Įkraunama...
Įkraunama...

opinis kolitas

QUOTE(vaidosiukas @ 2008 01 09, 23:18)
sveiki,
as taip pat pries 4 menesius suzinojau, kad sergu opiniu kolitu.... bet man idomu kazkaip.... nes man kol nesigydziau tikrai buvo prastai, kraujas , gleives ir t.t. na visi kolito malonumai, taciau, dabar man viskas gerai...taciau paskacius jusu komentarus, man kazkaip idomu pasidaro ar man tikrai tas opinis kolitas, nes man tada kazkaip per daug greitai pagerejo.....gal kam nors ir per toki trumpa laika pagerejo? na as nesakau, kad pasveikau visiskai, bet dbar bent jau gyventi norisi smile.gif

Labas, nu reik tiket kad tau gan anksti nustate iga ir laiku pradejo gydyt, gal del to ir taip greit sustabde....nes visi sako, kad po laiko niekas negali padet, o jei laiku-gali ir isgydyt. bet jei jau turi sia liga, ir nors greit sustabde-vis tiek turi prisiziuret ir saugot save, nes tai ner juokai.
as ir beveik metus remisija dziaugiaus, o kai apsileidau ir i save nekreipiau demesio, nes buvo svarbesniu mat reikalu-tai vos i kapus nenuejau.
ir db remisija daug sunkiau pasiekiau.
todel tikrai-saugok ir mylek save smile.gif
ir tai kag norisi gyvent-gera pradzia
Atsakyti
As taip pat ,kaip ir Laila noreciau Vaidosiukui patarti, kad apsidziaugusi gerais rezultatais vistiek isliktu budri, t. y. nepervargtu, atsisakytu tam tikro maisto (apie tai ka galima valgyt ir ko ne raseme forume) , nenutrauktu gydymo.(Beje kuo tave gydo?) Zinok paprastai visiems nustacius liga ir pradejus gydytis, ligos simptomai sumazeja ar visai isnyksta, bet paskui tarsi nei is sio nei is to, liga vel atsinaujina. Tikekimes, kad tau taip nebus, taciau vistiek prisiziurek, paskaityk literaturos apie liga, nes tai letine nemaloni liga.
Visoms linkiu ilgos ilgos... remisijos! 4u.gif
Atsakyti
Taip reikia labai labai saugotis - ilsėtis daug, nekelti sunkių daiktų(įskaitant ir vaikus smile.gif ), nesinervuoti, kiek iš viso tai įmanoma, labai saugotis maisto netinkamo, gerti linų sėmenų kisielių, žolelių arbatas, valgyti po 10 graikinių riešutų kasdien ir dar daug daug pastangų dėti! Sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(kriste91 @ 2008 01 10, 15:49)
As taip pat ,kaip ir Laila noreciau Vaidosiukui patarti, kad apsidziaugusi gerais rezultatais vistiek isliktu budri, t. y. nepervargtu, atsisakytu tam tikro maisto (apie tai ka galima valgyt ir ko ne raseme forume) , nenutrauktu gydymo.(Beje kuo tave gydo?) Zinok paprastai visiems nustacius liga ir pradejus gydytis, ligos simptomai sumazeja ar visai isnyksta, bet paskui tarsi nei is sio nei is to, liga vel atsinaujina. Tikekimes, kad tau taip nebus, taciau vistiek prisiziurek, paskaityk literaturos apie liga, nes tai letine nemaloni liga.
Visoms linkiu ilgos ilgos... remisijos! 4u.gif

as geriu mesalazina 4 tabletes, ir anksciau dar klizmutes, dabar tik tabletes paliko, ir kiek zinau, sake,kad jau mazins kieki....na as su jumis palyginus esu naujoke...as kazkaip buavu apsidziaugus, kad gal pasveiksiu, bet paskaicius suprantu, kad tai nelabai imanoma... verysad.gif
Atsakyti
Pasveikti įmanoma. Žmonės vėžį išsigydo...aš buvau sveika lygiai dvejus metus! Ir kol neapsikroviau darbais, nervais ir saugojausi maisto- nevartojau jokių vaistų. Kad pasveiktum reikia gyvent kaip karalaitei - jokių nervų, jokio nuovargio ir griežta dieta. Pusę metų taip dirbau ir turėjau tiek rūpesčių, kad jau buvau pradėjusi stebėtis - kada gi organizmas nebeatlaikys ir vėl atsigulsiu ligoninėn. neatlaikė... Dabar vaistus vartoju, bet tik todėl kad neturiu kitos išeities - nagaliu sau leisti nei poilsio nei ramybės. Bent jau kol kas. Bet žiau 100 % kad kai tik galėsiu sau leisti gyventi normaliai - pasveiksiu! 4u.gif
Atsakyti
NA ŠIAIS LAIKAIS KARAL;AIČIŲ KO GERAO NEBĖRA - nes kad ir ka veveiktum jeigu noresi tai del nieko susinervinsi. O kodel greižta dieta? kazkaip man visi gydytojai nuolat sako,. kad si liga nuo maisto nepriklauso.
o kokiu pagrindu sudaryti vaistai xanaxą zoleliu?
Atsakyti
QUOTE(jausma @ 2008 01 11, 14:52)
NA ŠIAIS LAIKAIS KARAL;AIČIŲ KO GERAO NEBĖRA - nes kad ir ka veveiktum jeigu noresi tai del nieko susinervinsi. O kodel greižta dieta? kazkaip man visi gydytojai nuolat sako,. kad si liga nuo maisto nepriklauso.
o kokiu pagrindu sudaryti vaistai xanaxą zoleliu?

O as girdejau priesingai, kad si liga labai daug priklauso nuo maisto.... Ir pati juk zinai pagal savo organizma, kad jei valgai gerai tai ir sveikata gerai... man pavyzdziui neleido valgyti nei vaisiu nei darzoviu jokiu...
Atsakyti
na va ka ka bet valgau visada gerai ir gerai zinau kad turiu riebiai nevalgyti ar saldziai bet gi norisi, o darzoves tai kenkia zalios bet jas apvirti reikia. Na tai ta dieta ligos paumejimo atveju o kai remisija - as valgau viska ar jus ir tada laikotes dietos?
Atsakyti
"Tradicinė" medicina aplamai labai įdomiai nurašinėja žmones pagal ligas - jai jau liga lėtinė, tai pasako, kad vaistus vartosi visą laiką, kad dieta nėra svarbi. Nesamonė! Dieta svarbi gydant absoliučiai visas ligas, tik, aišku, skiriasi kiekvienos ligos atveju. Mūsų pavyzdinė dieta: avižinė košė, sėmėnų kisielius, virtos daržovės, virta balta mėsa, neriebi žuvis, jokių aštrių prieskonių, geriau apseiti be kavos, gerti daug žalios arbatos be cukraus. Maistą patartina pertrinti kaip vaikui ir kuo ilgiau kramtyti. Tai civilizacijos liga - biednuose kraštuose praktiškai ja nesergama, tai kaip galima tvirtinti, kad maistas nesvarbu? Ant asfalto grybai neauga! Taip ir su liga - ji atsiranda , kai jai susidaro palankios sąlygos plius paveldimas polinkis sirgti autoimuninėmis ligomis. Mano vidurinioji dukra trejų susirgo reumatoidiniu artritu. Labai ūmi buvo pradžia, tyrimai baisūs, tai gydėmės Kaune pas Malovičką - turėjom 11 metų remisiją, o pagal daktarus jau turėjom būt išpampę nuo prednizolono ir sėdėt vėžimėly. Dabar jai brendimas, tai liga vėl paūmėjo, bet kapstomės į gerąją pusę. Dieta - viso gydymo esmė, plius procedūros, žolės ir t.t. Jokių vaistų. Daktarai tik akis varto tongue.gif. Stebuklai sako, o aš sakau ne stebuklai, o juodas darbas. Nors aišku tabletę praryt paprasčiau smile.gif
Papildyta:
g.gif Dar dėl xanaxo. Čia cheminis vaistas, ne iš žolelių. Geriu jį, nes važiuoja stogas ir sau šiuo metu negaliu leisti nei ilsėtis, nei prisižiūrėti - trys vaikai, vieną dukrą gydom nuo artrito, verslą kuriam (pati pradžia), uošviai seni ir labai ligoti, iš ligoninių neišeina tai vienas tai kitas. Baisu. Kur jau ten pasilaikysi režimo.
Atsakyti
koks siaubas...
pasidziaugiau 10d....ir vel...snd kraujas..
manau kad del tu sinusitu kur rado man nervuojuosi....nes plovimus daro...jau tris kart dare ir sake kad dar neviskas...
o as tiesiog paniskai nebepakenciu skausmo jau.....
snd ir mama aprekiau...pasakiau kad nebenoriu gyvent ir kad leistu numirti...
o ji juk nekalta del to kas man nutiko...
is vis visa kaip katusas asidariau verkiu ....nesustodama...vidurius tai ir suka...
ir suprantu kad nuo nervu....bet jau nebesitvardau....
drauge pasiule pas psicologa nueit....manau tai ir padarysiu....
nes nesusitvarkau jau su savim....
niekas jau nepadeda...nieko nenoriu...jauciu puolu i depresija....
o tai blogai.....tikrai prisisauksiu pablogejima...
kai paskaitau jusu laiskelius....matau kad ir blogiau yra...
nors galvoju kad tik man vienai taip blogai...
matyt reik pas daktara apsilankyt nervu....kitaip jau nebus......
pervargau...pavargau kovoti....nenoriu.....kenteti.....
Atsakyti
Laikykis! Žinok - nėra to blogo, kas neišeitų į gera! Taaaip liga mūsų bjauri, bet tikrai ne pati baisiausia! Dėl sinusito, tai gal vertėtų su geru homeopatu pasikonsultuoti, juk nesinori su tokia liga dar žarnyną antibiotikais pjauti. Man tai kai buvo labai blogai ir jau ruošiausi mirti, nes pasiskaičiusi medicininės literatūros, jau laukiau pažadėtojo žarnyno vėžio ir baisiausiai savęs gailėjau, labai padėjo mama. Sako: vaikeli, ne tau spręsti, kada mirti, čia Dievulio kompetencija!Padėjo! Pasakiau sau: susiimk, moteriške, ko čia kudakuoji kaip višta! GYVENIMAS YRA GRAŽUS! Vargšai, aišku, mes šiuolaikiniai žmonės. Priisiimam paskolų, užsiverčiam darbais ir apsimetam, kad gyvenam. O iš tikrųjų... Argi čia tikras gyvenimas? Vis žadam sau, va tada, kai......, tai jau gyvensiu! Nesamonė. Reikia gyvent dabar ir džiaugtis dabar. Viskuo - žiema, pavasariu, vaikais, gamta... thumbup.gif
Atsakyti
Sutinku, kad tikrai turim maziau dejuoti, juk tikrai nesam didziausios ir mirtinos ligones... Zinoma kai normaliai gyventi negali tada sunku, sakyti, kad pasaulis grazus, bet pulti i depresija lengviausias kelias... negalima nuleisti ranku...Laila tikrai gali nueti pas psichologa arba man dar gydytoja pasiule lankyti joga... ir istikruju kazkiek padeda...
Atsakyti