Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Bitkresle @ 2007 10 15, 22:43)
Galvoju, ar man jau dabar jį keisti, ar pakentėti iki savaitės galo (nusimato 4 pamokos šią savaitę) ir žiūrėti, kaip bus toliau. Anyway, rytoj eisiu... Gal įvyks koks stebuklas g.gif  smile.gif

Jei rytoj stebuklas neįvyks, gal geriau jau keisk greičiau. Tik 4 pamokas prarasi ir nieko doro neišmoksi pas tokį isteriką. Paskui vistiek papildomų imsi pas kokį kitą ir pinigus mokėsi.

O verkt tai neverk, geriau ramiai į akis pasakyk, kad labai tikiesi, jog šitas pykčio tavo adresu priepuolis buvo paskutinis.
Tokių ir panašių besmegenių žiniai, žmogaus trumpalaikės atminties apimtis 7 (plius minus 2) naujos informacijos vienetai. Tai, jei susako 20 pirmą kart girdėtų dalykų ir dar stebis, kad kažkas kažko natsimena, gal tegu pasiskaito būtinos jų darbui literatūros pirma. Fu, kaip mane tokie asilai nervina mad.gif Toks jausmas, kad susamdo visokius traktoristus, bile vairuot moko ir pirmyn - jau mokytojas, atset gun_bandana.gif .
Atsakyti
Kažkaip pasiskaičius atsiliepimus apie instruktorius susidarė įspūdis, kad nemažai tokių lochų unsure.gif Aš apskritai nesuprantu, kaip jie gali dėstyti. Bet, aišku, jie gi niekada jokios pedagogikos, psichologijos nesimokė, tai turbūt ir išsikalinėja, kaip tik gali...

Šiaip aš nuolaidi esu, gal per daug. Pvz., susitarėm susitikti prie mokyklos. Ateinu, stoviu prie įėjimo. Už kokių 10 metrų, matau, stovi 2 mašinos su M ženklu, šalia jų kažkoks diedas ir moteriškė rūko. Na bet ten VW, tai neskubu, nes turėjau vairuoti su Opel Astra. Stoviu, laukiu. Iš antrosios mašinos išlipa toks malonus vyriškis, prieina, paklausia, ar aš ne Ilona. Sakau, kad ne. Tas kitas diedas net nesijudina. Po kokių 6 minučių savo pamokos nueinu, paklausiu, pasirodo - tai mano instruktorius. Nesupratau, o ką, jis negalėjo ateiti, pasidomėti, ar aš ne jo laukiu???? Ir kodėl ne opelis, jei sutarty įrašytas opelis???? Žodžiu, kai pirmas kartas, o aš labai jau norėjau vairuoti, tai nesikabinėjau, bet galvoju, gal rytoj bent jau su sekretore reiktų aptarti šias "smulkmenas" unsure.gif

Pamokos pabaigoj irgi mane prametė 20 minučių anksčiau. Na, prieš tai jis man aiškino, kad jis žiūri, kaip mokiniai mokosi, kaip jiems sekasi, ir tada nusprendžia, ar dar jie pajėgūs kažką naujo išmokti, ar jau nebe. Tai irgi nutariau, kad, matyt, jis čia labai įsiklausė į mano būseną ir suprato, kad aš nieko naujo nebeišmoksiu. Turbūt ir nebūčiau nieko išmokusi po to streso. Bet kai pasakiau apie tai savo vyrui - jis uždūko, sako, negi nori, kad aš nueičiau aiškintis... Čia tavo laikas, tu sumokėjai, tai jis turi tave ir mokyti.

Tai vat, viską sudėjus, gal ir neverta man kankintis daugiau, gal pas tą malonų normalų vyruką patekčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2007 10 15, 21:46)
Oi, tikrai vairuosi irnesakyk.gif Jei tik po visų baidimų važinėsi, tai kiek anksčiau, ar truputį vėliau išmoksi ir važinėsi puikiausiai. Žmogus turi savybę: ilgainiui atliekant tą patį veiksmą įgyjamas naują įgūdis. Tiesiog reikia kantrybės mirksiukas.gif

QUOTE(Atogrąža @ 2007 10 15, 23:18)
Tokių ir panašių besmegenių žiniai, žmogaus trumpalaikės atminties apimtis 7 (plius minus 2) naujos informacijos vienetai. Tai, jei susako 20 pirmą kart girdėtų dalykų ir dar stebis, kad kažkas kažko natsimena, gal tegu pasiskaito būtinos jų darbui literatūros pirma. Fu, kaip mane tokie asilai nervina mad.gif Toks jausmas, kad susamdo visokius traktoristus, bile vairuot moko ir pirmyn - jau mokytojas, atset  gun_bandana.gif .

Kaip aš žaviuosi tokiais tavo pasisakymais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,man nuotaika iškart praskaidrėja clap.gif mirksiukas.gif ,esi stipri asmenybė. clap_1.gif
Pasiskaičius baltas pavydas ima,kaip aš norėčiau tokia būti blush-anim-cl.gif ax.gif didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitkresle @ 2007 10 15, 23:31)
Pamokos pabaigoj irgi mane prametė 20 minučių anksčiau. Na, prieš tai jis man aiškino, kad jis žiūri, kaip mokiniai mokosi, kaip jiems sekasi, ir tada nusprendžia, ar dar jie pajėgūs kažką naujo išmokti, ar jau nebe. Tai irgi nutariau, kad, matyt, jis čia labai įsiklausė į mano būseną ir suprato, kad aš nieko naujo nebeišmoksiu.

Ne nu čia tai išvis viršūnė swoon.gif Ar pajėgūs ką naujo doh.gif O kodėl negalima tą dvidešimt minučių kartot to, ką tik kokį kartą pamėginai ir reikia įtvirtinti? doh.gif Netylėk schmoll.gif . Panašu jis tuo naudojasi...

QUOTE(optukas @ 2007 10 15, 23:33)
Kaip aš žaviuosi tokiais tavo pasisakymais  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ,man nuotaika iškart praskaidrėja clap.gif  mirksiukas.gif ,esi stipri asmenybė.  clap_1.gif

Oi blush2.gif na, tu čia perlenkei blush2.gif

Kiekvienas žmogus turi tai, už ką jis vertas pagarbos. Tik atsimink tai visada, o labiausiai tada, kai nesiseka. Ir kažkoks instruktorius tikrai nėra tas, kas turi nors mažiausią teisę sėti nepasitikėjimą savim ar, juolab, žeminti. Jis - aptarnaujantis personalas ir tokių, kaip tu dėka gauna atlyginimą. Taigi, jis ir tesistengia tau įtikti, o ne atvirkščiai. Tavo reikas išmokti ir jau tikrai ne dėl jo. Dėl savęs .

Ir šiaip, aukščiau pakelta nosytė tinka visom moterim didis.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
jei jau destytuvas saukia - mesk ji kuo greiciau, tik pries keisdama gerai pasiklausinek apie kitus destytuvus. pavyzdziui, kai ant manes kelia balsa ar rekia, as iskart nustoju girdet kas man sakoma ir tenoriu sprukti. taip mano pirma pamoka velniop ir nuejo ax.gif
Atsakyti
aš vis pasiskaitau pasiskautau ir šiurpas mane krečia. kaip gali instruktoriai taip elgtis? g.gif
aš kai mokiausi, tai maniškis nei karto pakelt balso nebandė. nes jei būtų pabandęs gun_rifle.gif gal aš pati tokia kovinė iš šono atrodžiau ir jau per pirmą važiavimą parodžiau kas čia šefas smoke.gif biggrin.gif

laikykites ir nebijokit pasakyt ką nors prieš 4u.gif
Atsakyti
Grįžau iš vairavimo, dar gyva ir gal nekeisiu to diedo, nes šiandien neberėkavo smile.gif Kažkokius zigzagus aikštelėj liepė daryti, pirmyn ir atbuliniu, ir paskui labai buvo susižavėjęs mano sugebėjimais, nes kažkoks bernas, sakė, tik ketvirtą pamoką išmoko tuos zigzagus. O man iš streso vienodai švietė viskas, aš tik nervinausi ir dariau, ką liepia, nes ir taip viską pamiršinėjau. Gerai, kad posūkių nereikėjo rodyt ties kiekvienu zigzago kampu smile.gif
Paskui dar mokė vairą sukinėti, tipo kaip reikia, o ne kaip aš sukinėju. Ir ant estakados užvažiuoti, naudojant pavarą.
Sakė, nesitikėjo, kad taip gerai pavyks man smile.gif Nutariau, kad, matyt, po vakar dienos super gerą nuomonę apie mane susidarė.

Bet nesitiki man, kad po 10 pamokų pavyks išmokti važinėti g.gif Šiandien jau antra buvo, o bijau vis tiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitkresle @ 2007 10 16, 14:15)
Bet nesitiki man, kad po 10 pamokų pavyks išmokti važinėti g.gif Šiandien jau antra buvo, o bijau vis tiek g.gif

Išmoksi, nebijok smile.gif tik nenusistatinėk smile.gif ir mažiau nervintis smile.gif
Atsakyti
as irgi pirma paskaita bijojau, bet visos baimes dingo kai per antra teko akropolio sankryza vaziuot ax.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif turiu tokia problemele-darbe sake masiniuka duos rolleyes.gif tik va as vilniuj nevazinejus blush2.gif ir isvis teises turiu jau beveik tris metus ir po issilaikymo kazkaip retai tekdavo uz vairo atsisesti verysad.gif galvoju skambinti i kokia vairavimo mokykla, sumoketi uz papildomas valandas...bet pasiskaiciau kad kai kurie instruktoriai pikti labai g.gif gal galit parekomenduoti koki gera instruktoriu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2007 10 16, 00:13)
Ne nu čia tai išvis viršūnė swoon.gif Ar pajėgūs ką naujo doh.gif O kodėl negalima tą dvidešimt minučių kartot  to, ką tik kokį kartą pamėginai ir reikia įtvirtinti? doh.gif Netylėk schmoll.gif . Panašu jis tuo naudojasi...
Oi  blush2.gif na, tu čia perlenkei  blush2.gif

Kiekvienas žmogus turi tai, už ką jis vertas pagarbos. Tik atsimink tai visada, o labiausiai tada, kai nesiseka. Ir kažkoks instruktorius tikrai nėra tas, kas turi nors mažiausią teisę sėti nepasitikėjimą savim ar, juolab, žeminti. Jis - aptarnaujantis personalas ir tokių, kaip tu dėka gauna atlyginimą. Taigi, jis ir tesistengia tau įtikti, o ne atvirkščiai. Tavo reikas išmokti ir jau tikrai ne dėl jo. Dėl savęs . 

Ir šiaip, aukščiau pakelta nosytė tinka visom moterim didis.gif mirksiukas.gif

Labai teisingai - instruktorius yra aptarnaujantis personalas. Aš po antros pamokos sustresavau, tai trečią pamoką jam ir sakau: gal nenorėsit manęs mokyti (labai jau lėtai man viskas "daeina"), o jis sako: kodėl, mano toks darbas, aš turiu aiškinti tol, kol suprasi. Todėl man Alfredas iš Gineidos ir patinka.
Atsakyti
as siandien likau savim labai besididziuodama smile.gif tik keleta klaideliu padariau. beda ta, kad kuo geriau moku, tuo greiciau vaziuoti noris, o visas klaidas dazniausiai darau per kvailius kur pries nosi lenda. vaziavau ir gariuniniu regitros marsrutu - ne kelias ten, o vibrokelis - vienos duobes, mane net pykinti pradejo unsure.gif vistiek smagu buvo destytuvas manim taip pasitiki, kad visa kelia laikrasti skaite tongue.gif
Atsakyti