Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(zaiziukas @ 2007 10 08, 17:06)
as labai panasiai galvoju apie save (tiksliau labai stengiuosi taip negalvot blush2.gif ) baigusi kursus ir du kart neislaikiusi vairavimo belaukdama treciojo karto... ax.gif  taip kad nieko cia tokio  rolleyes.gif

Sekmes tau treciaji karta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nelly* @ 2007 10 08, 17:57)
Sekmes tau treciaji karta 4u.gif

reik kazkaip ta sekme prisisaukt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nelly* @ 2007 10 08, 16:59)
.... nesu nei karto sedejusi uz vairo,ir manau man tu 10kartu vaziavimo butu tikrai permazai,kazkaip esu nusistaciusi pries save kad esu neveksla blush2.gif ,ir manau kad man reiketu mokytis ir mokytis ax.gif

Aš irgi nebuvau sėdėjusi už vairo. Užteko 11-os važiavimų, išlaikiau iš antro karto. Po pirmo neišlaikymo daugiau važiavimų neturėjau, tiesiog maniau, kad viską maždaug moku, turiu išlaikyti ir tiek.Taip ir buvo.
Bet ,manau, svarbiausia čia tai, kad niekada niekada nelaikiau savęs nevėkšla ax.gif Taigi, galvą aukštyn, krūtinę į priekį, daugiau ryžto akyse ir pirmyn - visos pergalės bus tavo mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 08 spalio 2007 - 22:10

QUOTE(soir @ 2007 10 07, 12:55)
šiame reikale sunku iškart tobulai jei anksčiau nevairavai - reikia daug daug praktikos mirksiukas.gif tikrai viskas bus gerai 4u.gif

QUOTE(nezinoma @ 2007 10 07, 13:38)
friends.gif nusteik, kad tu gali. neimk per daug i galva visko, nestresuok vaziuodama, laikykis saugaus atstumo ir po truputi po truputi iprasi  4u.gif

Ačiū, mergaitės. 4u.gif Rytoj iš pat ryto vėl einu į vairavimą, pranešiu kaip seksis ax.gif .
QUOTE(*Nelly* @ 2007 10 08, 16:59)
Sveikutes 4u.gif !Gal dar prie jusu nelabai derinsiuos,bet labai noriu prisijungti ax.gif .
As dar tik palanuoju laikytis teises pavasari(butinai).Bet va turiu viena problema,labai nepasitikiu savo jegomis,nesu nei karto sedejusi uz vairo,ir manau man tu 10kartu vaziavimo butu tikrai permazai,kazkaip esu nusistaciusi pries save kad esu neveksla blush2.gif ,ir manau kad man reiketu mokytis ir mokytis ax.gif

Aš dėl panašių priežaščių iškart 15 važiavimų pasiėmiau. ax.gif Jei kažkokiu stebuklingu būdu man 10 iki egzo pakaktų, likusius 5 po egzo panaudočiau silpnosioms pusėms pagerinti.
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2007 10 09, 09:33)
Ačiū, mergaitės. 4u.gif Rytoj iš pat ryto vėl einu į vairavimą, pranešiu kaip seksis ax.gif .

Aš dėl panašių priežaščių iškart 15 važiavimų pasiėmiau. ax.gif Jei kažkokiu stebuklingu būdu man  10 iki egzo pakaktų, likusius 5 po egzo panaudočiau silpnosioms pusėms pagerinti.

laikysim kumščius 4u.gif
Atsakyti
[quote=optukas,2007 10 02, 18:34]
Na šoninis parkavimas lyg ir nieko,pirmąją pamoka netgi punktais liepė i sąsiuvinį pasirašyt ir išmokt kaip poterius

Jei negaila, gal galėtum parašyti tuos punktukus, aš irgi išmokčiau
biggrin.gif Ačiū
Papildyta:
[quote=Ievuuska,2007 10 02, 20:44]
Šiaip man davė Valdo ir Alfredo kontaktus, nes jie dabar laisvesni, tai mąstau kurį pasirinkt g.gif Vienas su Opel Astra, kitas su Audi A4 Gal galit kas ką doro patart ax.gif

Sveikinu išlaikius teoriją 4u.gif
Aš važinėju su instruktorium Alfredu su Polo. Man jis visai patinka: ramus, nešaukia, kantriai aiškina. Jau maniau, kad man beviltiška išmokti vairuoti, bet laaabai mažais žingsneliais judu į priekį.
Atsakyti
QUOTE(SitapZ @ 2007 10 09, 11:08)
Sveikinu išlaikius teoriją  4u.gif
Aš važinėju su instruktorium Alfredu su Polo. Man jis visai patinka: ramus, nešaukia, kantriai aiškina. Jau maniau, kad man beviltiška išmokti vairuoti, bet laaabai mažais žingsneliais judu į priekį.

Pasirinkau Alfredą su VW Polo. Šiandien kaip tik buvo pirmas važiavimas. Instruktorium likau tikrai patenkinta. Dar tariantis telfonu sakiau, kad prie vairo esu faktiškai nesėdėjus, tai tikėjaus, kad mane tiesiai į aikštelę veš. Nu panašiai ir buvo, tik kadman teko jį vežt, o ne jam mane biggrin.gif Žinoma, pedalai buvo palikti jam, bet man ir vairo žiede ties operhausu pakako biggrin.gif Aikštelėj pamokino apsisukt, sustot ir vėl imt judėt nuokalnėj, o po to atgal link CUPo jau ir su pedalais aš jį vežiau. Negaliu pasakyt, kad gerai, bet šiaip tikrai geriau nei kad tikėjaus, tai iš esmės likau viskuo patenkinta bigsmile.gif Jau laukiu antro važiavimo, gaila, kad jis bus tik po savaitės verysad.gif Nu gal kaip nors pavyks vyrą užlaušt, kad kur nors priemiesty su manim pasikankintų. Noriu labiau įgust sankabą maigyt ir bėgius perjunginėt, nes kartais vietoj laisvo ant antros paleidžiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SitapZ @ 2007 10 09, 11:08)

Jei negaila, gal galėtum parašyti tuos punktukus, aš irgi išmokčiau

PARKAVIMAS LYGIAGREČIAI BORDIURO :
1.Šiek tiek pravažiuoju gairelę
2.Judesy susuku vairą į dešinę
3.Kairiajame veidrodėlyje važiuoju kol pamatau baltos linijos ir bordiuro susikirtimo kampą
4.Judesy atsuksiu vairą 1,5 karto.(Ratai stovi tiesiai)
5.Dešiniajame veidrodelyje važiuoju kol pamatau sparno arką(išgaubimą) virš rato,susilyginu su bordiuro viršum.
6.Judesy greitai susuku vairą į KAIRĘ,važiuoju kol pamatau tiesų tunelį(na lygiagrečiai jau bordiuro)
7.Judesy greitai atsuksiu vair1 1.5 karto

Jei pagelbės tik smile.gif tikiuos suprasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2007 10 08, 23:09)
Aš irgi nebuvau sėdėjusi už vairo. Užteko 11-os važiavimų, išlaikiau iš antro karto. Po pirmo neišlaikymo daugiau važiavimų neturėjau, tiesiog maniau, kad viską maždaug moku, turiu išlaikyti ir tiek.Taip ir buvo.
Bet ,manau, svarbiausia čia tai, kad  niekada niekada nelaikiau savęs nevėkšla ax.gif  Taigi, galvą aukštyn, krūtinę į priekį, daugiau ryžto akyse ir pirmyn  - visos pergalės bus tavo mirksiukas.gif  4u.gif

Paklausysiu taves mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, na dar vien i vairuotoju gretas paisosi... bigsmile.gif 4u.gif .Jau issilaikiau teorija daba laukia da keli vaziavimai ir egzaminelis.Jau pradedu nervintis....papasakokit kas jau laiket kokius prisiparkavimus gavot?kiek ju isvis reikia atlikt 3 ar du?
Atsakyti
as savim dabar didziai patenkinta, nes vakar islaikiau mokyklini teorijos egza, ismokau parkuotis visom pozom ir nenualpau vaziuodama judriu ziedu smile.gif o parkuotis irgi mokiaus pagal tas gaireles - isiminiau, kad mazam langeli turiu pamatyt trecia, o po to sukiotis pagal norima poza. destytuvas man paaiskino, o po to kol mokiaus laikrasti skaite tongue.gif kai i aistele vaziavom, ten kur kas 100 metru perejos as jau emiau nervuotis 'kiek cia tu pesciuju gali but?', manes 'paklause 'o tu ne pescioji?', taip susinepatoginau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(optukas @ 2007 10 09, 15:06)
PARKAVIMAS LYGIAGREČIAI BORDIURO :
1.Šiek tiek pravažiuoju gairelę
2.Judesy susuku vairą į dešinę
3.Kairiajame veidrodėlyje važiuoju kol pamatau baltos linijos ir bordiuro susikirtimo kampą
4.Judesy atsuksiu vairą 1,5 karto.(Ratai stovi tiesiai)
5.Dešiniajame veidrodelyje važiuoju kol pamatau sparno arką(išgaubimą) virš rato,susilyginu su bordiuro viršum.
6.Judesy greitai susuku vairą į KAIRĘ,važiuoju kol pamatau tiesų tunelį(na lygiagrečiai jau bordiuro)
7.Judesy greitai atsuksiu vair1 1.5 karto

Jei pagelbės tik smile.gif tikiuos suprasi biggrin.gif

hmmm as pabandysiu parpasciau paiskint jei kam reikia... g.gif ax.gif
tj kai pravaziuoji gaireles sustoji....isijungi atbulini ir vaziuoji atgal kol desinej pusej galiniu dureliu trikampely pamatai paskutine gairele per vidury mazdaug...tada sustoji..susuki vaira i desine iki galo pavaziuoji dar atgal kol kairiame veidrodely pamatai galines baltos linijos ir bordiuro kampa...sustoji...istieisni vaira (kazkur atsuki atgal 2kartus beabejo priklausomai nuo masinos) pavaziuoji turputi atgal kol gairele pamatai ties desiniu veodrodeliu ar salia...tada vaira iki galo i kaire ir atgal dar pavaziuojam stebedami veidrodely galine linija kad nepravaziuoti...kartias gali tekti esant salai bordiuro patieisnt vaira tad ziurekit pagal situacija.....man tia pavykdavo iskart gerai si pratima atlikt ax.gif
Atsakyti