta , vakar -23 buvo, bet kazkaip nelabai jauciasi smile.gif snd vaziuosim su sniegomobiliais smile.gif
o as laiming,a nes jauciuosi labai gerai smile.gif nors kelione ir gana sunki buvo smile.gif
tai tiek, sekmes jums smile.gif greit vel parasysiu smile.gif
Atsakyti
sveikinu visas ir visus su valentinu drinks_cheers.gif kaip jusu sveikateles??
Atsakyti
Sveikinu visas! 4u.gif Kaip po švenčių ar gyvos? Sveikatėlė kažkaip idomiai - vaistų nevartoju, bet ne todėl, kad nereikia ar sąmoningai būč nusprendusi. Nėr kada! NUSIGYVENAU TIEK, KAD VAKARE UŽMIEGU IR PAMIRŠTU VAISTUS! blush2.gif Ir ką- ogi nieko! Pakol kas neblogai. Bet man visada taip būna kai dirbu kaip išprotėjus ir neturiu kada sirgti. Aišku kažkada prisidirbsiu... O gal ne? smile.gif Kaip jūs visos laikotės?
Atsakyti
smile.gif as tai manau kad ir gerai kartais pamirsti vaistus biggrin.gif viskas vyksta taip,kaip ir turi vykti biggrin.gif bet va tas begalinis lekimas,ir laiko neivertinimas nera gerai..gal trupuciuka sustokit smile.gif nors trupuciuka..nors tam,kad suprastumet ,kad tas gyvenimas tik vienas-ir toks grazus gali buti,jei tik patys to panaresim biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikuteles,
as jau grizau smile.gif
niu siaip ir man cia paskutiniu metu buvo taip kad pamirsdavau isgerti vaistus, bet kol kas labai didelio pablogejimo ner...buna kar per diena nei kart neinu i wc, o kartais tik viena karta,
buna pasirodo kraujo buna kad dingsta, taip ir gyvenu smile.gif
bet siaip reik galvoti apie save ir trumpa gyvenima smile.gif nu gal ne visai, bet manau kad tikrai tik viena karta gyvenam smile.gif todel dziaukimes smile.gif
Atsakyti
Labas visoms ir visiems 4u.gif
Jungiuosi prie jusu burio, nes ir mane surado sita bjauri liga verysad.gif
Pries 3 menesius pamaciau truputi kraujo su ismatomis, kaip tik po viduriu uzkietejimo (retas dalykas man) Sakau gal praeis, bet po menesio nuejau pas urologa. Tas paziurejo, sako jaunas vyras, kas cia tau bus unsure.gif Papasakojo, kad cia nuo kietu viduriu ir t.t. Tipo jei labai nori, galim padaryt tyrima. Nu as juo kaip ir patikejau, tad to noro kaip ir neturejau mirksiukas.gif
Israse jis man venas stiprinanciu vaistu, tipo turi praiet. Prabego dar beveik menuo, kraujo padaugejo zymiai doh.gif Nuvariau pas ta pati urologa, be jokiu siuntimu. Pasakiau, tas paziurejo su savo yrankiu doh.gif Pamaciau kad issigando, skambino vis kazkam ir kazka organizavo. Tada praktiskai uz rankos nutempe pas gastroenterologa. Tas pasake, kad man opinis kolitas turbut, bet kad tuo isitikinti reikalingas tyrimas, kuri gali padaryti tik paguldes i ligonine. Teko gultis verysad.gif
Pagulde penktadieni, sekmadieni geriau Fortrans ir valiau zarnyna unsure.gif Gerai, kad ta diena pabegau is ligonines ir tai atlikau namie, nes neisivaizduoju kaip tai reiktu daryti ligonines tulikuose wacko.gif
Pirmadieni dare kolonoskopija. Suleido kazkokiu tipo nuo skausmo, po kuriu jauciausi kaip gerai drinks_cheers.gif Baisiai raize pilva nuo to oro kuri pripute, kad lengviau ta zarna ilystu, bet ypatingo skausmo nejauciau. Parejau i palata isikibes seselei i paranke, griuvau i lova ir taip perdziau kiek dar nebuvau gyvenime perdes blush2.gif
Tai vat, tyrimai patvirtino , kad man opinis kolitas verysad.gif
Israse daktaras Asacol tableciu ir zvakuciu. Dabar jau menuo kai geriu po 5 tabletes ir neseniai baigiau vakarines zvakutes. Kraujas dingo, bet dar yra gleiviu siek tiek. Tiesa, jau beveik menesi kosau, bronchitas g.gif mano daktare israse antibiotiku ir liepe tuo metu negerti asacolio. Ko pasekoje vel pasirode kraujas ax.gif Vel pradejau gerti asacol, kraujas mazeja.
Kol kas mano istorija tokia. Perkaiciau as cia ir senaji foruma. Ohooo kiek ivairiu istoriju su daktarais doh.gif
Beje, ligoninej dare man kraujo tyrima, tai hemoglobinas blink.gif 171 blink.gif blink.gif blink.gif

Na ka, sekmes ir kantrybes visiems kovojantiems su sia bjauria liga
yess.gif
Atsakyti
g.gif cia vis daugiau zmoniu istoja g.gif tik man idomu, kad visi skundziasi krauju ir gleivemis, o kaip jums tai, kad labai daznai reikia i wc ir kad tai neprognozuojama, kad uzsimanai ir ta pacia sekunde turi buti wc.... ar jums taip nera?... nes man tai jau atsiranda fobija iseiti is namu.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidosiukas @ 2008 02 25, 11:16)
g.gif  cia vis daugiau zmoniu istoja  g.gif tik man idomu, kad visi skundziasi krauju ir gleivemis, o kaip jums tai, kad labai daznai reikia i wc ir kad tai neprognozuojama, kad uzsimanai ir ta pacia sekunde turi buti wc.... ar jums taip nera?... nes man tai jau atsiranda fobija iseiti is namu.... verysad.gif

Bent man kol kas tokiu problemu nera. Tustinuosi reguliariai, tik tas kraujas ir gleives unsure.gif
Atsakyti
o man tas kraujas ir gleives nebutu jokia problema... man didziausia problema, kad man staigiai uzeina noras i wc ir toks, kad net negaliu mastyti... ismusa krastis ir tarodo atjungia visa smegenu sistema...as net bijau vaziuoti viesuoju transportu, kad tik neuzsimanyciau i wc...
Atsakyti
labas naujokams,
nu galiu tik pasveikint kad anksti nustate ta liga, tai su ja dfaug lengviau galima susitvarkyti..va jei jau nekreipe demesio butumet ir apsileide, va tada jau ne kas ...
nu del tustinimosi-oi...kaip visko buna...niu as tik galiu pasidziaugti kad man dabar iseina eit i wc viena-du akrtus. o buna dienu kad visia neinu ir kraujo dabar ne visada pasitaiko. o del to kad kaip sake vaidosiukas-jau kartais kaip uzspaudzia-tai is kart turi i wc lekti, nes kitaip pilnos kelnes bus....taip irgi pasitaiko...bet pas mane zinau-kad i wc dazniausiai dabar ryte vakare reik eit....tai as jau taip stengiuos planus savo zinoti ir be wc popieriaus niekur neit.
nu nieko nepadarysi...jau tokia ta musu liga-bet as vis dar tikiuosi kad ji kada nors bus pagydoma pilnai smile.gif ir sitam lape musu nedauges-o mazes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vaidosiukas @ 2008 02 25, 13:56)
o man tas kraujas ir gleives nebutu jokia problema... man didziausia problema, kad man staigiai uzeina noras i wc ir toks, kad net negaliu mastyti... ismusa krastis ir tarodo atjungia visa smegenu sistema...as net bijau vaziuoti viesuoju transportu, kad tik neuzsimanyciau i wc...

......patikek....ziaurus reikalas kai po visu reikalu matai krauja ir tas gleives...mane jos is proto varo ir i depresija.....daug geriau jauciuosi dabar moraliskai, kad nustojo kraujuoti...o nervai-tikrai ne i nauda.....nes kai gerai pasinervuoju...sakes...wc geriausias draugas....
Papildyta:
.....
Israse daktaras Asacol tableciu ir zvakuciu. Dabar jau menuo kai geriu po 5 tabletes ir neseniai baigiau vakarines zvakutes. Kraujas dingo, bet dar yra gleiviu siek tiek. Tiesa, jau beveik menesi kosau, bronchitas g.gif mano daktare israse antibiotiku ir liepe tuo metu negerti asacolio. Ko pasekoje vel pasirode kraujas ax.gif Vel pradejau gerti asacol, kraujas mazeja.
Kol kas mano istorija tokia. Perkaiciau as cia ir senaji foruma. Ohooo kiek ivairiu istoriju su daktarais doh.gif
Beje, ligoninej dare man kraujo tyrima, tai hemoglobinas blink.gif 171 blink.gif blink.gif blink.gif

Na ka, sekmes ir kantrybes visiems kovojantiems su sia bjauria liga
yess.gif
[/quote]

nu nzn....bet kai as pradedu koseti....tai nieko gero nezada...prasideda pablogejimas...tik dar neissiaikinau iki galo...nusedimas kraujo....bet kai seda kraujas, tai ir anam gale atsidaro kranelis...tai jau kai mama isgirsta kosejant mane....is kart klausia-ar gerai man viskas ar nekraujuoja...nezinau, gal tik sutapimas.....bet gan keistas.....nu ,kazin ar daktare buvo teisi sakydama negert asacol....nes man sake-kad vaistus reik pastoviai gerti....o va kai sirgau-tai vaistus nuo persalimo man derino prie mano geriamu vaistu, o ne atvirksciai...
Atsakyti
tikrai gaila kad vel musu padaugejo..gaila,gaila..bet nors tiek dziugu kad ir vaikinai jungiasi ir nesidrovi apie tai kalbet,nes jau vienu momentu pagalvojau kad moteris tik sita problema kalba..norejau paklaust is kokio mioesto fiskius??ir pas koki gastro lankaisi??
Atsakyti
QUOTE(aaggnnee @ 2008 02 25, 20:25)
tikrai gaila kad vel musu padaugejo..gaila,gaila..bet nors tiek dziugu kad ir vaikinai jungiasi ir nesidrovi apie tai kalbet,nes jau vienu momentu pagalvojau kad moteris tik sita problema kalba..norejau paklaust is kokio mioesto fiskius??ir pas koki gastro lankaisi??

Is panevezio as, o lankausi pas Kriuka.

Papildyta:
QUOTE(LaiLa25 @ 2008 02 25, 17:04)
nu ,kazin ar daktare buvo teisi sakydama negert asacol....nes man sake-kad vaistus reik pastoviai gerti....o va kai sirgau-tai vaistus nuo persalimo man derino prie mano geriamu vaistu, o ne atvirksciai...

Tas teisybe. Kol niekuo rimtu nesirgau, maniau kad visai nebloga gydytoja, bet dabar baigiu isitikinti, kad ji nifiga nesupranta doh.gif
Mat ji mane, kad Asacol yra antibiotikas lotuliukas.gif ir sake, kad man bus per didele antibiotiku doze rolleyes.gif
Kita vertus perskaiciau asacol lapelyje, kad vienas is labai retu salutiniu poveikiu, plauciu alergine reakcija, bronchu spazmas ir kazkas panasaus. Jau pradejau manyti, kad visa tai nuo tu vaistu, nes tas kosulys ir praseidejo mazdaug savaite po to kai pradejau vartoti siuos vaistus.
Bet per tas nevartojimo dienas, kosulys nepraejo, o dabar man gydytoja israse inhalatoriu ir nieko daugiau. Prisipirkau pats visokiu sirupu ir intensyviai mastau apie perejima pas kita gydytoja g.gif
Atsakyti