Įkraunama...
Įkraunama...

opinis kolitas

[B][FONT=Arial][SIZE=7][COLOR=deeppink]
SUNAUJAISIAIS METAIS
kaip jusu pilvukai?
Atsakyti
QUOTE(jausma @ 2008 01 02, 12:15)
[B][FONT=Arial][SIZE=7][COLOR=deeppink]
SUNAUJAISIAIS METAIS
kaip jusu pilvukai?

sveikos, kolegės ligoje. jau seniai skaitau jūsų pokalbius, bet vis neprisiruošiau prisijungt. sergu jau ketveri metai verysad.gif auginu tris dukras - ačiū Dievui spėjau pasigimdyt ir pasiauginti dar iki susirgau opiniu kolitu. Rijau pentasą sąžiningai pusantrų metų, vis tikėjausi pagerėjimo, o rezultatas kepenų pažeidimas ir cista. Tada spjoviau ir pasikonsultavusi su žolininke prisigaminau vaistų iš žolių, susitvarkiau mitybą ir pasiekiau dvejų metų remisiją. O svarbiausia - nervai! Kol nepabaigiau su vaikų dalijimu giminėms ir testamentų rašymu, nepadėjo niekas. Reikia sau pasakyt - kolitas ne vėžys, norėsiu ir pagysiu! NE MUMS SPRĘST KADA MIRTI - TAM YRA DIEVAS! Gaila, kad daktarai pasako - nepagydoma ir tikim. Nesamonė. Ne tokias ligas žmonės išsigydo! bigsmile.gif
Atsakyti
A-u-u-u! MERGINOS KUR VISOS PRAPUOLĖT? Nejaugi dar tebešvenčiat?
Atsakyti
sveika rututule ir kitos skaitancios sia temą. Oi kaip smagu girdėti tavo optimizmą, kada ir kaip tu susitvarkei su skyrybomis... dalybomis???gal tikrai viskas čia nuo nervų ??? nes aš irgi vis tampausi tampausi ir nikaip neapsisprendziu ar skirtis ar ne, o nervai nervai - vis jauciu kad susinervavusi paskauda pilva - bet praeina ir vel gerai.
Atsakyti
SVEIKI, ŽMONĖS! Aš ten ne apie skyrybas tongue.gif Ten aš vaikus dalinau sužinojusi degnozę ir pasiskaičiusi laisvalaikiu tokią storą medicininę knygą. Gastroenterologija vadinasi. Su tuo pačiu vyreliu jau devyniolikti metai gyvenu - kažin ar ne jis ten mano tas žarnytes pragraužė smile.gif Be to dar savo verslą turim, tai patikėkit nervų tikrai užtenka. Bet gyventi galima. Iki ligos nerūkiau, bet dabar retkarčiais sutraukiu po kompanija po pora cigarečių. Jai ką domins, tai galėsiu prirašyt aš čia jums receptų debesį nuo opinio kolito.
Atsakyti
Sveikutes
su pnaujais metais smile.gif
as tai visas sventes prasirgau...ziauriai gerkle skaudejo ir kosejau o daktare isgasdino kad plauciu uzdegimas tai variau nuotrauka daryt.padariau-ogi nieko tik va kraujas siaip su ir gelezies mazai. tai liepe mano daktras susileisti venofer i vena. nu lyg ir pradejau taisytis ki gavau penicilino i uzpakali....bet dabar tsirado kazkokia kita zaraza taip skud zandikauli kad negaliu be nuskausminamu gyventi.tai ryt vel pas daktareli lekiu sviesti, ir ziureti kas cia nutiko...nebutu koks zandikaulis supuliaves...nu gal cia nuo slogos....sinusitas kai buna....nzn...bet negaliu kitaip...
o kas kolita liecia-tai tikrai turiu kuo pasidziaugti-jau nuo nauju metu visai ner kraujo smile.gif sakau kad gal lovoj gulejau ir pailsejau...gal tas ir padejo man:)
na ziuresim kaip ilgai cia bus viskas bet dabar tikrai gerai jauciuosi smile.gif
o jau laidojau save pasirodo viskas imanoma buna ir stebuklu
tik viena zinau-reik save myleti ir saugoti smile.gif
linkiu ir jums visoms to pacio smile.gif
Atsakyti
Labas visoms. Su Naujais! Smagu Laila is taves geru naujienu apie kolita isgirsti. Tikekimes, kad remisija ilgam. O man visa lapkriti ir gruodi buvo gerai, tai surizikavau, ir Naujiems metams i Egipta isvariau. Ten visas 8 diens galima sakyt irgi gerai buvo, nors ir maistas pasikeite ir stresiuku buvo.Bet va kai gryzau, tai dabar jau negerai, nes jau ir gleiviu ir kraujo biski yra. 8 dienas buvo smagu, o dabar vel kankinsiuos... Reiktu daktarui skambint, bet vis bijau dar, vis atidedu. Vaistus geriu tvarkingai. Atrodo, viska lyg ir gerai darau, o paumeja ta liga ir viskas. Taip noreciau, kad vel gerai butu.....Jau gailiuosi, kad vaziavau...
Visoms geros sveikatos Naujais metais!! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos senbuvės. kai paskaitau jūsų žinutes, "apsidžiaugiu", kad ne aš viena čia tokia marsietė, nes daugiau sergančių šia liga nepažįstu ir vis atrodo, kad niekas manęs nesupranta - iš išorės juk nesimato, kad sergu. Nors, aišku džiaugsmo būtų daugiau, jei būtume sveikos! Aš irgi vis bijau kelionių. pernai buvau Prahoj ir Drezdene, bet tada buvo ilga remisija, tai viskas puikiai praėjo. Dabar turbūt nerizikuočiau. O dėl poilsio, tai šventa teisybė - kuo daugiau poilsio ir ne tik kūnui, bet ir dūšiai. Sėkmės!
Atsakyti
na dėl kelionių nemanau, kad jau visai taip reikėtų apsiriboti - negi visa laika sedite tualete? gal trumpesnes reiketu p[asirinkti ir viskas, nes as tai jau kasko ieskau, kazka planuoju pakeliauti - nes juk reikia ikevpti ir kito oro, o kaip ten Egipte?.
Man tai pradejo sklaudeti pilva, pastoviai kazkas viduje dreba nezinau nervuojuosi del visko - dabar pradejau valerijone gerti, kazkiek aprimau - po dvi tabletes ryte ir vakare. kas ka geriate nuo nervu apraminimo?
Atsakyti
Dreba ir man, kai jau nebepadeda valerijonai ir visa kita homeopatija, geriu xanaxą. O ką daryt? Šiaip tai aš prieš cheminius vaistus, bet dabar gyvenimas verčia nusižengti savo principams ir vartoti. Vartoju dabar salofalk žvakutes silpnąsias nakčiai. Į tuliką nelakstau - 2, maximum 3 kartai per dieną. Vis viliuosi, kad ateis laikas ir gyvensiu be vaistų, tuo labiau, kad ant savo kailio patyriau, jog įmanoma.
Atsakyti
sveiki,
as taip pat pries 4 menesius suzinojau, kad sergu opiniu kolitu.... bet man idomu kazkaip.... nes man kol nesigydziau tikrai buvo prastai, kraujas , gleives ir t.t. na visi kolito malonumai, taciau, dabar man viskas gerai...taciau paskacius jusu komentarus, man kazkaip idomu pasidaro ar man tikrai tas opinis kolitas, nes man tada kazkaip per daug greitai pagerejo.....gal kam nors ir per toki trumpa laika pagerejo? na as nesakau, kad pasveikau visiskai, bet dbar bent jau gyventi norisi smile.gif
Atsakyti
ir beje Jausma as taip pat gydausi pa sdaktare kazenaite... na man ji visai patinka... bent jau kaip zmogus malonus....tai nosr tiek
Atsakyti