Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

Kaip tuščia čia šiandien.

O aš tikėjausi, kad gal čia rasiu bendraminčių, gal kas norės kompaniją palaikyti ir kur nors šį vakarą nulėkti. Nebegaliu daugiau namie sėdėt. Tai taip slegia verysad.gif

Kur visos prapuolusios?
Atsakyti
QUOTE(Sušalusi @ 2007 10 06, 18:19)
Kaip tuščia čia šiandien.

O aš tikėjausi, kad gal čia rasiu bendraminčių, gal kas norės kompaniją palaikyti ir kur nors šį vakarą nulėkti. Nebegaliu daugiau namie sėdėt. Tai taip slegia  verysad.gif 

Kur visos prapuolusios?

Sveikute...o as noriu buti namie, reikia tvarkyt namus, siaubas kas darosi bigsmile.gif doh.gif beje is kokio miesto esi?
Juk planuojamas meetas, savaitgali isleksim thumbup.gif
Atsakyti
Nu va, jau vienas balselis atsirado smile.gif Aš iš Kauno.

Man namie irgi tvarkytis reikia ir mokytis reikia, bet nusibodo jau labai.
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 06, 19:43)
Sveikute...o as noriu buti namie, reikia tvarkyt namus, siaubas kas darosi bigsmile.gif  doh.gif  beje is kokio miesto esi?
Juk planuojamas meetas, savaitgali isleksim thumbup.gif

ir tas meetas, aišku, Kaune...sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaila @ 2007 10 06, 20:17)
ir tas meetas, aišku, Kaune...sad.gif

Kaila, kokie cia pas mus LT atstumai juokingi:)) as is kaimo savo vaziuosiu smile.gif i kauna
Ok lekiu tvarkytis gero jums vakaro Susalusi,Kaila,Vakare ir kt. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 06, 20:36)
Kaila, kokie cia pas mus LT atstumai juokingi:)) as is kaimo savo vaziuosiu smile.gif  i kauna
Ok lekiu tvarkytis gero jums vakaro Susalusi,Kaila,Vakare ir kt. smile.gif  4u.gif

na, kadangi tas meetas matyt yra planuojamas kažkaip slaptai (t.y. VIP'inis), tai, manau, neatvykčiau...
Atsakyti
QUOTE(Kaila @ 2007 10 06, 21:43)
na, kadangi tas meetas matyt yra planuojamas kažkaip slaptai (t.y. VIP'inis), tai, manau, neatvykčiau...

Joks nevipinis, ka tu cia dabar Kaila, nejuokauk schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 06, 14:25)
Siandien skambino ex, tas, su kuriuo ilgai gyvenau, sako myliu tave ir t.t. atskrisk pas mane i airija, nupirko bilietus, tai derinu data, juk ir as ji myliu, sako noriu vaikuciu seimos ir t,.t, juk as irgi viso to noriu wub.gif  mirksiukas.gif  nebezinau ir ka daryt? siaubas tas gyvenimas kazkoks zaidimas doh.gif  bigsmile.gif

Sveikute Dolce 4u.gif Taigi superines naujienos biggrin.gif Na tikriausiai superines..isivaizduoju kaip dabar viskas tavo galvoj susijauke-jei man taip pasakytu mano ex tai nezinau..Laikau uz tave spygas mergyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 10 07, 01:15)
Sveikute Dolce 4u.gif  Taigi superines naujienos biggrin.gif Na tikriausiai superines..isivaizduoju kaip dabar viskas tavo galvoj susijauke-jei man taip pasakytu mano ex tai nezinau..Laikau uz tave spygas mergyt 4u.gif

Susijauke patikek o sunkiausia tai kad as ji juk palikau doh.gif dabar vel viskas lyg ir klostytusi gerai, bet ar imonoma suduzusi puoda sulipdyt?buvom atskirai mano gyvenime buvo tu vyru, jauciuosi jam neistikima ax.gif doh.gif oi nezinau mergytes faktas tik tas kad bilietai jau nupirkti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 07, 02:11)
Susijauke patikek o sunkiausia tai kad as ji juk palikau doh.gif  dabar vel viskas lyg ir klostytusi gerai, bet ar imonoma suduzusi puoda sulipdyt?buvom atskirai mano gyvenime buvo tu vyru, jauciuosi jam neistikima ax.gif  doh.gif  oi nezinau mergytes faktas tik tas kad bilietai jau nupirkti bigsmile.gif

Manau viskas imanoma..tik klausimas ar tu to nori? Na pasistenk per daug is anksto negalvoti-jei jau bilietai yra tai vietoj bus aiskiau viskas matyt.
Atsakyti
Susijauke patikek o sunkiausia tai kad as ji juk palikau doh.gif  dabar vel viskas lyg ir klostytusi gerai, bet ar imonoma suduzusi puoda sulipdyt?buvom atskirai mano gyvenime buvo tu vyru, jauciuosi jam neistikima ax.gif  doh.gif  oi nezinau mergytes faktas tik tas kad bilietai jau nupirkti bigsmile.gif

na nežinau kokia priežastis,kad jį palikai,bet jei ne rimta,tai manau suklijuosit tą puodą,o toliau tik tavo pačios širdutė patart gali daugiau niekas,aš visada už laimingą pabaigą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 07, 00:40)
Joks nevipinis, ka tu cia  dabar Kaila, nejuokauk schmoll.gif

tai ko apie jį tik puse lūpų kalbama?.. anyway, matyt net nelabai turėčiau ką veikti ten, per daug iškritus iš konteksto...
Papildyta:

viskas įmanoma, jei labai nori... nuvažiuok, pamatysi, kas ir kaip. gal suprasi, kad jį vis dar myli, o gal atvirkščiai - visi jausmai jau dingę...
Atsakyti