ne nicelady as nesilanakiau pas ta gydytoja, as tik nukopijavau tavo laiskelio tris pastraipas apie tai kaip tu buvai Vilniuje pas gastroenterologe Saule Brašiškiene ir as atsakiau kad tau padejo prednizolonas.
o as lankiausi pas Kazenaite ar kas pas ja buvote?
Aš tai santariškių klinikose Vilniuje pas gastroenterologe Saule Brašiškiene,nuostabi gydytoja
Aš pagulėjau savaite laiko ligoninėj pas ja palašino lašelines ir gryžus namo naudojau klizmutes kurios manau ir padėjo,aišku gal ir lašelinės suveikė.Bei prednizilona(lyg taip rašosi nepykit jei su klaidom)pora mėnesiukų gėriau ir kai viskas susitvarkė ištisai salofalka 2X2 per dienageriu.
[/quote]
Nu as taip pat pas ja gydausi, ji mane ir pastate ant koju......
o vaistus reik visada gerti....kaip man sake-visa likusi gyvenima.....

[/quote]
Nu as taip pat pas ja gydausi, ji mane ir pastate ant koju......
o vaistus reik visada gerti....kaip man sake-visa likusi gyvenima.....
niu likimo drauges...
tai va....apie ta bjauru tyrima, galit nete pasiskaityti, ir ten rasoma, kad jo daznai daryti negalima,
del prednizolono, taip irgi bjaurus vaistas, bet ji baigus gerti reik paskirtus vaistus butinai, (salofalka ar ka) nes paumejima vel prisisauksit,
man ir buvo beveik metus laiko gerai, negeriau vaistu,. ir kai prisisaukiau paumejima, tai vos atkrapste...
zinoma, butu gerai kad ir dabar gerciau taip vaistus kaip priklauso...bet as tokia uzmarsi....vis pamirstu....blin, prisizaisiu vel jauciu...nu reik kazkaip susikaupti ir prisiversti....
o kraujas pas mane sokineja aukstyn zemyn...jau kada normalu turejau hmg net nepamenu....
max 86......bent jau trec buvo...bet si jauciu karta vel bus blogi tyrimai, nes akivaizdziai matau kad kraujavimas padidejes...
oi...
nu Bra6i6kiene kaip jau minejau tikrai gera daktare...
reiktu ja vel aplankyti....
ji kazka kalbejo apie kazkokius naujus vaistus....bet taip ir neskambinau as jai...
nesiryztu kazkaip......bijau...
ai nzn, kazkokia vel depresiska pasidarius.....
reik susiimti ir pradet normaliai gerti vaistus, kol nepasidare blogiau....
tai va....apie ta bjauru tyrima, galit nete pasiskaityti, ir ten rasoma, kad jo daznai daryti negalima,
del prednizolono, taip irgi bjaurus vaistas, bet ji baigus gerti reik paskirtus vaistus butinai, (salofalka ar ka) nes paumejima vel prisisauksit,
man ir buvo beveik metus laiko gerai, negeriau vaistu,. ir kai prisisaukiau paumejima, tai vos atkrapste...
zinoma, butu gerai kad ir dabar gerciau taip vaistus kaip priklauso...bet as tokia uzmarsi....vis pamirstu....blin, prisizaisiu vel jauciu...nu reik kazkaip susikaupti ir prisiversti....
o kraujas pas mane sokineja aukstyn zemyn...jau kada normalu turejau hmg net nepamenu....
max 86......bent jau trec buvo...bet si jauciu karta vel bus blogi tyrimai, nes akivaizdziai matau kad kraujavimas padidejes...
oi...
nu Bra6i6kiene kaip jau minejau tikrai gera daktare...
reiktu ja vel aplankyti....
ji kazka kalbejo apie kazkokius naujus vaistus....bet taip ir neskambinau as jai...
nesiryztu kazkaip......bijau...
ai nzn, kazkokia vel depresiska pasidarius.....
reik susiimti ir pradet normaliai gerti vaistus, kol nepasidare blogiau....
na dėl gydytojos tai ačiū reikės apsilankyti, o šiaip tai supratau, kad jums būna visai blogai, kad lašalines reikia statyti. Aš gulėjau Vilniuje Kauno g. 2 savaites, tyrimus dare bet lasaliniu nestate as gerai jauciausi viska valgau tik viduriavima ir kraujavima po 1 men sustabde, o toliau viskas - salofalkas, o kas jums darosi? o kaip bijau pasikartojimo.
mano visasd storasis zarnynas jau uzimtas sitos ligos, ir tik per mano pacios apsileidima ir nesirupinima savimi....
taip kad jei jums tik pradzia-nesavivaliaukit, gerkit vaistu s saziningai, tai tikrai ne siaip persalimas...
man viduriavimas su krauju pagrinde....retai kada buna dienu, kai nesimato kraujo....
dazniausiai su krauju,,,,tai uz tai ir tas hmg toks pas mane zemas ir taip sokineja....
rupinkites savimi
taip kad jei jums tik pradzia-nesavivaliaukit, gerkit vaistu s saziningai, tai tikrai ne siaip persalimas...
man viduriavimas su krauju pagrinde....retai kada buna dienu, kai nesimato kraujo....
dazniausiai su krauju,,,,tai uz tai ir tas hmg toks pas mane zemas ir taip sokineja....
rupinkites savimi

ooo kaip tau sunku LaiLa, o kaip dėl vaikuciu ka planuoji? as isnesiojau su prednezolonu - taigi viskas normalu galima bandyti....man tai gydytojai pataria antra bet nelabai galimybes turiu nors ir labai noriu.
Labutis!
As tai labai noriu antro vaikelio,bet labai bijau,jeigu paumetu ir reiketu daug vaistu gerti, neisnesiociau,arba neduok dieve nesveikas vaikelis gimtu nuo tu vaistu,arba paveldetu ta bjauria liga???Net nezinau,labai bijau rizikuoti!Reiketu rimtai su daktarais pasisneketi.O tau jausma,sunkus nestumas buvo,ar daug reikejo prednizolono isgerti,o vaikeliui nieko blogo nepadare vaistai,sveikas gime? Labai gaila ,kad tos merginos nebeatraso,kaip joms sekesi nestumas ir gimdymas, butu labai malonu,kad atsilieptu buzialis ir austeja001!

na nestumo metu prednezolona 4 men. geriau po 6 tabletes i diena tai tikrai daug ir mano dukryte uzaugo greiciau ir gime 8 menesiu sveikutele....(spjaunuosi) ... Taigi reikia bandyti reikia pasikonsultuoti ir t.t man sako nebijoti, na gal tikrai cia galima visai paprasciau i viska ziureti. O kaip kitos gimde? idomu?
niu nera lengva...
o del vaikuciu ....nesisaugau....bet ir nepastoju...kazkas matyt negerai....
bet kol kas ir salygu neturiu auginti.....todel laukiu,.....
tikiuosi nebus per velu....

o del vaikuciu ....nesisaugau....bet ir nepastoju...kazkas matyt negerai....
bet kol kas ir salygu neturiu auginti.....todel laukiu,.....
tikiuosi nebus per velu....

na va matyt viskam savas laikas.
O kaip per sventes ar viska valgysite/
as tai jau pradedu gaminti o tuo paciu ir i pilva kisti.
GERO GRAŽAUS IR ŠILTO KŪČIŲ VAKARO JUMS MIELOSIOS.
O kaip per sventes ar viska valgysite/
as tai jau pradedu gaminti o tuo paciu ir i pilva kisti.
GERO GRAŽAUS IR ŠILTO KŪČIŲ VAKARO JUMS MIELOSIOS.
Sveikutes 
Sveikinu visas su praejusiom Kaledom
ir su artejanciais Naujais
Daug daug sveikatos , stiprybes, laimes, pinigu,

Sveikinu visas su praejusiom Kaledom
ir su artejanciais Naujais

Daug daug sveikatos , stiprybes, laimes, pinigu,
laba vakara
nzn ar mane prisimenat,bet kazkada pati ta diagnoze isgirdau ir buvau nugydyta
vis uzsuku ir paskaitineju kaip jums sekasi
mano bendradarbes sesuo ir susirgo sia liga kazkur pries pusmety patvirtino po tyrimu tai dabar ir vis tai geriau tai vel pablogeja,bet ji jau moteris apie 45metu ir is kur atsirdo niekas negali pasakyt
visas su praejusiom sv kaledom ir ateinanciais naujais metais
linkiu nepasiduoti, neprarast vilties pasveikt ir zinoma stiprios sveikatos visom

visas su praejusiom sv kaledom ir ateinanciais naujais metais