Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Caca* @ 2007 10 07, 08:58)
Pažeidžiau pažeidžiau, užtat ir  blush2.gif Legaliai mokintis su MB galėsiu tik tada, kai gausiu pažymėjimą, kad baigiau privalomus 10 važiavimų.

Vakar važiavau antrą kartą. Tikėjausi pažangos po pirmojo sėkmingo važiavimo, bet... unsure.gif Aplankiau Aleksotą, Marvelę, Raudondvario pl.,2 žiedus pravažiavau, centre, žaliakalnyje pasimaliau, aikštutėj atbuliniu pasimokinau važiuoti.Nu viskas lyg ir nieko, ypatingų klaidų nedariau, instruktorius pagyrė, bet savimi nesu patenkinta.Labiausiai dėl to, kad nesigauna gražiai ir greitai pajudėti iš vietos. fool.gif Grįžau pikta , atėmiau mašiną iš MB-ir viskas puikiausiai gavosi. g.gif
Kažkur girdėjau, kad psihologiškai sunkiausias būna antrasis važiavimas, tikiuosi, kad sekantys bus geresni.
Nu va, prisiskundžiau, lengviau pasidarė.  karsta.gif

nesinervint svarbiausia drinks_cheers.gif as po 6to vaziavimo vaziavau prasciau nei po 3 biggrin.gif tai galvojau kad esu visiskai beviltiska doh.gif bet ant galo persilauzhi norom nenorom cool.gif
Atsakyti
QUOTE(nezinoma @ 2007 10 07, 12:00)
bet ant galo persilauzhi norom nenorom  cool.gif

Paguodei. 4u.gif Tik kaip išmokti savęs negraužti?Matyt čia mano charakteris kaltas, noriu visko iš karto ir tobulai... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(nezinoma @ 2007 10 07, 12:00)
nesinervint svarbiausia drinks_cheers.gif  as po 6to vaziavimo vaziavau prasciau nei po 3  biggrin.gif  tai galvojau kad esu visiskai beviltiska doh.gif  bet ant galo persilauzhi norom nenorom  cool.gif

man panašiai buvo - per paskutinius privalomus vairavimus pradėjau 'grybauti' su pavarom - vietoj antros jungiau ketvirtą ir pan. doh.gif
QUOTE(Caca* @ 2007 10 07, 12:38)
Paguodei. 4u.gif Tik kaip išmokti savęs negraužti?Matyt čia mano charakteris kaltas, noriu visko iš karto ir tobulai...  cool.gif

šiame reikale sunku iškart tobulai jei anksčiau nevairavai - reikia daug daug praktikos mirksiukas.gif tikrai viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2007 10 07, 11:38)
Paguodei. 4u.gif Tik kaip išmokti savęs negraužti?Matyt čia mano charakteris kaltas, noriu visko iš karto ir tobulai...  cool.gif

friends.gif nusteik, kad tu gali. neimk per daug i galva visko, nestresuok vaziuodama, laikykis saugaus atstumo ir po truputi po truputi iprasi 4u.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif priimsit mane i savo buri?smile.gif as siuo metu taip pat mokausi vairuoti..ryt jau bus 6 pravaziavimas..na jauciuosi pati gerai..tik nelabai sekasi tie pratimai aikstelej unsure.gif
Atsakyti
Nesinervinkit mergaites. As, kai teises issilaikiau, vaziuodavau pagrindine gatve, kuri suka i desine sankryzoje ir buvau isitikinusi, kad posukio rodyti nereikia ir niekas i sona neivaziavo lotuliukas.gif Tiek apie vairavimo mokyklas. Tikiuosi siais laikas jos geriau vairuotojus paruosia smile.gif
Atsakyti
as irgi teises nesenai issilaikiau biggrin.gif bet kojos tai drebejo doh.gif bet svarbiausia neskubeti g.gif nors man pasake per egza kad per letai vaziuoju blush2.gif bet as galvoju geriau leciau nei lakstyti thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, o sakykit nera kur salia vln kokios aiksteles nuosalios, ar kokio nebenaudojamo aerodromo, kur butu galima pasimokyt su saviskiu vairuot...
Atsakyti
[quote=Dowe,2007 10 08, 11:06]
Sveikutes, o sakykit nera kur salia vln kokios aiksteles nuosalios, ar kokio nebenaudojamo aerodromo, kur butu galima pasimokyt su saviskiu vairuot...
[/quote

Yra aikštelė prie saulėtekio su estakada ir visais priparkavimais. Ten darbo dienom ir šeštadieniais iki pietų dažniausiai važinėja instruktoriai su mokiniais, todėl neleidžia. O sekmadieni 10lt valandai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dowe @ 2007 10 08, 12:06)

siaip nebloga aikstele yra Mados trecias parkavimo aukstas, ten masinu buna labai mazai, o aikstele pakankamai didele, as dar ten nevazinejau, bet kai kazkada uzvaziaom i virsu, nes apacioj vietos nebuvo,tai pati pirmoji mintis buvo, jog reikia cia pasimokyt
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif !Gal dar prie jusu nelabai derinsiuos,bet labai noriu prisijungti ax.gif .
As dar tik palanuoju laikytis teises pavasari(butinai).Bet va turiu viena problema,labai nepasitikiu savo jegomis,nesu nei karto sedejusi uz vairo,ir manau man tu 10kartu vaziavimo butu tikrai permazai,kazkaip esu nusistaciusi pries save kad esu neveksla blush2.gif ,ir manau kad man reiketu mokytis ir mokytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nelly* @ 2007 10 08, 16:59)
Sveikutes 4u.gif !Gal dar prie jusu nelabai derinsiuos,bet labai noriu prisijungti ax.gif .
As dar tik palanuoju laikytis teises pavasari(butinai).Bet va turiu viena problema,labai nepasitikiu savo jegomis,nesu nei karto sedejusi uz vairo,ir manau man tu 10kartu vaziavimo butu tikrai permazai,kazkaip esu nusistaciusi pries save kad esu neveksla blush2.gif ,ir manau kad man reiketu mokytis ir mokytis ax.gif

as labai panasiai galvoju apie save (tiksliau labai stengiuosi taip negalvot blush2.gif ) baigusi kursus ir du kart neislaikiusi vairavimo belaukdama treciojo karto... ax.gif taip kad nieko cia tokio rolleyes.gif
Atsakyti