Kažkaip pasiskaičius atsiliepimus apie instruktorius susidarė įspūdis, kad nemažai tokių lochų

Aš apskritai nesuprantu, kaip jie gali dėstyti. Bet, aišku, jie gi niekada jokios pedagogikos, psichologijos nesimokė, tai turbūt ir išsikalinėja, kaip tik gali...
Šiaip aš nuolaidi esu, gal per daug. Pvz., susitarėm susitikti prie mokyklos. Ateinu, stoviu prie įėjimo. Už kokių 10 metrų, matau, stovi 2 mašinos su M ženklu, šalia jų kažkoks diedas ir moteriškė rūko. Na bet ten VW, tai neskubu, nes turėjau vairuoti su Opel Astra. Stoviu, laukiu. Iš antrosios mašinos išlipa toks malonus vyriškis, prieina, paklausia, ar aš ne Ilona. Sakau, kad ne. Tas kitas diedas net nesijudina. Po kokių 6 minučių savo pamokos nueinu, paklausiu, pasirodo - tai mano instruktorius. Nesupratau, o ką, jis negalėjo ateiti, pasidomėti, ar aš ne jo laukiu???? Ir kodėl ne opelis, jei sutarty įrašytas opelis???? Žodžiu, kai pirmas kartas, o aš labai jau norėjau vairuoti, tai nesikabinėjau, bet galvoju, gal rytoj bent jau su sekretore reiktų aptarti šias "smulkmenas"
Pamokos pabaigoj irgi mane prametė 20 minučių anksčiau. Na, prieš tai jis man aiškino, kad jis žiūri, kaip mokiniai mokosi, kaip jiems sekasi, ir tada nusprendžia, ar dar jie pajėgūs kažką naujo išmokti, ar jau nebe. Tai irgi nutariau, kad, matyt, jis čia labai įsiklausė į mano būseną ir suprato, kad aš nieko naujo nebeišmoksiu. Turbūt ir nebūčiau nieko išmokusi po to streso. Bet kai pasakiau apie tai savo vyrui - jis uždūko, sako, negi nori, kad aš nueičiau aiškintis... Čia tavo laikas, tu sumokėjai, tai jis turi tave ir mokyti.
Tai vat, viską sudėjus, gal ir neverta man kankintis daugiau, gal pas tą malonų normalų vyruką patekčiau