Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

gal galit pasakyti kur Vilniuje gavote pirmos pagalbos kursus? ir kiek kainavo? smile.gif

kazkaip ieskant internete, tik Kaune randu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mistaken: 10 spalio 2007 - 11:34
mums tai pacioj mokykloj organizavo, atejo gydytoja, pasnekejo ir psio biggrin.gif kainavo 25 lt berods
Atsakyti
mano mokykla irgi organizavo, atskirai mokejom 45 uz patikrinima, 20 uz pirma pagalba - parode filmuka, pamoke daryt dirbtini kvepavima ir laisvi smile.gif patikrinimas tai isvis 5 minutes truko, po to galvojau "uz ka tiek pinigu mokejau?" rolleyes.gif
Atsakyti
parasykit dar kokiose mokyklose ir jei turi, ju interneto puslapi ar adresa, telefona smile.gif
Atsakyti
o pas mane tokios zinios kad jau man paskyre instruktoriu, beliko tik del laiko susitarti ir pagaliau jau pradesiu vazineti bigsmile.gif jetus kaip jaudinuosi rolleyes.gif ir bijau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistaken @ 2007 10 10, 13:32)
parasykit dar kokiose mokyklose ir jei turi, ju interneto puslapi  ar adresa, telefona smile.gif

www_vairuok_lt
QUOTE(bagiriukas @ 2007 10 10, 13:50)
o pas mane tokios zinios kad jau man paskyre instruktoriu, beliko tik del laiko susitarti ir pagaliau jau pradesiu vazineti  bigsmile.gif jetus kaip jaudinuosi  rolleyes.gif  ir bijau  blush2.gif

nesiprarink mirksiukas.gif pirmakart kai po aikstele malsiies biski net nuonodu, o po to jau smagu pasidaro. as ryt sestakart vaziuosiu, tai labai laukiu, gal pagaliau 'regitros' marsrutais prasinesim smile.gif
Atsakyti
O kaip dėl tų klausimų apie patį automobilį? Ar klausinėjo ko nors? Aš lyg ir turiu kažką panašaus į atsakymus, jei kam reikia, kreipkitės per skype (jolkyts) mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 10 10, 13:53)
nesiprarink mirksiukas.gif pirmakart kai po aikstele malsiies biski net nuonodu, o po to jau smagu pasidaro. as ryt sestakart vaziuosiu, tai labai laukiu, gal pagaliau 'regitros' marsrutais prasinesim smile.gif

gerai butu kad aikstelej, as bijau kad i gatve pacia pirma diena lieps vaziuot, kiek zinau daugelis dabar taip daro unsure.gif
Atsakyti
optukas, tinginiuke, ačiū už paaiškinimus, gal bus lengviau orientuotis kai pradėsiu šį pratimą daryti aikštelėje.
Įdomu, kada (kelintą pamoką) Jūs aikštelėje pradėjote mokintis atlikti tuos pratimus. Man ketvirtą pamoką parodė tik T sankryžą ir apsisukimą aklakelyje. T sankryža iš pradžių dar šiaip ne taip pavykdavo, dabar jau pradėjau grybauti. Todėl skaitau Jūsų patarimus, gal aiškiau bus.
Mistiken, mokausi "Gineidoje", tai ten ir gavau tą pažymėjimą.
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 10 10, 12:29)
mano mokykla irgi organizavo, atskirai mokejom 45 uz patikrinima, 20 uz pirma pagalba - parode filmuka, pamoke daryt dirbtini kvepavima ir laisvi smile.gif patikrinimas tai isvis 5 minutes truko, po to galvojau "uz ka tiek pinigu mokejau?" rolleyes.gif

už tai, kad nereiktų maltis poliklinikose, jei neturi pažįstamų gydytojų, kurie iškart suorganizuotų tą medicininę rolleyes.gif

nors mano draugas tai už 30 lt pats poliklinikoj pasidarė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nezinoma @ 2007 10 10, 15:25)
už tai, kad nereiktų maltis poliklinikose, jei neturi pažįstamų gydytojų, kurie iškart suorganizuotų tą medicininę rolleyes.gif

nors mano draugas tai už 30 lt pats poliklinikoj pasidarė bigsmile.gif

pas mus tai irgi vietoj dare patikrinimas, 35lt kainavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2007 10 10, 13:50)
o pas mane tokios zinios kad jau man paskyre instruktoriu, beliko tik del laiko susitarti ir pagaliau jau pradesiu vazineti  bigsmile.gif jetus kaip jaudinuosi  rolleyes.gif  ir bijau  blush2.gif

Buk optimiste ir bus viskas gerai 4u.gif Sekmes tau wub.gif
Atsakyti