sveiki visi..gaila kad gal nelabai sveiki,bet vistiek kada nors busit

tai va,norejau Rutai parasyt ar pasakyt tik tiek ,kad maistas dsazniausiai nelabai ir turi tos ytakos..bet cia tik mano nuomone,ir gal but tik mano pilvui deja..nes kiek beziuredavau maista,jokio didelio skirtumo nematau ar kosytes valgyt,ar ta normalu maistuka(beabejo ten visokie cipsai,lasisos rukytos ar sprotai neieina),bet virtas,gerai paruostas maistas..as atsimenu laikiausi dietos pacioj pradzioj,kosytes,arbatytes,penkis kart per diena,po to,visokios ten morkytes trintos,net ryzius trindavausi nu ir ka??prasidejo kraujavimas,nu ir kam visa tai??per pati paumejima vel beveik pusbadziu..nu ir ka??kraujavo apie menesi..niu kitais metais ne velnio..valgiau viska,ir beveik tuo pat metu vel paumejimass,vel apie men pakraujavo ..dabar vel geriau..tai va as tai manau kad paumejimai buvo ir bus ir nesvarbu ka valgysi(tik sakau jau sprotai tai tikrai mums negerai),bet svelnus maistas,gerai paruostas ir viskas..manau kad paumejimas buna tie,k kiek jam reikia,per ji gali dirbt kiek nori ta juoda darba(dietintis)vis vien jis tuno mano pilve tiek, kiek jam reikia..cia gal ir nelabai risliai prirasiau,bet gal supratot mano minti,bet cia tik mano nuomone,juk kiekvienas savaip kovoja..beja..internete yra straipsnis,kuriame daug parasyta,jog alijosiaus turinciu papildu ir taip toliau,UZL sergantiems zmonems vartoti negalima!!!!