Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(*Nelly* @ 2007 10 10, 15:35)
Buk optimiste ir bus viskas gerai 4u.gif Sekmes tau wub.gif

nedekosiu, sako negalima rolleyes.gif bet jos prireiks blush2.gif tikiusoi busiu gabi mokine ir greitai ismoksiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(SitapZ @ 2007 10 10, 15:06)
optukas, tinginiuke, ačiū už paaiškinimus, gal bus lengviau orientuotis kai pradėsiu šį pratimą daryti aikštelėje.
Įdomu, kada (kelintą pamoką) Jūs aikštelėje pradėjote mokintis atlikti tuos pratimus. Man ketvirtą pamoką parodė tik T sankryžą ir apsisukimą aklakelyje. T sankryža iš pradžių dar šiaip ne taip pavykdavo, dabar jau pradėjau grybauti. Todėl skaitau Jūsų patarimus, gal aiškiau bus. 
Mistiken, mokausi "Gineidoje", tai ten ir gavau tą pažymėjimą.

nera uz ka...jei kas neaiksu klausk..padesiu mielai mirksiukas.gif ax.gif
as tai jei neklystu tik po 2pravaziavimu pamoke aikstelej...pacia pirma pamoka nekaip sekes..bet poto viskaas ok
Atsakyti
Užsirašiau šiandien į Žukausko VRC, vaikščiosiu šeškinėje. Vakar sudarinėjo grupę, tai vieną pamoką praleidau... gal nėra labai blogai biggrin.gif Beprotiškai noriu vairuoti.... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2007 10 10, 14:39)
gerai butu kad aikstelej, as bijau kad i gatve pacia pirma diena lieps vaziuot, kiek zinau daugelis dabar taip daro  unsure.gif

Nebijok, jei ir lieps, vis tiek viską sakys, ką daryti. Be to, pas instruktorių gi yra visi pedalai, taip kad ramiai. Šiaip neturėtų varyti į judrią gatvę... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(SitapZ @ 2007 10 10, 15:06)
optukas, tinginiuke, ačiū už paaiškinimus, gal bus lengviau orientuotis kai pradėsiu šį pratimą daryti aikštelėje.
Įdomu, kada (kelintą pamoką) Jūs aikštelėje pradėjote mokintis atlikti tuos pratimus. Man ketvirtą pamoką parodė tik T sankryžą ir apsisukimą aklakelyje. T sankryža iš pradžių dar šiaip ne taip pavykdavo, dabar jau pradėjau grybauti. Todėl skaitau Jūsų patarimus, gal aiškiau bus. 
Mistiken, mokausi "Gineidoje", tai ten ir gavau tą pažymėjimą.

Aš jau 5 kartus važiavau, o aikštelėje dar nesu buvusi. Kaip supratau, kitą kartą turėtumėm ten važiuoti.
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2007 10 10, 19:14)
Nebijok, jei ir lieps, vis tiek viską sakys, ką daryti. Be to, pas instruktorių gi yra visi pedalai, taip kad ramiai. Šiaip neturėtų varyti į judrią gatvę...  mirksiukas.gif

baisu nenoriu pasirodyti kerepla biggrin.gif na bet nereikia nusistatyti is anksto kaip jus sakot, pasiskaiciau jusu pasisakymus ir pasisemiau drasos pioneer.gif aciu friends.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2007 10 10, 19:35)
baisu nenoriu pasirodyti kerepla  biggrin.gif  na bet nereikia nusistatyti is anksto kaip jus sakot, pasiskaiciau jusu pasisakymus ir pasisemiau drasos  pioneer.gif aciu  friends.gif

Viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 10 10, 13:29)
mano mokykla irgi organizavo, atskirai mokejom 45 uz patikrinima, patikrinimas tai isvis 5 minutes truko, po to galvojau "uz ka tiek pinigu mokejau?" rolleyes.gif

Sveikatos patikrinimas oficialiai mokamas, toks įstatymas.Tik ne 45lt., šiek tiek mažiau.Gydytojų konsultacinė komisija turi teisę 2 būsimus vairuotojus per metus nemokamai patikrint.Aš buvau viena iš tų nemokamų. ax.gif
QUOTE(bagiriukas @ 2007 10 10, 14:39)
gerai butu kad aikstelej, as bijau kad i gatve pacia pirma diena lieps vaziuot, kiek zinau daugelis dabar taip daro  unsure.gif

Taip taip, aš jau tris kartus važiavau ir visi gatvėse.Pirmą kartą nejudriomis, o va šiandien tai teko paprakaituoti.Ir prie sankryžų užgesti. doh.gif Bet šiaip tai jokios baimės nejaučiu, gal, kad superinis instruktorius šalia sėdi. wub.gif thumbup.gif O aikštelėj tai šiandien išsiverkiau estakadą pasimokint. ax.gif
Atsakyti
mane tai pirma karta po pusvalandzio aiksteleje i gatve isvare. is pradziu aisku stresas buvo, bet po to nusiraminau, nors gatve judri. siandien sestas kartas, tai tikiuos regitros marsrutais pasimalt smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,

na va šiandien turėjau papildomą pamoką pas kitą intruktorių,tai kaip skiriasi mokymas nuo mano buvusio instruktoriaus bigsmile.gif ,sužinojau daug naujo ir kas svarbiausia NERĖKĖ biggrin.gif ,pasijutau lyg bučiau pirmąkart sedus už vairo ax.gif

Įdomu kiek jums prireikė papildomų pamokų kol visiškai pasitikėjot savim? g.gif

Šiandien sužinojau,kad keičiasi REGITROS maršrutai,tik nešinia dar kada g.gif ?
Gal kas turite naujuosius maršrutus Klaipedoj? g.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif
Lockets, nieko naujo Lino mašiniukyje nepastebėjau. unsure.gif , bet pačiam Zebre zebriukų lyg ir padaugėjo smile.gif

Prisiduodu po 4 važiavimų. thumbup.gif Jau jaučiu pažangą, bet dar mokytis ir mokytis... cool.gif
Sprendėm šiandien klausimą su instruktorium ax.gif -kodėl teises laikosi beveik vienos merginos.Bent jau Zebre merginų ir vaikinų santykis 10/1. g.gif
Įdomu kaip yra kitose m-klose?

Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2007 10 15, 15:28)
Sveikos. 4u.gif
Lockets, nieko naujo Lino mašiniukyje nepastebėjau. unsure.gif , bet pačiam Zebre  zebriukų lyg ir padaugėjo  smile.gif

Prisiduodu po 4 važiavimų. thumbup.gif Jau jaučiu  pažangą, bet dar mokytis ir mokytis... cool.gif
Sprendėm šiandien klausimą su instruktorium  ax.gif -kodėl teises laikosi beveik vienos merginos.Bent jau Zebre merginų ir vaikinų santykis 10/1.  g.gif
Įdomu kaip yra kitose m-klose?

biggrin.gif
aš tai iš tikrųjų taip ir maniau, kad nekabins, nes biškiuką dėmesį gali blaškyti doh.gif lotuliukas.gif
va taip atrodo DOVANĖLĖ
wub.gif

šaunu, kad kuo toliau, tuo geriau sekasi vairuoti wub.gif taip ir toliau 4u.gif
aha, kai aš ėjau į teoriją, tai buvo gal max 4 vaikinai, paskui su sekančia grupe mažiau doh.gif
ir ką nusprendėt būtent dėl tokių rezultatų bigsmile.gif
Atsakyti
Mano grupėje ~10 moterų ir du vaikinai biggrin.gif
Atsakyti