QUOTE(vaidosiukas @ 2008 01 09, 23:18)
sveiki,
as taip pat pries 4 menesius suzinojau, kad sergu opiniu kolitu.... bet man idomu kazkaip.... nes man kol nesigydziau tikrai buvo prastai, kraujas , gleives ir t.t. na visi kolito malonumai, taciau, dabar man viskas gerai...taciau paskacius jusu komentarus, man kazkaip idomu pasidaro ar man tikrai tas opinis kolitas, nes man tada kazkaip per daug greitai pagerejo.....gal kam nors ir per toki trumpa laika pagerejo? na as nesakau, kad pasveikau visiskai, bet dbar bent jau gyventi norisi
as taip pat pries 4 menesius suzinojau, kad sergu opiniu kolitu.... bet man idomu kazkaip.... nes man kol nesigydziau tikrai buvo prastai, kraujas , gleives ir t.t. na visi kolito malonumai, taciau, dabar man viskas gerai...taciau paskacius jusu komentarus, man kazkaip idomu pasidaro ar man tikrai tas opinis kolitas, nes man tada kazkaip per daug greitai pagerejo.....gal kam nors ir per toki trumpa laika pagerejo? na as nesakau, kad pasveikau visiskai, bet dbar bent jau gyventi norisi

Labas, nu reik tiket kad tau gan anksti nustate iga ir laiku pradejo gydyt, gal del to ir taip greit sustabde....nes visi sako, kad po laiko niekas negali padet, o jei laiku-gali ir isgydyt. bet jei jau turi sia liga, ir nors greit sustabde-vis tiek turi prisiziuret ir saugot save, nes tai ner juokai.
as ir beveik metus remisija dziaugiaus, o kai apsileidau ir i save nekreipiau demesio, nes buvo svarbesniu mat reikalu-tai vos i kapus nenuejau.
ir db remisija daug sunkiau pasiekiau.
todel tikrai-saugok ir mylek save

ir tai kag norisi gyvent-gera pradzia